НАЈШОКАНТНИЈИ СЦЕНАРИО РАСПЛЕТА ИЗБОРА У АМЕРИЦИ! 6 СИГНАЛА: Да ли Трамп заиста намерава да активира војску?!

NAJŠOKANTNIJI SCENARIO RASPLETA IZBORA U AMERICI! 6 SIGNALA: Da li Tramp zaista namerava da aktivira vojsku?!

23 decembra 2020

U sedam spornih država prisutan je dualizam elektorskih glasova. Republikanski elektori su 14. decembra dodelili alternativni set glasova predsedniku Trampu dok su sertifikovani elektori glasove dali bivšem potpredsedniku Bajdenu.Demokrate su uspešno primenile istu taktiku na Havajima 1960. godine dodeljujući alternativni set glasova J.F. Kenediju nakon što je guverner sertifikovao glasove za R. Niksona. Na kraju, Kongres je prihvatio elektorske glasove za Kenedija iako on nije bio deklarisan predsednikom 11 dana nakon što su Niksonovi elektorski glasovi sertifikovani.

Tužbe advokatice Sindi Pauel podnesene Vrhovnom sudu za Džordžiju i Mičigen biće neblagovremeno razmatrane tek 14. januara. Sudski službenici, koji polažu dve zakletve i moraju da štite ustav SAD, ponovo koriste proceduru da zaštite duboku državu. U međuvremenu, države Arizona i Viskonsin odmah su odbile tužbe bez ikakvog objašnjenja.

Vilijam Bar, bivši državni advokat, podneo je ostavku da bi mogao da bude na raspolaganju kao svedok. Džon Duram, specijalni savetnik vrlo širokih ovlašćenja, zadužen je da juri počinioce. S obzirom na to da civilni sudovi blokiraju sudske procese ili odbijaju da preuzmu slučaj, Duram je u poziciji da postavi vojni sud koji će izvršavati njih zadatak.

Do „ograničenog“ vojnoga stanja u spornim državama možda je ostalo malo vremena. Direktor Nacionalne obaveštajne agencije Džon Retklif podneo je predsedniku Trampu izveštaj u kojem mu je potvrdio intenzivnu umešanost Kine i drugih zemalja u izbore što je, po njegovoj proceni, promenilo rezultate izbora.

Novi sekretar odbrane Kris Miler naredio je Pentagonu da zaustavi Bajdenovo tranzicijsko brifiranje na dve nedelje. Predsednik Tramp naredio je osoblju Bele kuće da napusti područje Vašingtona, a general Majkl Flin poziva ga da uvede vojno stanje.

To je uradio Abraham Linkoln, on je primenio Zakon o vojnom stanju 1861. godine kao odgovor na građanski rat. Suspendovao je „habeas korpus“, zakon koji štiti ličnu slobodu od samovolje izvršne vlasti, bez obzira na reakcije sudija i medija. Uhapsio je 14.000 političara i ugasio više od 300 novina. Pod Linkolnovim vođstvom okončan je građanski rat, vraćen državi mir i ukinuto ropstvo.

Jasne poruke

Šest signala koji ukazuju na Trampovu nameru da proglasi Zakon o vojnom stanju:

1. Deklaracija iz 2018. godine o vanrednom stanju (Declaration of a National Emergency) i Izvršna naredba iz iste godine kao odgovor na umešanost drugih država u izbore, a koja naredba zahteva od direktora Nacionalne obaveštajne agencije (National Intelligence) da predsedniku podnese izveštaj do 45 dana nakon izbora o umešanosti drugih država u izbore;

2. Zamena bivšega sekretara obrane (Secretary of Defense) Krisom Milerom koji će, za razliku od ranije birokratske procedure, direktno odgovarati predsedniku s ciljem da se zaobiđu špijuni unutar vlade i direktno upravlja operacijama;

3. 7. decembra Tramp je najavio da će se velike stvari dogoditi. Sledećeg dana Teksas najavljuje tužbu protiv četiri države za neustavnu izbornu proceduru. Istoga dana 82. vazdušnodesantna divizija na svome Fejsbuk profilu piše da „oluja dolazi“, a nešto kasnije su objavili i „Ovo ostaje zemlja slobodnih toliko dugo koliko je dom hrabrih“.

4. Izbori su klasifikovani kao puč i zločin. U svom Tviter postu Tramp je napisao: „Činjenica je da je naša država ukradena. Puč se događa pred našim očima“. Izdaja države motiv je da Tramp potencijalno koristi vojsku da istraži, uhapsi i kazni kriminalce.

5. Pri poseti vojnoj akademiji Vest Point Trampa su toplo dočekali vojnici i marinci kadeti. Ta je poseta poruka njegovim rivalima da je vojska uz njega.

6. Tajanstvene kodirane reči pojavile su se u Vest Pointu i Vašingtonu. U Vest Pointu na jednom od helikoptera simbol lobanje i broj 659. Trampovi internet pratioci broj su identifikovali kao 659-ti post poslat od strane „Trampovog tajnoga tima“ pre 2 godine, a u kojem je pisalo „Pucanj koji će čuti celi svet“. Istog dana u Vašingtonu istu je rečenicu izgovorio general Majl Flin.

(logicno.com)

KOMENTARI7 komentara

 1. Kosmos says:

  Predstava za američki narod.

 2. Aco says:

  Samo neka krene godba 😁

 3. milorad3 says:

  ako se aktivira arimija nema potrebe da to tramp naredjuje,oni će sami to da urade jer mnogi vide šta se dešava i šta se sprema.Nisu SVi u americi za dalje zaoštrvanje sa kinom i rusijom i ratne bubnjeve u stvri to je samo jedan mali sloj implantiranih karijerista unutar američke armije naročito je nezadovoljstvo u redoviam običnih vojnik i podoficira,jer ih administracija tretira ko stoku za klanje.

 4. Zorana says:

  Sve je laz od pocetka. Tramp je neki dan licno reako da je to laz i spin te da on nece pokretati Martial Law. Ukratko Tramp nas je sve prevario da se zaista bori protiv duboke drzave, a sad se po scenariju i povlaci i prepusta vlast drugom projektovanom glumcu. Ipak cemo ostati goje.

  • jagoda says:

   Logistika je spremna Tramp nema sta da izgubi. Inace on nije neko ko je navikao gubi pa tako I ovog puta ce ici do kraja.Iza sebe ima celu centralnu Ameriku koja se ne miri da bude pokradena. Tu je i Flin koji jedva ceka da im je.e kevu za ono sto su mu uradili.

   • Zorana says:

    Navijam da bude tako, ali iskreno vise ne verujem u to. Kao sto rekoh, Tramp je opovrgnuo tu pricu o upotrebi vojske.

  • uddu says:

   Tako je,imao je Tramp i moć i sredstvo moći da raskrinka ove sa koronom,ali zašto to nije upotrebio,ko zna da li ćemo ikada saznati.U svakom slučaju,Tramp je razočarao milijarde ljudi na ovoj planeti.Amerikom treba da vlada neko mladji !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *