НАЈШОКАНТНИЈИ СЦЕНАРИО РАСПЛЕТА ИЗБОРА У АМЕРИЦИ! 6 СИГНАЛА: Да ли Трамп заиста намерава да активира војску?!

НАЈШОКАНТНИЈИ СЦЕНАРИО РАСПЛЕТА ИЗБОРА У АМЕРИЦИ! 6 СИГНАЛА: Да ли Трамп заиста намерава да активира војску?!

23 децембра 2020

У седам спорних држава присутан је дуализам електорских гласова. Републикански електори су 14. децембра доделили алтернативни сет гласова председнику Трампу док су сертификовани електори гласове дали бившем потпредседнику Бајдену.Демократе су успешно примениле исту тактику на Хавајима 1960. године додељујући алтернативни сет гласова Ј.Ф. Кенедију након што је гувернер сертификовао гласове за Р. Никсона. На крају, Конгрес је прихватио електорске гласове за Кенедија иако он није био декларисан председником 11 дана након што су Никсонови електорски гласови сертификовани.

Тужбе адвокатице Синди Пауел поднесене Врховном суду за Џорџију и Мичиген биће неблаговремено разматране тек 14. јануара. Судски службеници, који полажу две заклетве и морају да штите устав САД, поново користе процедуру да заштите дубоку државу. У међувремену, државе Аризона и Висконсин одмах су одбиле тужбе без икаквог објашњења.

Вилијам Бар, бивши државни адвокат, поднео је оставку да би могао да буде на располагању као сведок. Џон Дурам, специјални саветник врло широких овлашћења, задужен је да јури починиоце. С обзиром на то да цивилни судови блокирају судске процесе или одбијају да преузму случај, Дурам је у позицији да постави војни суд који ће извршавати њих задатак.

До „ограниченог“ војнога стања у спорним државама можда је остало мало времена. Директор Националне обавештајне агенције Џон Ретклиф поднео је председнику Трампу извештај у којем му је потврдио интензивну умешаност Кине и других земаља у изборе што је, по његовој процени, променило резултате избора.

Нови секретар одбране Крис Милер наредио је Пентагону да заустави Бајденово транзицијско брифирање на две недеље. Председник Трамп наредио је особљу Беле куће да напусти подручје Вашингтона, а генерал Мајкл Флин позива га да уведе војно стање.

То је урадио Абрахам Линколн, он је применио Закон о војном стању 1861. године као одговор на грађански рат. Суспендовао је „хабеас корпус“, закон који штити личну слободу од самовоље извршне власти, без обзира на реакције судија и медија. Ухапсио је 14.000 политичара и угасио више од 300 новина. Под Линколновим вођством окончан је грађански рат, враћен држави мир и укинуто ропство.

Јасне поруке

Шест сигнала који указују на Трампову намеру да прогласи Закон о војном стању:

1. Декларација из 2018. године о ванредном стању (Declaration of a National Emergency) и Извршна наредба из исте године као одговор на умешаност других држава у изборе, а која наредба захтева од директора Националне обавештајне агенције (National Intelligence) да председнику поднесе извештај до 45 дана након избора о умешаности других држава у изборе;

2. Замена бившега секретара обране (Secretary of Defense) Крисом Милером који ће, за разлику од раније бирократске процедуре, директно одговарати председнику с циљем да се заобиђу шпијуни унутар владе и директно управља операцијама;

3. 7. децембра Трамп је најавио да ће се велике ствари догодити. Следећег дана Тексас најављује тужбу против четири државе за неуставну изборну процедуру. Истога дана 82. ваздушнодесантна дивизија на своме Фејсбук профилу пише да „олуја долази“, а нешто касније су објавили и „Ово остаје земља слободних толико дуго колико је дом храбрих“.

4. Избори су класификовани као пуч и злочин. У свом Твитер посту Трамп је написао: „Чињеница је да је наша држава украдена. Пуч се догађа пред нашим очима“. Издаја државе мотив је да Трамп потенцијално користи војску да истражи, ухапси и казни криминалце.

5. При посети војној академији Вест Поинт Трампа су топло дочекали војници и маринци кадети. Та је посета порука његовим ривалима да је војска уз њега.

6. Тајанствене кодиране речи појавиле су се у Вест Поинту и Вашингтону. У Вест Поинту на једном од хеликоптера симбол лобање и број 659. Трампови интернет пратиоци број су идентификовали као 659-ти пост послат од стране „Трамповог тајнога тима“ пре 2 године, а у којем је писало „Пуцањ који ће чути цели свет“. Истог дана у Вашингтону исту је реченицу изговорио генерал Мајл Флин.

(logicno.com)

KOMENTARI7 коментара

 1. Kosmos says:

  Predstava za američki narod.

 2. milorad3 says:

  ako se aktivira arimija nema potrebe da to tramp naredjuje,oni će sami to da urade jer mnogi vide šta se dešava i šta se sprema.Nisu SVi u americi za dalje zaoštrvanje sa kinom i rusijom i ratne bubnjeve u stvri to je samo jedan mali sloj implantiranih karijerista unutar američke armije naročito je nezadovoljstvo u redoviam običnih vojnik i podoficira,jer ih administracija tretira ko stoku za klanje.

 3. Zorana says:

  Sve je laz od pocetka. Tramp je neki dan licno reako da je to laz i spin te da on nece pokretati Martial Law. Ukratko Tramp nas je sve prevario da se zaista bori protiv duboke drzave, a sad se po scenariju i povlaci i prepusta vlast drugom projektovanom glumcu. Ipak cemo ostati goje.

  • jagoda says:

   Logistika je spremna Tramp nema sta da izgubi. Inace on nije neko ko je navikao gubi pa tako I ovog puta ce ici do kraja.Iza sebe ima celu centralnu Ameriku koja se ne miri da bude pokradena. Tu je i Flin koji jedva ceka da im je.e kevu za ono sto su mu uradili.

   • Zorana says:

    Navijam da bude tako, ali iskreno vise ne verujem u to. Kao sto rekoh, Tramp je opovrgnuo tu pricu o upotrebi vojske.

  • uddu says:

   Tako je,imao je Tramp i moć i sredstvo moći da raskrinka ove sa koronom,ali zašto to nije upotrebio,ko zna da li ćemo ikada saznati.U svakom slučaju,Tramp je razočarao milijarde ljudi na ovoj planeti.Amerikom treba da vlada neko mladji !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u