Ово су НАЈПРЉАВИЈЕ и НАЈОДВРАТНИЈЕ изјаве западних званичника о СРБИМА!

Ovo su NAJPRLJAVIJE i NAJODVRATNIJE izjave zapadnih zvaničnika o SRBIMA!

29 jula 2016

3456576“Molim se da se vatra nebeska obruši na Srbe”, rekao je Otac Pjer, poznati francuski sveštenik – humanitarac, po povratku iz Sarajeva i posete Markalama 2, na svojoj konferenciji za štampu.

“Što se Srba tiče … To je danas jedan bolestan narod” – General Žak Kot, bivši komandant UNPROFOR-a u Bosni i Hercegovini, Vojni mesečnik Difens nacional, jun 1997. u Pariz.

“Srbi nisu naročito pametni …” Srpske deca se više neće smejati “bila je to zlokobna pretnja Lorensa Inglbergera bivšeg državnog sekretara SAD-a.

“Srbi trguju ljudskim organima svojih žrtava kako bi obezbedili novac za svoj rat … Trebalo bi da đavolski bombardujemo Beograd!” Izjava Pola Džeksona, urednika lista “Kalgari san” za Fani star, 13.oktobar 1992.

“Mi treba da Srbiju osudimo na karantin, sve dok se virus koji ona nosi ne izbriše” – David Gompert, stariji direktor za Evropu u Savetu za nacionalnu bezbednost u vreme Bušove administracije, Časopis “Forin afers”, jul-avgust 1994.godine .

“Srbe treba baciti na kolena” bila je izjava Klausa Kinkela, nemačkog ministra inostranih poslova, data 27. maja 1992.godine.

“Srbi su zločinački dupeglavci” reče Ričard Holbruk 6.novembra 1995.godine u “Njujorker”-u, kao tadašnji Klintonov emisar u Jugoslaviji.

“Zaustavite Srbe. Odmah. Zauvek” – Margaret Tačer, bivša premijerka Velike Britanije, u” The Nev Iork Times “4. maj 1994.

“Uostalom, bosanski Srbi su za nas uvek bili i ostali samo banda razbojnika i ubica” – Johan Fric, direktor bečkog dnevnika Di Prese i direktor Međunarodnog Instituta za Štampu. Gle čuda! Upravo ovaj Johan Fric imao je u to vreme veliku moć nad štampom i velikog udela u satanizovanju Srba!

“Srbi su dvodimenzionalan narod sa težnjom ka prostakluku … Životinje koriste svoje resurse znatno sređnije nego ovi naopaki stvorovi, čija pripadnost ljudskoj rasi je u velikom zakašnjenju” – Ser Piter Justinov, glumac i ambasador UNESKO-a, “D European” 10. jun 1993.

“Predlažem da se srbskoj deci zabrani u školama učenje srpske nacionalne poezije” – prof. dr Rolf-Diter Kluge, direktor slavističkog seminara Univerziteta Tibingen, na okruglom stolu Univerziteta u Tibingenu, 1997.

“Srbi su nemilosrdni ljudi, spremni zaklati nožem, što mogu zahvaliti svom slovenskom poreklu” izjava je Fransoa Kremio-a, pripadnika francuskih snaga SFOR-a, u maju 1995.

“Na nesreću, nisam pobio sve Srbe” – Tomislav Merčep u govoru na kongresu Hrvatske pučanske stranke, Feral Tribune, 1995.godine.

“Neka se Srbi podave u sopstvenom smradu” izjava (verovatno njemu najdraža) Helmuta Kola, nemačkog kancelara, početkom 1998.godine.

“Vodićemo protiv Srba rat – diplomatski, ekonomski, politički, propagandni i psihološki” – Džejms Bejker, državni sekretar SAD-a na američkoj TV, jun 1992.

“Ovo je borba između dobra i zla, a NATO neće dozvoliti da zlo nadvlada” – Vilijam Koen, američki državni sekretar za odbranu, proleće 1999.

“Rat protiv Srba nije više samo vojni sukob. To je bitka između dobra i zla, između civilizacije i varvarstva “– Toni Bler, britanski premijer tokom NATO agresije na Srbiju 1999.godine.

“Srbi sprovode teror i siluju albansku decu” – Bil Klinton, američki predsednik, govor na proslavi 50-godišnjice NATO pakta u Vašingtonu, 23-25.april 1999.

“Prošle nedelje imali smo devetoro ubijenih Srba, ove nedelje – osmoro. To je jasan napredak “– Bernar Kušner, Šef civilne misije UN na Kosovu i Metohiji u izjavi za TV” France 2 “krajem marta 2000. Isti onaj koji se izdaje za velikog “mirotvorca”!

(priredio INTERMAGAZIN i Vaseljenska)

KOMENTARI66 komentara

 1. Miki says:

  NEMACKI PASTOR O SRBIMA Propoved koju je odrzao nemacki protestantski svestenik Fridrih Grisendorf godine 1945. u svome selu Everburgu kraj Osnabrika, gde se tada nalazilo na hiljade srpskih zarobljenika. "... Nasa otadzbina je izgubila rat. Pobedili su Englezi, Amerikanci, Rusi. Mozda su imali bolji materijal, vise vojske, bolje vojskovodje. No to je ustvari izrazito materijalna pobeda. Tu pobedu su odneli oni. Medjutim, ima ovde medju nama jedan narod koji je od svih pobednika izvojevao jednu mnogo lepsu, drugu pobedu. Pobedu duse, pobedu srca, pobedu mira i hriscanske ljubavi. Taj narod su Srbi. Mi smo ih ranije samo povrsno poznavali. Ali smo takodje dobro znali sta smo mi cinili u njihovoj otadzbini. Ubijali smo na stotine Srba, koji su branili zemlju; za jednog naseg ubijenog vojnika, koji je inace predstavljao vlast okupatora-nasilnika. Pa ne samo da smo to cinili, vec smo sa blagonaklonoscu posmatrali kako tamo na Srbe pucaju sa svih strana: i Italijani, i Madjari i Siptari i Bugari i... Znali smo da se ovde medju nama nalazi 5.000 Srba oficira koji su nekada predstavljali elitu drustva u svojoj zemlji, a sada lice na zive kosture, malaksali i iznemogli od gladi. Znali smo da kod Srba zivi verovanje da "ko se ne osveti - taj se ne posveti", i mi smo se zaista plasili osvete tih srpskih mucenika. Bojali smo se da ce oni posle kapitulacije nase zemlje ciniti s nama ono sto smo mi njima cinili. Zivo smo zamisljali tu dramu i vec smo u masti gledali nasu decu kako plove niz kanalizaciju ili ih peku u gradskoj pekari. Zamisljali smo ubijanje nasih ljudi, silovanje nasih zena, rusenje i razaranje nasih domova. Medjutim, kako je bilo? Kad su pokidane logorske zice i kada se 5.000 zivih srpskih kostura rasulo slobodno po nasoj zemlji, oni su milovali nasu decu poklanjajuci im bonbone, mirno razgovarali sa nama. Srbi su dakle milovali decu onih koji su njihovu Otadzbinu u crnoj zvali. Tek sada razumemo zasto je nas veliki pesnik Gete ucio srpski jezik. Sada tek shvatamo zasto Bizmarkova poslednja rec na samrtnoj postelji bese - Srbija! Ta pobjeda je veca i uzvisenija od svake materijalne pobede! Takvu pobedu cini mi se, mogli su izvojevati i zadobiti samo Srbi, odgajeni u njihovom svetskom duhu i junackim srpskim pesmama koje je nas Gete tako mnogo voleo... Ova pobeda ce vekovima ziveti u dusama Nemaca, a toj pobedi i Srbima koji su je izvojevali, zeleo sam da posvetim ovu moju poslednju svestenicku propoved".

 2. milenko says:

  Dobro su oni rekli ,samo treba znati čitati. Samo SRBI svakom okupatoru pošalju metek, granatu , nož.....Gadovi nisu navikli da ih se neki narod ne boji a Srbi se ne boje već pucaju na svakoga ko sa oružjem uđe u njihovu zemlju. Oni će lajati i dalje a mi bi trebali ove njihove izjave postaviti na vidna mjesta da se ne zaborave , da se pamte. Ipak su to Ameri , englezi , Nijemci , Hrvati.... šljam ove planete. Pljačkaška civilizacija i pohvale od nji bi gore zvučale od gore navedenih izjava.

  • Dondon says:

   Cinjenica je da se ove i slicne izjave mogu i idnose se na sve ucesnike gradjanskog rata u SFRJ. Ista djubrad koja su izazvala rat dosla su na scenu i sudila o svima nama kakvi smo. Sramno, ali stize i njih polako Bozija pravda.

 3. Bosanac says:

  svi ispadaju najgori samo srbi najbolji? sta ste radili u hrvatskoj? u bosni? na kosovu? ubijali, silovali, rusili, palili.... jeli to bilo dobronamjerno? ili? htjeli ste etnicki cistu teritoriju, zasto? sta su vam skrivili hrvati, bosanci, kosovari? ne razumijem te vase poteze i jos vas vrjedza kad vas podsjete na to i sude vam u vezi toga. sami ste birali svoje puteve i nosite se sa posljedicama... grupa srpskih hakera obara web stranice sirom bih postavljajuci tekst ˝srebrenice moja mila dabogda se tri puta ponovila˝ jasno je meni da za to nisu odgovorni svi srbi vec pojedinci... ali i na vama je krivica sto svoju djecu ucite mrnji a onda kad se na to negativno gleda i kad vas osudjuju zbog toga vi glumite zrtve? hocemo ovako, ja zelim da vam se ponovi jasenovac i stara gradiska, zelim da vam se ponovi i 1999 godina... baci bombu na beograd beograda nece biti... nozevi i zice beogradske ulice!

  • Voka says:

   @Bosanac ...možda do tvog primitivnog mozga uspe da dođe odgovor na sledeće pitanje:...ako su rvati imali legitimno pravo da ne žive sa Srbima u istoj državi...takvo isto legitimno pravo su Srbi imali da ne žive sa rvatima u istoj državi...to isto važi i za BiH !!!...zato ne seri mnogo...a to ubijanje...rušenje...paljenje...silovanje...i da dodam...odsecanje srpskih glava...je odlika primitivnih rvata i tvojih "muđadina" - balija...kojima očigledno pripadaš...budete li to i dalje radili negine vam nova Srebrenica...a rvatski nakot ćemo vratiti u njihove "povjesne granice" kad-tad...jer na Bogu je osveta !!!

   • Hans says:

    Jesu li takvo isto legitimno pravo su Srbi imali da ne žive sa Hrvatima u istoj državi? Jesu, i oni koji nisu htjeli su danas u Srbiji, i nikakav problem. Nećeš biti u istoj državi sa nama, a hoćeš pravit nered, napustit ćeš je, ako ne milom, onda silom! Doduše, bilo je Srba koji su branili svoju domovinu, i koji su htjeli da ostanu i Hrvatskoj, i koji su položili živote za Lijepu Našu, i slava im i veliko Hvala! Ako misliš na povjesne granice, dolazimo do Zemuna, a jadnik, ako misliš napast Hrvatsku, ne gine vam holokaust.

    • Voka says:

     Današnji Hrvati su očigledno, potpuno nov, veštački narod...Podsetimo se reči doktora Juraja Krnjevića iz 1955. godine: “Pre jedno 120 godina Hrvatska je bila vrlo malena. Zagorje i okolina, to je bila Hrvatska… Onaj kraj gde se govori “kaj” to je bila Hrvatska. ”Hrvati ni pre ni posle 1918. nisu imali svoju državu. Od vremena njihovog stvaranja od Srba i raznih rimokatoličkih naroda – Italijana, Germana, Čeha i Mađara, tokom 19. veka, oni su bili podanici Habzburške monarhije. Potom su bili državljani Kraljevine SHS. Prvu državu dobili su proglašenjem marionetske NDH 1941. godine. Potom su tu tvorevinu, podignutu genocidom nad milion Srba, utvrdili Tito i komunisti, a dovršili Vatikan i zapadne sile predvođene Nemačkom i SAD...U PRIRODI BOLESTI JE DA, BOLEST KOJA UNIŠTI ZDRAV ORGANIZAM, BUDE I SAMA UNIŠTENA U TOM ORGANIZMU TAKO ĆE HRVATI UNIŠTITI SAMI SEBE. POSLE USPONA MORA DOĆI DO PADA. TO JE PRIRODNO MATERIJALNO KRETANJE. NE MOGU NIKADA DA BUDU LJUDI !!!

     • Kulak says:

      Genijalno i što je najvažnije tačno.Voka,bravo!

    • Srbčina says:

     Holokaust je verovatno prva reč Hrvacke dece koju nauče od pokatoličenih očeva. Srbi su konstitutivni narod u današnjoj nazovi Hrvackoj i tu su na svojim vekovnim, preavnojevskim ognjištima. Naravno, tu će se i vratiti čim belosvetski šljam na čelu sa anglosaksonskim varvarima propadnu i tako podmukli Hrbi ne budu više imali leđa - što će se uskoro desiti. Nikada bre niste bili zahvalni ni za jezik ni za kulturu, a boga mi ni za ono najsvetije -poklonjenu slobodu! Zato ste nam i odvratni, a ne posmatramo vas ni kao inteligentne stvorove.

  • rade says:

   i opet cemo ako bude srece!

  • Hans says:

   @Bosanac: Istina! Htjeli su etnički čist teritorij samo za sebe. To su isplanirali već 1989, ali im nije uspjelo. Pa zato, ostaju bez više i više teritorija. Kosovo je otišlo, na redu je Vojvodina... Skrivili smo im mi Hrvati, vi Bosanci, i oni Kosovari zato što nismo dali na sebe, i svatko je išao putem kojim je želio. Istina je i to sa hakerima. Ove godine 7 januara je grupa hakera hakovala HRT i napisala "srećan Božić", lično sam vidio svojim očima. 'ej srbi, jebao vas vaš 7 januar, ne izazivajte jebeni rat koji će te i onako popušit kao i svaki! Pičketine jedne, pa onda plaču zbog Jasenovca!

   • Milan+ says:

    Da, Hans, mi smo hteli vasu zemlju tako sto ste vi nas izbacili iz ustava i nocu nam odvodili ljude u Pakracku poljanu i tamo ih masakrirali. Hteli smo da vam uzmemo zemlju tako sto ste vi nas izbacivali s posla i snajperisali nam vojnike od 19 godina po kasarnama, klali civile po Gospicu i Vukovaru, napajali ih sumpornom kiselinom u Osijeku i bacali u reke, sto u Dravu sto u Savu preklane. I sta, hteli ste u Glini da nam koljete Srbe u novoj crkvi kao i 41.u staroj ??? E pa zaj.... ste se malo. Tad su vas Krajisnici natamburali, a sve ostalo i sve kasnije bila je politika, koju i dalje pletu Ameri, Nemacka, Nato, Eu i ostali...i to protiv Srbije. Videcemo samo dokle ce to moci da rade. I ne proseravaj se vise o vasem ratovanju...izgubili ste ama bas svaki rat u kome ste ucestvovali, a i ovaj cete sto izgleda pocinje. Vasa najveca i sudbinska greska je u tome sto vam se sve zasniva na mrznji i antisrpstvu. To vas uvek odvede u tabor siledzija koji na kraju izgube, a koje upravo Srbe smatraju neprijateljima ( Treci rajh, Austrougari ) Tako cete proci i sada... Sto se Kosova i Bosne tice, mogu ti samo reci: " Zaspao si uz dnevnik HTV-a jako davno...preporucujem budjenje ! "

    • Hans says:

     Hahahaha, daj, dosta te više i tvojih izmišljotina! A koji smo to rat izgubili? 😂 E stara bagro, idi i ubij se. 😂😂😂

     • Milan+ says:

      Haha...kad vas stavi covekbpred cinjenice i ono kako je stvarno bilo, tad krenu glupave price tipa " ubijte se", " barbari", "lazete" i sl. Ali znamo mi vas dobro..sto se ratova tice, znas i sam gde ste bili i uz koga i u 1. i u 2. sv.ratu i kako ste zavrsili. Vidim, nepogresivo birate stranu i ovoga puta..pa srecno, vidimo se :)))

     • ANA says:

      A koji to rat dobiste, Hans???? niste dobili ni seljačku bunu i nju Tahi uguši. Ovaj još nije završen, završnica slijedi, vratit će se sve ono što vam nije nikada ni pripadalo, a daj Bože da ne morate preko Atlantika, ako stignete. Nisu više ona vrmena kada ste mogli plaćati lobiste i kojekakve penzionisane generale, prodali ste sve. A sada možete samo da gledate u nebo.

     • Hans says:

      @Milan+ pod kakve činjenice? To ti nisu činjenice, da napomenem. Da napomenem još, laž vas je spašavala nekoliko puta u povijesti, i uvijek. U prvom svijetskom ratu, Austro-Ugarska je pregazila Srbiju, i kako ste dobili rat? Nije Austro-Ugarska se predala u Srbiji, da napomenem još oni 70% većinski muškog stanovništva koje je Srbija izgubila. U drugom svjetskom ratu ste izdali Njemačku, i opet pregaženi. I sam možeš da vidiš tko neprogresivno bira stranu. Pitam se, kom će te ovaj put doći pred noge.

     • Hans says:

      @ANA dobili smo rat koji srbi nisu mogli dobit: 926 godine protiv Bugarske i tako vas, novonastale, spasili od mogućeg istrebljenja. Pa smo u opsadi Zadra 998 opet potukli Bugare! Pa se odigrala bitka kod Bresta 1592, u kojoj su bili vođe na hrvatskoj: Toma II. Erdődy, i na turskoj Hasan-paša Predojević. Vjerojatno vam je poznato to prezime. Nemoj mi sad plakat: "pa pa, mi smo se borili protiv turakaaaa"... Tu smo bitku izgubili, ali smo ih zato 1596 potukli, kod Bresta! Dobili smo rat nezavisnosti 1995. Mogu još pisati, ali uzalud je vama nešto pisati... Koji ste vi rat dobili? Da se niste ulizivali osmanlijama, nebi vas ni bilo, fake nacije, hahah, idi i uzmi još jedan Hatišerif, možda dobiješ sjeverno Kosovo, Muhahah... Ana, jel nije ovaj rat završen? Treba do Zemuna, pa će da bude završen, u pravu si. Nebrini se za nas. Nismo mi vi pa da se prodajemo za nešto. Mi idemo svojim putem.

      • Srbčina says:

       Da smo mi ratovali protiv Hrvatčića, pa to bi bilo gotovo do posle podne. Jugoslavija je ratovala protiv celog NATO pakta, protiv cele Zapadne medijske mašinerije i protiv terorističke ustaške migracije. E moja beno, ti bi sve banalizovao. Idi čitaj Držića i nađi svoje mesto. Guliveru!

   • Crni says:

    Hans nepismeni retarde!!!

  • Portopranco says:

   Eno ti tvoj idol Hasanbegović iz fašističke handžar divizije, pa zajedno sa njim u crnu jamu. To ti poručujemo mi Srbi iz Bukovice i Ravnih Kotara.

  • Dražen Jovan Petrović says:

   Da Bosanac! Ahahahaha! Mi Srbi smo Bosanci.Moj komšija se preziva Bosanac i pravi je Srbin,pravoslavac i svetosavac.Ti možeš biti samo poturica,balija ili azijatski dotepenac.A to što prijetiš Srbiji,Republici Srpskoj i svim Srbima naplatićemo tebi i tvojim fašističkim poklonicima handžar divizije sa kamatom.

  • slavko says:

   bosnjaci biju sa jabukama srbe a srbi njih sa metkom to je sramota srbska srbe treba nagraditi sa milijardama dolara sto su beograd srbiju bombadirali

 4. Matrix says:

  U psihologiji se to što ti radiš zove projekcija - sva svoja nedela pokušavaš da pripišeš drugima. To je jadno. A tvoje "želje" namenjene Srbima su više nego bolesne. Idi, leči se, mada izgleda da je kod tebe bolest toliko uznapredovala, da ti nema pomoći.

 5. PONOSNI SRBIN says:

  Pola ovih zveri su židovi i drže svoj narod okovan ... Svaki Evropski nacionalista je protiv ovog izroda ...

 6. japaja says:

  Bosanac vidimo se uskoro

 7. srboljub says:

  srbi su zlocincio jer su jaki treba ih pobediti da bi mi vladali ...

 8. Neša says:

  Bosanac, nije uzalud rečeno da je vama lakše uterati u dupe nego u gglavu!

  • Hans says:

   Aha, zato vam je većina političara porijeklom iz Bosne, a vi srbijanci ste toliko "pismeni", da prosite po Bečkim ulicama, jbte život!

   • Portopranco says:

    Većina srpskih političara je iz Dalmacije koliko je meni poznato.O geografiji pojma nemaš.

    • Milan+ says:

     Taj "hans" ne samo da ne zna geografiju, nego i istoriju, pravopis, ima keca iz elementarne logike, nulu iz srama i minus beskonacno iz inteligencije. Peticu ima jedino iz pokusaja iskrivljavanja istorijskih fakata i cinjenica, ali kazem...samo iz pokusaja. Kratko receno, polupismeni klovn i ponekad solidan zabavljac :))

     • Hans says:

      Nego, kakve veze ima sad i geografija i "istorija" i pravopis, koje ni jedno ne poznaješ, sa ovim gore? Hehe, solidan zabavljač si ti ovdje, i klovn također. Idi i snimaj film, valjat će im majmunčić poput tebe! "Ugugu gaga" hahaaa. 😂

    • Hans says:

     Vučić, Šešelj, Zorana Mihajlović, Boris Tadić, nekada Zoran Đinđić i mnogi drugi nisu iz Bosne? Ma daj?! Kakve veze ima geografija sa ovim što sam rekao? Autizam bre, još od 1999 do danas je u Srbiji prisutan... 😂😂

     • ajduk s says:

      Brate, uzmi neke gandže i slušaj rege! Možda potisneš taj potencijal masovnog ubice u sebi!

 9. Jovan says:

  Propaganda Novog Svetskog Poretka je nesto najjezivije sto ikada postojalo u istoriji ljudske civilizacije. Jasno mi je da niste mogli da citirate sve belovetske majmune koji su pljuvali po srpskom narodu (npr.Siraka)je ih bilo mnogo i previse kretenske. I to samo zato jer su se Srbi supostavil cepanju naroda na 8 delova i pretvaranje u najcrnje roblje. Ali ima ovde dve izjave koje nisu debilske vec VRLO TEMELJNO objasnjavaju sta se desava onom narodu ili vodji koji voli vise slobodu od ropstva NSP. Izjave Iglbergera i Bejkera. “Vodićemo protiv Srba rat – diplomatski, ekonomski, politički, propagandni i psihološki” – Džejms Bejker, državni sekretar SAD-a na američkoj TV, jun 1992. ” Srpske deca se više neće smejati “bila je to zlokobna pretnja Lorensa Inglbergera bivšeg državnog sekretara SAD-a. Pametnom sve jasno. Nit su Srbi agresori nit zlocinci, jedini greh im je sto su voleli Slobodu i zeleli da budu svoj na svome. Danas smo okupirana i razorena (ekonomski i vojno), a nase vodje nas od 2000-te ubedjuju da zivimo bolje u tzv. demoktatiji. I narod glasa, ali "kad je gladan nije sav svoj" i vec 16 godina glasa za ROPSTVO NSP. Poklekao pod strasnim pritiskom propagande i hiljade uranijumskih bombi.

 10. Baja says:

  Sredicemo mi Srbadiju i to vrlo brzo.

  • Batina says:

   Baja, utera ti slon do jaja.

  • lajla says:

   @Baja,ne lupaj,tvoja Kolinda je sada u Afganistanu sa vasim pomagacima natocionistima,obilazi vase bednike,koji ubijaju svuda po svetu.Posto Srbima nista ne mozete ostaje vam da balendrate po internet portalima. Decete vi na Srbiju,saka jada.

  • Voka says:

   @Baja ...dođite što pre...da vas pobijemo dok ste na gomili !...bolje nego da vas posle jurimo k'o zečeve po celoj rvackoj !

   • Hans says:

    Ti da nas pobiješ i juriš po cijeloj Hrvatskoj? Ti i tvoji kilavi srbijanci?! Ma daj?!? Vokice, jesi li zaboravio "Oluju"? Očigledno da je potreban i "Tornado"! Ah? 😂😂😂

    • Milan+ says:

     U 'oluji' ste ratovali protiv nemocnih zena i staraca na traktorima...napadali sa 200 000 vojnika na jedva 15000, i za to vam je trebalo pet godina cekanja i zeleno svetlo da je Krajina sama i ostavljena. Inace, sa Srbijancima ste ratovali ali u Srbiji, na Ceru i Kolubari...i danas cutite koliko mrtvih ste imali, a imali ste tri puta bolje opremljenu vojsku i bili potuceni do nogu. Hans, sa 'Srbijancima' u ratu vi nemate sta da trazite...nocna mora vam je i da pomislite da predjete granicu...cak i da smo nenaoruzani. To je tako, i pet pasa dugo ce da okolisi pre nego napadnu na vuka, zakon prirode je to :)

 11. lajla says:

  @Bosanc,bas si gnjida, uzimas nik naroda ,pokvareno dubre,da bi svi Bosanci bili popljuvai od srpskih komentara,i onda kazes,eto kakvi su Srbi,govnaru ne opevani.

 12. Lucy says:

  Divno! Ovo se zove - oni nas kamenom, mi njih pogacom!

 13. Požarni says:

  inače, rolf diter kluge je ČLAN SANU "pa ti računaj" ---------------------------------------------------------------- Rolf-Diter Kluge, Odeljenje jezika i književnosti , inostrani član Kluge Rolf-Dieter (Pirna na Labi, 26.06.1937) filolog Članstvo u SANU Odeljenje jezika i književnosti: inostrani član od 27.10.1994. Oblast rada filologija (slavistika, istorija slovenskih književnosti) Školska sprema dr slovenske filologije, Univerzitet u Majncu, 1965. Zaposlenje profesor univerziteta: Univerzitet u Majncu, 1972; Univerzitet u Frajburgu, redovni 1975; Univerzitet u Tibingenu, šef Katedre za slovensku filologiju, 1982. Pristupna akademska beseda Predavanje u SANU 8.12.1995: Delo Ive Andrića sa zapadnog gledišta. Fotografija u dosijeu

 14. Baja says:

  Ajde molim vas nemoj te se pjeniti jer Baja je mnogima Srbima pomogo u zivotu i opet ce pomoci ako Bog da.

 15. Kulak says:

  Volim Srbiju

 16. Koma says:

  @hans Verovatno misli na povijesne granice velike kroasanije od zagreba do varazdina ili jos bolje do zapresica.

  • Hans says:

   LOL, imaš fore k'o Srbija more. 😂

  • enio says:

   ne nego onu do Zemuna

 17. Beli Orao says:

  Kicenje tudim perjem, bosanski jezik?, bosanac?, ( pokrajina-Bosna) jezik srpski i bosanac Sabin! Sven ostalo je krada i prisvajanje tudeg jer nemaju svog korijena a ni postojanja! Stoga i jesu narod izkompleksiran ich manuell vrijednosti, Repa beim korijena potok bez izvora, smjesa bez ponosa, casti ich svijesti!

 18. Beli Orao says:

  Kicenje tudim perjem, bosanski jezik?, bosanac?, ( pokrajina-Bosna) jezik srpski i bosanac Sabin! Sven ostalo je krada i prisvajanje tudeg jer nemaju svog korijena a ni postojanja! Stoga i jesu narod izkompleksiran i sa malo-vrijednosti, repa bez korijena potok bez izvora, smjesa bez ponosa, casti i svijesti!

 19. Gordan says:

  Ala lažu, non-stop! Zar ih nije više sramota ?

 20. slavko says:

  alija hoce suverenu bosnu a 2 milijona druge nacije zivi u bosna treba imati muda -jaja da pobijes dva milijona ljudi i ako dobi jedan preko dva hhhhh. istera svoje muslimane i pobi iz bosne u srebrenici je alija pobija svoje da bi nato tuko srbsku i srbe u bosni sve ce to videti u brzo njegovi nacisti i posteni bosnjaci ko je sta radijo u bosni

 21. ANA says:

  Izjave ovih idiota treba da stoje u školskom udžbeniku, neka i naša djeca znaju šta nam misle ove zapadne protuve. A onu izjavu Tonija Blera treba staviti Vučiću pod nos, (otrljati mu je o nos), SAVJETNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 22. Vojvoda Milenko Stojkovic says:

  Bravo hansi junak si kada ubijas civile decu starce i u ustanovama za hendikepirane to su hrvatski junaci pogledak danski dokumentarni film to ti je peporuka

  • Hans says:

   Da, da. Baš kao što su radili Arkan i pobunjeni Srbi 4 (ČETIRI) godine. Bombardirali su hrvatske gradove i držali ih u okruženju, što su granatirali UNESCO-vu baštinu u Dubrovniku, Šibeniku i Splitu, što su 1991. protjerali iz domova oko 400.000 Hrvata, što su udarali projektilima po školama, vrtićima i zdravstvenim ustanovama, što su ubijali djecu, žene i starce, što su silovali žene i djevojčice od svega 9-10 godina, što su pokušali osvojiti Hrvatsku ili barem njene dijelove... Ti i dalje gledaj dokumentarne propagande, "Vojvodo."

 23. milica says:

  a sto se tice ovih monstruma troje na slici nerazumem kako neko moze biti toliko lud i bolestan opsednut mrznjom prema jednom narodu srbi nikada nikoga nisu napadali nego su branili svoja vecna ognjista a za njih znamo bog ce da im sudi niko drugi bas ovi kerovi sto laju protiv srba to su monstrumi covecanstva nisu samo oni ima ih jos koji prave ratove po svetu unistavaju tudje zemlje ubijaju civile iza svega tih ratova stoje monstrumi rokfelers porodice i rotshild ovi su samo igracke i kupljeni roboti amerike jer moraju da igraju kako rokfeler i rotshild svira da nije ovih porodica monstruma i ovih amera svet bi bio ok

 24. pera says:

  Sve su zlotvori rekli,o sebi.

 25. tigar says:

  Vidim te srušene gradove po Hrvatskoj,dosta više laži,Vi Hrvati sve što ste napravili,napravili ste lažima,konjušari upravo kaki neka krava u nekoj štali u Austriji,hajde pokupite izmet!Jevreji će vama naplatiti sve žrtve da nećete ni biti svesni šta vas je snašlo!

 26. tigar says:

  Nas Srbe ništa ne čudi od ljudi kome je istorija pokazala svoje mesto!Gajili su Hrvatsku,Albansku zmiju koja će im ubrizgati otrov u njihovo mlohavo telo!A onda će početi da se između sebe čiste,i kao uvek zvati nas pravoslavce u pomoć!

 27. Misha says:

  Obmotao Srbin hrvatu kitu oko vrata, pa se hrvat hvali, da je izumitelj kravata !

 28. Tuzna says:

  Dragi Srbi, ovo nije odgovor na clanak, vec vese komentare. Stvarno mi je zao vidjeti da toliko mrzite, i da pricate o svojim nevinima i zrvama uporno, a svakog ko ista ima da kaze, ne priznajete, ni kad vam se predstave dokazi. Najvise boli to sto sve sto se nekom desilo ignorisete ili cinite manjim, kazete da ljudi lazu. ZNate sta, daleko vise boli cuti to nego sto mislite. Izgubila sam svoju porodicu, ali svaki put kad mi neko ospori pravo na tugu, na bijes, kad mi neko kaze kako su ljudi koji su mi ovo uradili nevini, ubijete moju porodicu opet. Zar je to ono sto zelite biti? Zar je moguce da ste istinski bez srca i savjesti? Ja ne vjerujem da jeste, zato ovo i hocu da napisem. Bilo mi je 13 godina kad je rat u Bosni poceo. Imala sam sve sto djetetu treba, sretnu porodicu,tatu koji mi je bio najbolji drug, divnu majku, brata koji me pazi, odlican ucenik, prijatelje. O ratu nismo ni pricali ni mislili, kuca nam je uvijek bila puna raznih vjera, moji su bili u oartiji i nismo bili vjernici. Nikom nista uradili nismo. Tata je glasao za Markovica i pricao sta je pogresno sa ALijom i nacionalistima uopste. Zivjela sam u malom gradu koji se zove Kotor Varos. Prvi dan rata, kada su srpske snage preuzele grad, bez ikakvog otpora stanovnistva, vojnici su dosli na vrata oko 6 ujutro, brat je pobjegao kroz prozor, zatekli su mamu, tatu i mene. Izveli su nas iz kuce i tatu su odmah strijeljali, u pidzami i kariranim papucama pred nasim ocima, na oragu kuce koju smo tek zavrsili. Par dana prije je tata govorio: napokon mogu poceti da zivim" Mama i ja smo Odvdeni u logor koji je bio u gimnastickoj sali osnovne skole. hororima koje smo tamo dozivjeli ne zelim pisati detaljno jer je previse tesko,ali hocu da znate, da vam ispricam o nevinosti "vasih" i zasto me boli cuti o njoj, bez imalo preispitivanja. Nisu nas tukli cesto, mamu ustvari samo jednom ili dvaput, nisu nam davali da jedemo cesto, mozda jednom u dva dana, dvaput ponekad. silovane smo i mama i ja. Bilo mi je 13 godina i bila sam nevina, nakon 9 dana su se na meni redala i po sestorica. Bila sam blesavo naivno dijete i htjela da se osiguram da ti sto mi to rade budu kaznjeni i pisala sam dnevnik koji sam sakrivala ispod majice koju sam koristila kao jastuk jer nismo imali ni jastuke ni duseke, vec smo svi spavali na podu. Od svega mi je najgore bilo kada sam morala gledati kako siluju mamu i ona govori, evo mozete mene koliko hocete, samo dijete postedite, da bi se Kuzmo kako su ga zvali okrenuo prema meni i rekao, nije to isto, jelde mala, nisi ti ovako razvaljena ko mater, izvadio svoj poslni organ i onda joj doslovice gurnuo citav saku dole i kada je vrisnula je izvadio ruku i tom je istom rukom udario sakom u glavu tolikom snagom da je pala sa stola na kom je bila jer su nas na stolu silovali. Nakon dvije sedmice je jedan vojnik dosao da sebi izabere nekog i kako je prolazio pored mog mjesta nogom je slucajno sutnuo dnevnik koji sam krila. Kada je poceo da lista , samo se okrenuo, uhvatio me za kosu i poceo da me vuce po podu. Presreo nas je drugi strazar , ovaj mu je pokazao i odveli su me u stanicu milicije koja je bila blizu. Tamo me docekao odvratan covjek koji je sjedio i citao sve od rijeci do rijeci i onda su me proveli pored celiaj gdje su drzali zatvorene muslimane, bilo ih je i po 8/9 u celiji,krvavi izmrcvareni. Vidjela sam covjeka kojeg znam koji je bio kost i koze iako je bio gojazan prije. Govorili su mi da sad stvarno imam sta pisati, samo steta sto necu moci. Tresla sam se, nisam plakala. Dosli smo u drugu prostoriju, dosao je jedan koji je pricao crnogorskim naglaskom i pitao me kome sam olanirala pokazati, zasto sam to napisala.Nakon svega, Crnogorac je rekao "zavrsite ovo" i "hajde", izveli su me, taj odvratni je rekao samo "cekajte mrak, do tad se zabavite" i otisao u drugom pravcu, a vojnik koji mi je nasao dnevnik je rekao "cekaj tu, odoh da Milana (ili mIlivoja, ne sjecam se vise) dovedem, da mu pokazemo da mu imamo plavusu za dobrodoslicu. Otisao je na drugu stranu, a ja sam ostala sa strazarem iz gimnasticke sale i njemu je bilo vidno nelagodno sto je sam sa mnom i osjetila sam neku ljudsku crtu , i pitala ga "a zasto mi ovo radite?". On je rekao da mi ne radi on, takav je rat, i "nasi" njihove tako. Kad sam ga pitala gdje, poceo je pricati o Kosovu i sl. Ne znam otkud mi hrabrost, ali sam ga pitala jel me on moze zastititi , rekla mu da mi je samo 13 godina, i on je ustuknuo jer je vjerovatno mislio da sam starija i ne sjecam se tacno rijeci, ali da nije do njega, on nema nadleznost i sl, i znam da sam ga pitala sta bi da njemu sestri tako i on je samo ljutito glavom odmahnuo, ali me kasnije nije silovao. Vojnik se pojavio sa Milanom/Milivojem i otisli smo iz hodnika u kancelariju gdje su me na stolu silovali, strazar je rekao "ne mogu ja vala, smrdi" na sta su ovi rekli da ne smrdim, ali je ostao pri svom. Kad su zavrsili taj Milan/Mile je pitao sta sam uradila , otkud ja u stanici, jos sam bila gola, i vojnik mu je rekao sta sam zapisivala i koja je naredba. Djelovao je miran , i dok je navlacio pantalone, izvadio je noz i sasvim normalno, mirno je rekao, zaboravili su te obrezati" i onds mi povukso stidnu usnicu i probio nozem a onda povukao do kraja. Strazar je povikao "13 joj je godinaa!" I obojica su malo ustuknula, ali je ovaj nastavio da nesto prica, ne sjecam se jer sam se gubila i gubila svijest. Puno sam krvarila i otisli su po odvratnog, ne sjecam se uopste sta su pricali znam samo da sam cula "u sred je grada, svi su joj oca znali". Ubrzo su me unijeli u aut i otisli smo za bolnicu do koje je mozda 5 minuta hoda ali nisu htjeli da me neko vidi i samo me ostavili u cekaoni i rekli da se vratim u gimnasticku inace ce mi mamu ubiti. Ne sjecam se kako sam dosla na red, sta sam rekla, Ljekar je bio u maskirnoj uniformi, pitao za ime, i onda ko mi je to uradio i kad sam rekla da je jedan od njihovih vojnika me je hraknuo u facu i rekao da ne lazem, istjerao van. Otisla sam krvareci nazad do sale do koje sam hodala barem 40 minuta zbog bolova gdje me je docekao cuvar kao da nista nije bilo. Mama je pocela da vristi kad me vidjela i dobila batine. Krvarenje je prestalo ali je boljelo uzasno. Sutradan su opet insistirali na silovanju, ja sam vristala od bolova i tukli su me po glavi. Pala sam u nesvijest poslije i odveli su me u kabinet direktora, tamo je bio jedan od glavnih zapovjednika kojeg sam prepoznala jer je dolazio kod mog tate i nzvala sam ga imenom, tj cika Nikola, i onda me pitao ko sam, rekao da idem kod tetke na Bregove,da vidi ona zna li kakvog "naseg" doktorai rekao da mu je zao za mog oca jer je bio "dobar covjek, al takav je rat" i tad sam prvi put pcela plakati poslije njegove smrti. Cuvar koji je bio sa mnom me autom odveo do tetke koja je radila nesto za opstinu i zato je nisu dirali ali joj muz nije bio tu, odveli su ga negdje i nije znala gdje je. Nikad ga nije ni pronasla, ni kosti. Tetka je dovela doktora, koji je srbin ali jako fin covjek i on me zasio i dezinficirao ranu i sjecam se da je rekao "nemoj da gubis nadu u ljude, ima nas koji smo jos ljudi". Nisam to tad ni shvatila, ali mi je kasnije pomoglo da oprostim i predjem preko svega sto mi se desilo. Neka zena, isto srpkinja udata za muslimana je bila kod tetke i kad je saznala za zatvor digla na noge sve dok mamu nije izbavila i dovela kod tetke. Prva dva dana smo samo lezale zagrljene i plakale.Nakon dvije sedmice tu sam izasla vani po prvi put. Srpski vojnici svuda, jednom je prolazio jedan od tih sto su me silovali 9i dan i samo se podsmijesio podrugivo.Ja sam se pocela tresti, i sakrila se iza dvije starije djevojke koje su me pitale sta je i kad sam rekla su pocele da vicu na mene kako "srpski vojnici to nikad ne bi uradili". Poslije toga nisam opet izlazila 10 dana a onda se moj brat vratio iz sume, i dosao direktno kod tetke. Tu u gradu nisu ljude tako smjeli dirati i on je bio uz mene. Jedan dan smo krenuli da beremo orahov list koji je mama motala kao duhan i pored nas je prosao covjek koji je strijeljao tatu. Nisam nista smjela reci bratu da ne uradi glupost, ali sam mu ispricala poslije. Nisam ni to trebala, pokusao je saznati ko je i sta je, i onda su dosli po njega nakon dva dana i odveli ga u logor. Vise nisam izlazila.Svaki dan su kruzili i upozoravali da svi koji nisu Srbi moraju izaci iz Kotor Varosa. Neka porodica nam je posudila pare za put i morali smo platiti par hiljada maraka i potpisati da svu imovinu predajemo srpskoj republici i upisali se na konvoj. Izasli smo pocetkom septembra zajedno sa bratom kojeg su pustili uz placanje. Bio je anorektican i potpuno lud. Nikad se nije oporavio. Zaustavljani smo 20 puta, pretresani. Iz naseg autobusa su izveli samo neku nanu sto je vristala jer je vidjela kako strijeljaju nekog iz autobusa zaustavljenog ispred nas, vojnik ju je izveo i nju su upucali u glavu. Mozda st je bila tolika panika, vise se nisuoko naseg busa zamarali i stigli smo na nas teritorij. Kad smo se iskrcali rekli su da pozurimo. Trcali smo a oni su pucali za nama. Djecak iz naseg busa je ranjen u ledja i neka zena je ubijena. Ostali smo se spasili. Mama je "slucajno" predozirala tablete za spavanje 99e i nije se probudila, ali smo znali da je zato sto ne moze da zivi sa uspomenama, dan prije je rekla da je svai dan pakao bez njenog Fifija (tako je tatu zvala) i da ne moze vise da zivi sa svim. Ne krivim sve. Ne mrzim nikoga. Imam sada i svoju djecu i nikad nisam pricala o zlim Srbima ni o svemu sto se desilo, samo ih ucim da vole sve ljude jer nikad ne zelim da se pretvore monstrume koji su meni unistili djetinjstvo i zivot. Nije mi jasno zasto ljudi imaju potrebu da brane ovakve neljude? Ja svaki zlocin osudjujem, nad svakim civilom. CItam cesto, i svaki put kad neko spomene zlcin pocinjen od vasih, vi pocnete pricati o Jasenovcu ili kazete da je laz ili da je zassluzeno jer "oni su nama". Kako sam ja ista zasluzila od svega sto mi se desilo? I moj otac? Moj brat? Moja tetka, njena djeca? Jesam ja nekog u jasenovcu ubila, jel iko moj nesto uradio? Nije. Nema opravdanja. Razmislite sta radite drugim ljudima kada govorite da je nesto zasluzeno. Zamislite da se vama ovo desilo, da su to uraidli muslimani, i onda ja kazem "samo placete p.cke" ili "nije tacno" ili "zasluziliste " Ne budite monstrumi. Ne gubim jos vjeru u ljude. Zato ovo pisem.

  • dragan says:

   ZATO TI JE TATA UBIJEN, JER JE GLASAO ZA MARKOVICA, HRVATA KOLJACKOG OPREDELJENJA. BOG JAZE U JEV. PO MAT. 5:38: OKO ZA OKO, ZUB ZA ZUB, STOPALO ZA STOPALO. SRBIN NE POZNAJE SVETA JEVANDJELJA I ZATO UPORNO, VEC STOTINAMA GODINA STRADA. KAKO SI ZASLUZILA? PA CITAJ U BIBLIJI, STA SI SVE PREKRSILA, STA SVE NISI URADILA, NE SAMO TADA NEGO I SADA! OSNOVNI ZADATAK BOZIJI JE ODBRANA OD ZLA. "OKO ZA OKO, ZUB ZA ZUB". TI NISI UBILA NICIJEG TATU, NICIJU MAMU, SESTRU LI BRATA. NAPROTIV TI I TVOJI STE UGOSCAVALI SVOJE BUDUCE KOLJACE. A ONAJ KOJI SE NE BORI PROTIV ZLA OTJELOVLJENOG U TIM KOLJACIMA, ODNOSNO NAKOTIMA I NAKOTIMA KOLJACA, BORI SE PROTIV OSNOVNOG UCENJA BIBLIJSKOG: BORBE PROTIV ZLA. JER AKO SE NE BORIMO PROTIV ZLA, NESTACE HRISCANSKE PASTVE, A STO JE NAJVECI ZLOCIN PROTIV BOGA. NA TEBI JE DA SE OSVETIS, DA SKINES TAJ DEMONSKI MAC NAD TVOJOM GLAVOM KOJI CE TE PRATITI GENERACIJAMA. OSVETA MORA BITI IDENTICNA: STA SU UCINILI TEBI I TVOJIMA, TI MORAS UCINITI NJIMA, NA IDENTICAN NACIN. NE ZABORAVI, BOG JE RACUNOVODJA

 29. Erulian says:

  Sva ta jezuitska gamad proistekla su iz hiljadugodišnje Vatikanske misije protiv jednog naroda sa 50 imena( Srba, Venda, Wienden, Veneta, Eruliani, Ljutići, Rasena, Etrasena, Etruraca, Tirasena, Tračana, Rašana, Rasjana, Rusa, Dačana, Ilira, Keltoia, Pikta, Kelta, Varjaga, Vikinga, Normana, Lužičana, Užičana, Fružana, Brugijaca, Frigijaca, Vandala, Alana,Pelašta, Pelazga, Pilištim, Filistejaca, Krićana, Sabinjana,Amorićana, Samarjsna, Heta, Hetita, Hiksa, Slavjana, Sueba, Sarda, Sarmata, Sardijeja, Arda, KAŠUBA,Makedonaca, Dalmata, Liburna, Dokleata, Morlaka, Vlaha, Rujana...).Artefakti pokazuju da su svi navedeni kroz duuugi vremenski period imali j e d a n jedinstven jezik i pismo( okvir vinčanskog pisma - ćirilice) i smisao "druida" ove civilizacije je bio da to sakriju. I zamalo su uspeli da ne bi - interneta. Zato danas svako može pročitati letopis Saksa Gramatika iz 1168.god.gde objašnjava zašto uništavaju Srbski Rujan i Arkonu na Baltiku B a š na Vidovdan( Srbski praznik vrhovnom Bogu Svetovidu a Katolički St. VITO karlejski). - da pokažu da Srbski vrhovni Bog ne može da ih zaštiti od katoličkih hordi 2.krstaškog pohoda na Srbe. . OD TADA DO SADA RADE ISTO. KOSOVO je samo epizoda.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *