НАЈТЕЖИ УДАРАЦ ЗА АМЕРИКУ: Путин одлучује ко ће бити председник САД!

NAJTEŽI UDARAC ZA AMERIKU: Putin odlučuje ko će biti predsednik SAD!

7 jula 2016

Vladimir-Putin-at-media-f-009Pošto je navedeno da Vladimir Putin poseduje preko 10.000 mejlova Hilari Klinton, FBI je zamolio ruskog lidera da im omogući uvid u njihove kopije.

FBI nije uspeo da dođe u posed preko 30.000 mejlova Hilari Klinton koje je ona obrisala sa svog privatnog imejl servera, a izgleda da je ruski predsednik Vladimir Putin uspeo da nabavi većinu ovih inkriminišućih mejlova.

Republikanski senator iz Arkanzasa, Tom Koton, urgirao je na FBI da zatraži od Putina kopije mejlova.

On je rekao da će mu biti drago što će stići da održi svoj govor iako je već nekoliko puta odložio put.

„Mislio sam da će se Bil Klinton ukrcati na moj avion kako bi razgovarao sa mnom“, rekao je Koton. On je takođe pomenuo da je nekima šokantno što će se bivši predsednik sastati sa generalnim tužiocem, Loretom Linč, čije odeljenje istražuje slučaj njegove žene ali i njega zbog Klinton fondacije.

„Odluka Klintonove da sprovodi svoj zvanični posao preko privatnog imejl naloga na privatnom serveru i način na koji je odgovarala na zvanična i medijska pitanja o tome samo pokazuje kako će njena administracija da tretira transparentnost i nacionalnu bezbednost“, rekao je Koton.

FBI još uvek nije nabavio 30.000 mejlova za koje demokratska kandidatkinja za predsednika navodi da ih je obrisala.

„Dotle je došlo da je FBI od Putina zatražio kopije mejlova Hilari Klinton“, rekao je Koton.

Pored kriminalne prirode privatnog mejla koji je bivša prva dama koristila, sprovođenje zvaničnog i tajnog posla na neobezbeđenom serveru izlaže američku nacionalnu bezbednost neprijateljima SAD.

Amerikanci ne bi trebalo da budu iznenađeni što bivša sekretarka države izlaže Ameriku riziku jer je ona radeći sa predsednikom Barakom Obamom nadgledala spoljnu politiku koja je tretirala američke saveznike kao neprijatelje, a neprijatelje kao žrtve. Glavni primer toga je Iran, kome su Obama i Klintonova ukinuli sankcije i odmrzli sredstva ignorišući podršku Irana teroristima.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI2 komentara

  1. Baja says:

    Predsjednik ce bit Baja

  2. Don says:

    E da zna da procita sta ste napisali:)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *