БЛУД И РАЗВРАТ: Најпрљавија тајна УЈЕДИЊЕНИХ НАЦИЈА!

BLUD I RAZVRAT: Najprljavija tajna UJEDINJENIH NACIJA!

19 decembra 2015

united-nations-says-peacekeeper-killed-in-central-african-republicUjedinjene nacije optužene su za „nemar i pasivnost“ povodom navodnih zločina francuskih mirovnih trupa u Centralnoafričkoj republici, kada su vojnici optuženi da su dečake i devojčice prisiljavali na oralni seks. Optužba je izneta na nezavisnom panelu brojnih organizacija za zaštitu ljudskih prava.

Naime, Ujedinjene nacije su optužene da su zataškale slučaj, a onima koji su o tome pričali uručile otkaz. Predmet o zliostavljanju afričke dece išeao je „iz fioke u fioku“, a Anders Kompas, čovek koji je prvi istražio ove zločine i ukazao na njih zaradio je suspenziju, navode organizacije za ljudska prava, među kojima i „Svet bez side“.

Iako je 8. decembra održano saslušanje kojem su prisustvovala četvorica vojnika, i dalje se ne zna da li su četiri muškarca ispitana kao svedoci ili kao osumnjičeni za učestvovanje u silovanjima za koje se veruje da su navodno počinjena u periodu između decembra 2013. i juna 2014. godine. Navodno, gladne dečake bez doma u Centralnoafričkoj Republici francuski vojnici su prisiljavali na seks kako bi im zauzvat davali hranu i novac.

Pola Donovan, kodirektorka te organizacije, kazala je za CNN da u izveštaju stoje detaljna svedočanstva šestoro dece sa kojima su prošle godine razgovarali predstavnici UNICEF-a i UNHCR-a.

Deca su pružila zastrašujuća svedočenja o sopstvenim iskustvima ovih zlostavljanja, kao i onih kojima su bili svedoci i prisećala se onoga što su im drugovi ispričali.

Zlostavljanje se prema navodima dogodilo nad više od desetak dece u izbegličkom logoru na međunarodnom aerodromu „M’Poko“ u Banguiju, glavnom gradu Centralnoafričke republike.

Šokantne optužbe su naterale Fransoa Olanda, predsednika Francuske, da obeća snažnu akciju ukoliko se ispostave kao tačne.

Smatra se da je u tim zločinima učestvovalo najmanje 14 francuskih vojnika.

KOMENTARI2 komentara

  1. Apis says:

    Kad stradaju obojeni belcima je to normalno. Do juce su najveća zverstva nad obojenima nagrađivali. Nagrađuju i danas samo bez javnog protokola. Svi veliki neredi i pokolji smisljeni su i organizovani u Engleskoj, Vatikanu i SAD. U drugom krugu su trabanti Francuzi, Nemci, Italijani i sitna boranija. Oni nas uce da je sve njihovo sveto i nedodirljivo a sve nase zapravo je nase dok oni dozvole da bude. JEDINA PREPREKA NJIHOVOJ SAMOVOLJI I KRVOZEDNOJ PRIRODI JESTE RUSIJA. I zato narode stanite svom snagom, umom i srcom uz nasu braću po krvi i veri. SAMO ZAHVALJUJUĆI RUSIMA MI JOS POSTOJIMO I BEZ RUSA DEFINITIVNO JE KRAJ SRPSKE ISTORIJE!

  2. DRAGANešković says:

    Ne verovatno da dan danas ljudi misle da "Ujedinjene Nacije" su organizacija koja je oličenje humanosti i dobrote. UN ne ispunjava svoje osnovne funkcije „MIROTVORCA“. Očigledno da do današnjih dana niko ama baš niko nije svatio i razumeo da "Stvaranje Svetske Vlade" najpre započeto je kroz i u obliku "UN-a", to je u stvari najveća "MASONSKA LOŽA".

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *