НАЈРАДИКАЛНИЈИ ПРЕДЛОГ ДОСАД: Хрвати желе да Србију…

NAJRADIKALNIJI PREDLOG DOSAD: Hrvati žele da Srbiju…

6 avgusta 2018

Zamenik gradonačelnika Vukovara Marijan Pavliček saopštio je danas, reagujući na izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Danu sećanja na žrtve „Oluje“, da od Vlade Hrvatske očekuje da povuče ambasadora i da uspori pregovore Srbije o pridruživanju EU.Pavliček, inače predsednik Hrvatske konzervativne stranke, rekao je da je politika Srbije devedesetih bila velikosrpska i da je imala „karakteristike nacističkih i fašističkih režima“, prenela je Hina.

Pavliček je kazao da je predsednik Srbije tih godina bio zagovornik te politike, prenosi Tanjug.

Zamenik gradonačelnika Vukovara u saopštenju ocenjuje kao „žalosno“ prisustvo predsednika SDSS-a Milorada Pupovca na komemorativnom skupu u Bačkoj Palanci povodom Dana sećanja na stradale u „Oluji“.

KOMENTARI14 komentara

 1. milorad says:

  ustaše su podilkanile osaća banda da se menjaju vetrovi, a ni lijepa nije baš više tako lijepa kako se mislilo da će biti.

 2. Za Srbiju says:

  Neizlečive su bolesti glave.

 3. deda mraz says:

  pa valjda ovi primitivci znaju da je predsednik Srbije u to vreme bio crnogorac i datermin velika Srbija postoji samo kod komunista i njihovih trabanata npr. kod ustasa jer su zajedno sa ustasama 1927 god. potpisali pakt o zajednickoj borbi protiv Srba a koliko se ja secam 1939 god su Srbi dali hrvatima veliku Hrvatsku u sadasnjim granicama i plus hercegbosna sporazumom Cvetkovic-Macek a ovi lelimudani i domoljubi iz Vukovara mogu tom crnogorcu da ljube guzicu jer im je on dao Vukovar bez borbe tj. izdao je Srbe na isti nacin kao i u Sarajevu.

 4. solac says:

  Vraticete Srpsku zemlju ustaska bagro, vrlo brzo!

 5. Djuka says:

  Pa neka nas uspore sa ulaskom u EU i onako nismo za tamo, vec za EAU. U EAU nas ne uslovljavaju!!!

 6. Stepa says:

  Daj Boze da nam zauvek zabrane ulazak u EU. Da konacno i Hrvati urade nesto korisno za Srbiju.

 7. Dragi says:

  Vi stalno protiv Hrvata, a oni nas istinski i bratski vole, čak više nego naša vlast, te će nas spasti od EU, time što će nam blokirati pristup. Skoro pa ću početi ponekad i da navijam za neki od njihovih klubova i/li reprezentaciju zbog ovog njihovog gesta koji je u interesu Srbije i njenih građana.

 8. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  iz vukovara je pobeglo već pola hrvata u EU jer u hrvackoj mogu samo da kopaju kontejnere a ovaj gradonačelnik govori o Srbiji...što se više oni bave nama to će pre da nestanu sa mape sveta.

  • Istina booli says:

   Da rade za 2 soma evra,i troše na plavom Jadranu,a ti srbine?

 9. Dane Radakovic says:

  vazno da su ustase stvorile temelj i zemlju de de oni da zidu kuce vrni ce se oni iz njemacku kad zarade za trraktor i atomobil i i motooorku ne brini gorane srbi se nece nikad vratiti u vukovar i knin

  • solac says:

   ko to kaze, debelo laze

 10. Branko says:

  Zašto uopšte dajete ovakve nevesti?

 11. Zlopamtilo says:

  znaju da oprosta nema za učinjena zverstva a opet se upinju bratski da nas spasu eu stupice,Jesu braća po materi al su od sviju Srba, najgori.Srbski im maternji jezik, pa ih čovijek razume što kažu i što misle, šćeo.ne šćeo.jbg-

  • Karital says:

   O oprostu priča janjičar čiji je narod počinio najveća zvjerstva na balkanskim prostorima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *