НАЈВАЖНИЈА НОВА МЕРА НА СТОЛУ KРИЗНОГ ШТАБА! Могла би да траје читавих МЕСЕЦ ДАНА због омикрона, а ево када пада ОДЛУKА!

NAJVAŽNIJA NOVA MERA NA STOLU KRIZNOG ŠTABA! Mogla bi da traje čitavih MESEC DANA zbog omikrona, a evo kada pada ODLUKA!

25 decembra 2021

Sednica Kriznog štaba zakazana je zbog prvih slučajeva omikron soja u Srbiji, a na njoj će jedna od tema sigurno biti kovid propusnice. Štab će zasedati u utorak i dr Mirsad Đerlek, državni sekretar u Ministarstvu zdravlja, ne isključuje mogućnost uvođenja novih mera, uz preporuku ministarstva da kovid propusnice važe 24 sata sve do kraja januara.– Ne bih želeo da nam se slavlje pretvori u tugu, najbolje je da praznike provedemo kod kuće, u najužem krugu porodice. Ne želim da slavimo Novu godinu, a da već sutra neko završi na respiratoru ili, ne daj Bože, izgubi život – rekao je dr Đerlek.

„I dalje dnevno imamo oko hiljadu zaraženih, pa nije u pitanju samo Nova godina, već i katolički i pravoslavni Božić, pa Srpska nova godina… Sve do kraja januara imaćemo velike epidemijske rizike. Kolege će sigurno razgovarati o svemu što može da se primeni sada, a što se ministarstva tiče, preporuka je da kovid propusnice važe 24h. Ali Krizni štab će doneti preporuku, a Vlada odluku“, rekao je on.

KOMENTARI2 komentara

  1. Gospodi Pomiluj says:

    Najveći rizik su krizni štabovi i njegove ćerke koji potiču od svetske zdravstvene čiji je direktor Billy a billy je malo i nervozan. Vakcine hroničnim bolesnicima smanjuju imunitet i ubijaju organizam čoveka u daljim komplikacijama. Ovo sam isprobao na svojoj koži i već od prve se videlo šta ima, tako da ni jednu sledeću ne smem na svoju saglasnost. Svejedno, uzdajte se u spasenje i u delo Hristovo kojeg nam Otac nebeski posla za spasenje i život večni.

  2. Crbija cveta says:

    Oni žele da izazovu kod ljudi psihičke probleme i zdravstvene. Psihički treba da se osećamo sputanim i okovanim robovima, a zdravstveni problemi od neispitanih vakcina su evidentni. Ićićemo mirno kao jagnjad na zaklanje. Napisano već u reči Božijoj.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *