НАЈВЕЋА ПОЛИЦИЈСКА АКЦИЈА У ИСТОРИЈИ ЦРНЕ ГОРЕ: Читава армија кренула на да скине једну тробојку! (ВИДЕО)

NAJVEĆA POLICIJSKA AKCIJA U ISTORIJI CRNE GORE: Čitava armija krenula na da skine jednu trobojku! (VIDEO)

28 januara 2020

Crna Gora angažovala je jake policijske snage i brojne vatrogasce kako bi skinuli trobojku sa žice u Murinu, na sjeveru zemlje. Građani na društvenim mrežama komentarišu da vlast na srpsku trobojku reaguje ko đavo na krst.

Ovaj snimak ekspresno se proširio društvenim mrežama, a većina građana u nevjerici komentariše da je za ovako složen policijski zadatak bilo potrebno još i dodatno angažovanje Vojske, kao i policijskog helikoptera koji zbog magle nije mogao da uzleti.

Po svemu sudeći, nastavlja se akcija obračuna crnogorskih vlasti sa „pandemijom“ oslikavanja trobojki, koja je proteklih dana zahvatila čitavu Crnu Goru, a jedna od najčešćih opaski na portalima je da „vlast reaguje na trobojku ko đavo na krst i bijeli luk“.

Crnogorski premijer Duško Marković kazao je prije dva dana u Pljevljima da „vulgarno plakatiranje i farbanje po našim gradovima neće pokolebati Crnu Goru da Vlada i institucije zaštite Ustav i primjenom zakona sačuvaju državne i nacionalne interese“.

KOMENTARI11 komentara

 1. Gagi says:

  Izgleda da pocinje gerilski obracun, sada ce se Srpske zastave pojavljivati svugde po Milogoriji. Nece oni moci toliko da ih skinu koliko ce ih Srbi postaviti. Kukala im majka ako za svaku postavljenu zastavu u Milogoriji angazuju helikoptere i borbena vozila.

  • Vasilije says:

   Bačena milogorija na koljena sa farbom!E vala sramno poražen NATO!!!

 2. Gardista says:

  Zanimljivo...kad siptari mogu imati dan zastave van svoje drzave sto i pravoslavci ne mogu imati dan svoje gde god nas ima.

 3. Aleks says:

  I eto ti mržnje. To zapad i hoče još ekstremiste da malo napale i podplate ...biče sranja napada i klanova srbski crnogorski...a jesu vas izmajmunisali...još nekog da ubiju pa kažu Srbi ga ubiše i sranje krene mic po mic. Oruzja ne fali svaki ima tanđaru..i eto ti rata. Bolje i rat nego da se silazi s vlasti😉. A ako treba da se beži ima so čime da se beži nakupilo se para od cigara itd.

 4. deda mraz says:

  Samo se je Slovenija uspela da izvuce od ove komunisticke bede,a ovo ostalo do Vardara sve isto i sve je u rukama komunisticke kriminalne burzoazije.

  • CCCC says:

   Nije se ni Slovenija rešila. Budi siguran. Živim več 45 god.u Sloveniji i veruj da je sav ovaj sistem podmukao i podvalan. Prodali bi dušu samo da jih ne smatraju balkancima. A no što su nego balkanci. Misle da su se spasili balkana a bez balkanske radne jeftine sile nemogu da prdnu. Kada se bude vračao bumarang za poračunavanje početka rata u SFRJ Slovencima če biti najteže. Sve su prodali što je stečeno u SFRJ i nemaju šta da prodavaju. Upropastili su svoj nacionalni ugled. Slovenci kao zemlja i nacija ne postoje. Mali broj jih je. Ostalo je sve poreklom sa prostora bivše SFRJ... Teško njima ko če da jih brani kada jim planovi krenu po strani...

 5. Mile says:

  Crna Gora ima puno raznih ne baš lako pristupačnih vrhova. Na sve njih pokačite zastave trobojke, pa nek se muče. I na Lovćen kod Njegoša.

 6. pravda says:

  e braco crnogorci sram vas bilo

 7. petrovgrad says:

  Cilj vlasti u Podgorici jeste da se stvara atmosvera krivca. Da su Srbi remetilački i antidržavni element i da svim snagama treba ga suzbiti i u korenu saseći. To je potvrđena praksa od sr Slovenija, SR Hrvatske, SR BiH, šta tu nije jasno.Prvo se označe Srbi kao krivci za sve i onda udri, ubijaj,kidnapuj vadi organe i redom. U sred dana u gradu na javnom mestu pred kamerama masakriraju jednog čoveka njih dvadeset. Koja je to pataloška mržnja.

  • CCCC says:

   Kasno če shvatiti. Srbija je jedini spas ako padne Srbija pašće i Slovanstvo i Vinča i Pravoslavlje i svi ostali narodi bivše SFRJ zato svi mrze Srbiju jer je dokaz postojanja ostalih naroda koji je obkružuju i koji su je 90 godina napadali samo da bi se dokazali vladarima i velesilama. Srbija neče pasti a ostali narodi je jo više mrze. Moliće za ponovo ujedinjenje sa Srbijom živi bili pa dočekali - a Srbija neka se okrene samo sebi i da ne gleda na prodane izdajničke narode i neka se bar jednom u 100 godina opameti i okrene svom napredku i narodu koji je najviše propatio od svojih domaćih izdajnika...

 8. Ivke says:

  Djubrad policijska

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *