НАЈУЖАСНИЈЕ ПРОВОКАЦИЈЕ ДО САДА! Исцртане НОВЕ ГРАНИЦЕ тзв. ВЕЛИКЕ АЛБАНИЈЕ!

NAJUŽASNIJE PROVOKACIJE DO SADA! Iscrtane NOVE GRANICE tzv. VELIKE ALBANIJE!

28 novembra 2018

Kosovo je jedno i nedeljivo, kao što su to želeli Isa Boljetini, Adem Demaći i Adem Jašari, rekao je danas samozvani predsednik kosovske skupštine Kadri Veselji, pod čijim pokroviteljstvom se u Boljetinu, kod Kosovske Mitrovice, proslavlja Dan zastave u čast Ise Boljetinija, koji je, kaže, Veselji, bio čovek puške i reči.

– Danas, na ovaj sveti dan za našu naciju, od Valone do Boljetina, od Preševa do Ulcinja, od Skoplja do Skadra, ujedinjuje nas poštovanje spram naših prvaka, ujedinjuje nas poštovanje za sve one žene i muškarce koji su i u najtežim danima održavali živom ideju nacije i radili sve što su mogli za njenu slobodu – rekao je Veselji.

On je rekao da se svakog 28. novembra penju na to istorijsko brdo, jer su tu „koreni nacionalne slobode Albanaca“.

KOMENTARI



6 komentara

 1. Hruscov says:

  Sad je vreme za lazne dojave u Albaniji i KiM.

 2. trikornjanin says:

  sto se vise situacija zaostrava pre ce Srbija da odluci sta dalje. sigurno ne mislim da ce to da ucini sadasnje rukovodstvo vec narod srpski. ako smo mogli da se bijemo sa nemcima i domacim izdajnicima mozemo i sa siptarima i domacim izdajnicima. a siptari neka znaju da su sve dalje od cilja.

 3. petrovgrad says:

  Ako se duboko razmisli i tumači svai potez i analiziraju svi elementi od simbola dvoglavi orao je simbol Srba a ne plemena sa Kavkaza. Lideri Šiptara i Albanaca su iz albanizovanih plemena, a ne iz plemena sa kavkaza. Dakle Albanci zajedno sa Šiptarima su iz dva korpusa doseljenih sa Kakvlkaza i Albanizovanih Srba. Albanizovani Srbi nastoje da se oslobode pokornosti korpusa sa Kavkaza i da se potom vrate svojim korenima. Albanci kažu da su od Ilira, naša zabranjena istorija to isto kaže. Znači da smo od istih Ilira. Nije postojalo više Ilira, nego samo jedni. Takva teza se pojavila početkom 80-tih, kada se u političkim krugovima koji su bili suprotno SKJ, da se Šiptari bune da bi skinuli vekovno ropstvo Arnautskih plemena sa Kavkaza. Tko da je sasvim izvesno da će se Albanizovani Iliri jednoga dana ujediniti sa posrbljenim Ilirima. Za sada Kavkaskim plemenima je saveznik Vatikan i Germani. O0vu temu nešto malo je plasirao Dr.Miroljub Petrović, ali za sada zamaskirano. Vreme će pokazati svoje. Ja tako vidim i brzo će Srbi u svoju prestonicu Troju odnosno Skadar. Uzgred ne treba zapostaviti ni istoričare iz Albanije i oni nešto znaju.

 4. milorad says:

  smešno pa oni će da pocrkaju od gladi masivno kada se završi ono što se sprema, ta država će biti tako IZOLOVANA da neće moći ni iz svog klozeta da izadju bez upozorenja graničara oko njih.ONI ĆE DA VIDE ŠTA ZNAČE PRAVE SANKCIJE I KOLIKO SU TAKVE BLOKADE OPASNE ZA DRŽAVE KOJE NEMAJU NIŠTA.

 5. Jovo Veselinovic says:

  srbi se uopste ne brane u srbiji albanci mogu da rade sto hoce srbija nema ni predsednika ni srbsku vladu srbijom haraju siftari titini i bosnjaci i crvene ustase u beogradu

 6. Posmatrac says:

  Samo vi scifutari pravite racun bez krcmara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *