НАЈСТРАШНИЈЕ МОГУЋЕ УПОЗОРЕЊЕ ЗА МОЛДАВИЈУ ИЗ РУСИЈЕ: Ако један наш војник буде убијен, све ћемо вас побити! (ВИДЕО)

NAJSTRAŠNIJE MOGUĆE UPOZORENJE ZA MOLDAVIJU IZ RUSIJE: Ako jedan naš vojnik bude ubijen, sve ćemo vas pobiti! (VIDEO)

8 decembra 2020

Lider LDPR Vladimir Žirinovski rekao je u za televizijski kanal Rusija 1 da će, ako moldavske vlasti pokušaju da istisnu ruski mirovni kontingent, onda će ga Rusija udvostručiti ili utrostručiti.

Žirinovski je naglasio da u regionu živi 250.000 ruskih građana i da je Rusija dužna da ih štiti u skladu sa ustavom.

Političar je primetio da skladište municije u selu Kolbasna (Pridnjestrovlje) sadrži „municiju za čitav treći svetski rat u Evropi“. Prema njegovim rečima, eliminisanje takve količine oružja je nemoguće, jer će cela Evropa zadrhtati od udarnog talasa.

– Moramo ne samo da kažemo, već i da upozorimo – ne samo da se nećemo povući, već ćemo povećati kontingent mirovnih snaga svakog trenutka. Ako bar jedan vojnik bude ubijen, svi ćete se kupati u krvi, nećete imati vremena da stignete do aerodroma Kišinjev, mi ćemo vas sve pobiti – rekao je Vladimir Žirinovski, obraćajući se vlastima Moldavije.

KOMENTARI14 komentara

 1. persida says:

  A sto tu mudrost niste nikada primenili na Izraelu, koji vas neprekidno ponizava. Ej, Rusi, stari licemeri.

  • padre says:

   Pa tamo nemaju vojnike!

   • persida says:

    E, jesi biser, pa imaju vojnike u Siriji, a uoravo tu ih Izrael ponizava na dnevnoj bazi. Leci se od rusofilije navreme, to je opaka bolest. Kao i vera u Zapad, Kinu... Sve su to budalastine. Zadrtost. Gledaj postupke i njihove efekte, ma ciji bili, pa ce ti biti jasno.

 2. Kulak says:

  Ameri su pre nekoliko dana na vlast u Moldaviji instalirali rumunsku nacionalistkinju Maju Sandu.Njeni ciljevi su vrlo jasni:zabrana ruskog jezika,zabrana slavljenja 9.maja Dana Pobede,etničko čišćenje i proterivanje Rusa iz Pridnjestrovlja i na kraju pripajanje Moldavije Rumuniji.Da li će u svemu tome uspeti ostaje da vidimo.

  • Portopranco says:

   Ta Maja Sandu koja je upravo zajašila na vlast u Moldaviji je u nekoliko navrata istakla da je njen glavni politički idol rumunjski diktator Jon Antonesku koji je bio vjerni saveznik Hitlera u 2.svjetskom ratu i koji je slao rumunjske trupe na Staljingrad.Nakon završetka 2.svjetskog rata Antonesku je bio osuđen i streljan kao ratni zločinac.

  • Biogradlija says:

   Ta Maja Sandu je detaljno proučila kako su hrvati etnički očistili i proterali 560.000 Srba iz Republike Srpske Krajine.Sad će ona na isti takav način pokušati etnički očistiti i proterati 250.000 Rusa i 250.000 ruskojezičnih iz Pridnjestrovlja.Samo nisam baš siguran da će rumunski nacionalisti iz Moldavije tako gadno nagaziti Ruse u Pridnjestrovlju,a da će nuklearnim oružjem naoružani Rusi iz Rusije mirno gledati sve to.

 3. Dražen Jovan Petrović says:

  Ameri su u Moldaviji instalirali rusofobnu Maju Sandu, u Jermeniji Sorosevog pulena novinarčića Pašinjana, u Kijevu su Ameri na vlast instalirali neonaciste banderovce,srušili su Ameri vlast u Kirgiziji,rade Ameri o glavi Lukašenku,spremaju se Ameri da sruše vlast u Kazahstanu.....Ameri buše,vrte i ruše na sve strane.Ameri na tim ranijim sovjetskim prostranstvima djeluju očito vrlo aktivno.A šta rade V.V.Putin i Rusi u tim državama gdje živi brojno rusko i ruskojezično stanovništvo? Oni govore da to nije dobro i pišu protestna pisma.Ako rade i to?

 4. I Love persida says:

  Rusima su mirovne snage u Moldaviji jako bitne? Ako su mirovne zašto smetaju Rumunima? Mi čujemo samo o događaju koji se generisao na svom kraju. Ne znamo šta se tu zaista odigrava. Kao što nismo znali ni za Karabah. Ali ništa nije skriveno što se neće otkriti, do tada neka u srcima vašim vlada mir i ljubav kroz Hrista usmerena prema našim bližnjima. Jedan od zakona Božijih beše ne ubij! Jer ko mačem seče od mača će i postradati. Očekujemo da se javi opšta ljubav Hristovim dolaskom i Njegovim pravednim sudom kada svima nama plati po delima našim. Neka ljubav caruje..

 5. VRSK says:

  Pravilьno skazal «mы vas vseh dostanem» Da smo mi ovako branili srpski narod tamo gde smo većina bili sada bi nas bilo 20 miliona i ilali bi smo 500 km obale na Jadranu.

 6. Gagi says:

  Ovaj politicko krpelj je nasao varijantu da zivi besplatno. Ima on ovde kod nas takodje svog istomisljenika i lupetaru koji na istovetan nacin zaludjuje narod. Mi smo takodje slusali istu pricu: Da, ako jedan Srbin na KiM izgubi glavu, mi cemo..... Inace, ucinio nam je ovaj klovn veliku uslugu da se odbranimo, doneo je ovom nasem klovnu "specijalno oruzje" za odbranu RS koje je ovaj narod to platio u nekim milionima.

 7. Kulak says:

  Ako neonacistkinja Maja Sandu odluči udariti na Ruse u Pridnjestrovlju,jedini način kako im Rusija može pomoći je da se Rusi vrate u Odesu i uspostave kopnenu vezu s Pridnjestrovljem.Ako ne to,jedina je mogućnost da izvrše masovni raketni udar na rumunskojezični deo Moldavije i tamo pobiju sve živo.Neonacistkinju Maju Sandu treba pravovremeno upozoriti šta je čeka ako krene u agresiju na Ruse u Pridnjestrovlju.

  • uddu says:

   Ti si zao i nenormalan.Priželjkuješ raketni udar na narod koji nam nikad nije bio neprijatelj.Treba te hapsiti ili neka te zaposle kao poslanika u skupštini jer jedino tamo ima takvih kao ti !

 8. M says:

  Pa,mora se priznati da ni Rusi nisu cvijeće!Što to znači da u Moldaviji ima 250.000 ruskih građana i da je Rusija dužna da ih štiti u skladu s Ustavom Rusije iako Moldavija čak ni ne graniči s Rusijom i pro forme je nezavisna država!?!Čijim Ustavom to imaju Rusi pravo imati svoju vojsku u Moldaviji i tamo raditi što žele?!?Svojim?!? Dal to znači da njihov Ustav nadilazi Ustav Moldavije i bilo koje druge države?!?Dal to znači da i Turci imaju pravo držati svoju vojsku u Njemačkoj itd.?!?Ili ako USA to napiše u svoj Ustav,da ima pravo degenečiti po svijetu koga i kako hoće,odnosno ako to već ima u svom Ustavu,da je onda OK sve što radi po svijetu?!?Uskoro će i OUN donijeti svoje deklaracije-Zakon-Ustav po kojem će daklen imati"legitimno"pravo uvoditi NWO(Novi Svjetski Poredak)kako hoće,tj.kako će pisati(zapravo već piše)u tom njihovom Ustavu-Agendi,a piše opet onako kako oni hoće!Mogu moćnici svijeta zamotavati govno u kakav god hoće lijepi celofan,ali govno smrdi!I prije ili kasnije moraš ga ukloniti ili češ umrijeti u govnima!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *