НАЈВЕЋА ПРЕВАРА У ВЕЗИ МИГРАНАТА: У Саудијској Арабији празно насеље за 3 милиона становника (ВИДЕО)

NAJVEĆA PREVARA U VEZI MIGRANATA: U Saudijskoj Arabiji prazno naselje za 3 miliona stanovnika (VIDEO)

12 septembra 2015

satori-arabia-tjub-650x428Teorije o tome da su migranti politički projekat menjanja demografske strukture Evrope su dobile još jednu koja trese globalne medije, a reč je o naselju Mina u Saudijskoj Arabiji.

Ovo naselje je poznato kao „šator-grad“, a reč je o prostoru od 20 kvadratnih kilometara koji je predviđen za naseljavanje tri miliona stanovnika. Naselje je sagrađeno od specijalnih šatora u kojima postoje svi uslovi za život na ovom pustinjskom prostoru Saudijske Arabije.

Šatori imaju klima-uređaje, te sve drugo što je potrebno za život i takvih šatora u Mini ima preko 100 hiljada, navodi se na sajtu Amjuzing Planet Reports, a nalazi se na oko 8 kilometara udaljenosti od poznatog islamskog svetilišta Meka.

Ovih 100 hiljada šatora je namenjeno poklonicima koji dolaze jednom godišnje na molitvene rituale u Meku, a globalni mediji pišu da je ovo ujedno i najbolje rešenje za izbeglice iz Sirije, te druge izbeglice islamske veroispovesti sa Srednjeg i Bliskog Istoka.

Šatori se koriste svega pet dana, prilikom dolaska poklonika u Meku, navode svetski mediji.

Od kako traje izbeglička kriza, postavlja se pitanje uloge Saudijske Arabije koja do sada nije primila nijednu izbeglicu. Mnogi teoretičari zavere u ovom faktu vide dokaz teorije da su izbeglice politički projekat isceniran u cilju menjanja demografske strukture Evrope, odnosno, dokaz zavere protiv Evropljana.

Saudijska Arabija, inače, ponudila je novac za izgradnju 200 džamija koje bi koristilo pola miliona izbeglica koje su došle u Nemačku, ali novac za prijem izbeglica na teritoriju Saudijske Arabije ne nude, piše portal InfoVors.

(Pravda)

KOMENTARI2 komentara

  1. djoka says:

    Nikada, ali nikada ne citajte vesti medija koji ne znaju gramatiku. Sam naslov teksta je gramaticki pogresan sto znaci da u tom mediju nema novinara koji inace dugo studiraju a na studijama se poznavanje srpskog jezika intenzivno uci, vec nekih salabajzera sa srednjim skolama koju su videli dobar nacin da zarade kintu time sto ce pisati gluposti i senzacionalisticke neisitine u cilju privlacenja velikog broja ljudi. Nema ovde novinarstva... samo kaljuga i pomije koje treba zaobilaziti u najsirem mogucem luku. Ne kaze se "u vezi migranata" nego "u vezi sa migrantima".... debili... PS. Saudijska Arabija je te satore pripremila za sezonske radnike i nedozvoljava migrantima da se u njima nastane. Eto istina u jednoj recenici a nisam morao da smisljam ceo tekst kako bih bezocno lagao onog ko se i zajebe i klikne na link da vest i procita.... Da ste uzeli malo da istrazite to ste mogli i sami da otkrijete... ju! teska rec "otkriti", sta vi znate o toj reci? Otkrivanje kao deo novinarskog zanata ovde ne postoji... postoji samo prepisivanje sa drugih portala i stimovanje na sto senzacionalisticku laz jer boli nas uvo za istinu, samo se tiraz racuna! jel tako?... debili...

  2. Pozuri polako says:

    E pa Djoko, posto si zadrti perfekcionista, i ne razdvajas nevazno od sustinski vaznog, pa se nerviras bez razloga.Jer pobogu kad naslov moze da bude tako skandalozan, onda nema mesta i citati ga i nasedati na neistine. Ti se onda lepo brate prebaci na one listove, sajtove koji uglavnom daju golu istinu, i samo istinu i nista osim istine. Imas recimo golu ustinu na CNN, glas Amerike, Rojters, Asosijeted pres, Internesenal pres, Dutsche welle, pa btare uzivaj u istini do mile volje. Puno dobrih naslova i istina ti zelim!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *