NAJŠOKANTNIJI VIDEO DECENIJE: Kada je shvatila šta je rekao Bil Gejts – Predvidela je još 2019. sve ovo što se sada događa – (VIDEO)

NAJŠOKANTNIJI VIDEO DECENIJE: Kada je shvatila šta je rekao Bil Gejts – Predvidela je još 2019. sve ovo što se sada događa – (VIDEO)

23 oktobra 2021

YouTube-om se jako brzo širi video koji je objavljen 20. septembra 2019. godine, nakon što su se predviđanja objavljena u njemu obistinila u narednih nekoliko godina.Ovaj video je snimljen skoro četiri meseca ranije nego što je Svetska zdravstvena organizacija (SZO) prvi put objavila da je otkrivena misteriozna upala pluća povezana sa korona virusom koja se širi u Vuhanu u Kini.

Ovu objavu sa YouTube kanala Cabin Talk, postavila je žena po imenu Klaudija, koja je svojim pratiocima rekla: “Planiraju pandemiju, sigurna sam u to.”

“Pre svega, Bill Gates je rekao da će doći do pandemije i da će najmanje 38 miliona ljudi umreti”, dodala je.

“Može li jasnije biti, imamo obavezne vakcine za odrasle na dohvat ruke?” upitao je YouTuber. “Ovde smo u ovoj zemlji i ako bilo gde bude pandemije, biće globalno raširena. Da li znate šta će se dogoditi? Sve zemlje će reći da moramo zajedno delati (biti disciplinovani), jer sa avionima virusi mogu putovati tako brzo, a svi ćemo globalno primenjivati ​​iste proklete zakone od kojih će biti, obavezne vakcine koje će unositi otrove u naša tela što uopšte nije dokazano da je efikasno ili bezbedno.”

Ona je napomenula da je Kalifornija zakonodavcima već dala ovlašćenja da implementiraju vojni zakon, ako se izbijanje bilo koje vrste pandemije smatra dovoljnom pretnjom da opravda takav potez.

„Ovo će se dogoditi globalno ako se ne probudimo“, upozorila je Klaudija. “Iskreno, šta još trebate da znate?”

„Nemamo puno vremena“, precizno je rekla Klaudija da zaključi svoj video. “Odlučite se danas i borite se za svoja prava.”

Naizgled proročanski YouTuber-ka upitala je kako bi vlada mogla propisati nešto što nosi rizik od smrti, posebno za decu.

Bez obzira koliko video snimak ove YouTube-rke oslikava jasno stanje na polovini 2021.godine, globalistička eugeničarska agenda javno je izložena decenijama.

(nultatacka.rs)

KOMENTARI3 komentara

  1. radmila says:

    Vidjela je i cula ono sto neki nece ni danas. Monstrum Gates odavno govori kako ce vakcina smanjiti populaciju. Osakatio je Indiju. Zapad pa ni neke istocne zemlje nece da prihvate tu istinu jer "to je tamo negdje". Nije vise samo tamo negdje.

  2. Dont wory be happy says:

    Ja sam to isto govorio svojoj supruzi, ona mi je svedok još pre više od 5 godina jer je Billy gates bez ikakvog straha i javno sve to iznosio na youtube na svojim TED prezentacijama, i o tome kako je vakcinama za malariju smanjio natalitet u africi za 10%, dosta kasnije je došla na red i velika indija. On je to uglavnom radio na njihovoj deci sa Melindom kao filantrop a smanjenje populacije se odnosilo na efekte sterilizacije i nervnog oboljenja koje su nusproizvod vakcine. Ako Vuči želi rast nataliteta onda ne treba da steriliše svoju naciju vakcinama i tako učestvuje u svetskom genocidu.

  3. Gospodi Pomiluj says:

    Eto, sve se zna i ništa nije u teoriji već u praksi jedne zavere koja se duboko osmišljava već jako dugo vreme, otac willy gates je takođe u toj kliki, on je iznedrio svoje stvorenje koje će da progura windows i da umreži ljude radi kontrole, jer neko lično njihov mora da izvrši taj poslednji rez, mora da bude najbogatiji, najmoćniji i dobije silu od zveri kojoj će svi da se pokoravaju. Knez tame vlada iz vazduha kroz sinove nepokornosti bogu, a ovi slobodni zidari odbaciše kamen od ugla koji se zove Hristos, Gospod i Spasitelj naš, zato će biti gubitnici, a vi se u Gospoda uzdajte, sve je zapisano u Bibliji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *