НАЈВЕЋА ПРОВОКАЦИЈА ИКАДА: Весељи најавио изградњу џамије у Косовској Митровици! Место ће вас тек изнервирати

NAJVEĆA PROVOKACIJA IKADA: Veselji najavio izgradnju džamije u Kosovskoj Mitrovici! Mesto će vas tek iznervirati

12 avgusta 2019

Tzv. predsednik kosovske Skupštine Kadri Veselji izjavio je da će pored ibarskog mosta u Kosovskoj Mitrovici biti izgrađena džamija.

On je to rekao tokom posete predstavnicima Islamske zajednice Kosova, prenosi Gazeta ekspres.

„Neki dogovoreni poslovi sa muftijom ostali su nam na pola puta. Izgradnja dveju džamija. Kosovske institucije Izgradiće sve kuće koje su spaljene tokom rata, dakle kuće na severu Kosova, uključujući i džamiju kod mosta na Ibru. Gradićemo tu džamiju kod mosta na Ibru. Ona je bila tu“, rekao je Veselji.

(Tanjug)

KOMENTARI6 komentara

 1. Boze Pravde says:

  Koje su to retard face.

  • Ivana says:

   Šta će poduzeti izdajnička vlast Srbije i kukavički narod pa ništa kao i uvek zato i nemamo državu.

 2. Dejan says:

  Džamija je verski objekat i nikome normalnom ne smeta,pogotovo ako je bila tu. Ali bi trebali prvo popraviti i izgraditi kuće koje su porušili i zapalili. Da vrate oteto pa neka grade džamije nije problem. Da je steće da u kuranu nešto i nauče.

  • test01 says:

   neka poprave crkve koje su teroristi popalili, obezbede siguran povratak Srpskog naroda na svoja vekovna ognjista i neka pohapse svoje zlocince i UCK hirurge. TEK ONDA moze da se prica o demokratiji i pravljenju novih dzamija. Ovo je cita provokacija i drugi nacin okupacije Srpske teritorije !!!

 3. Pera says:

  Da imamo pravu vlast, onda bi trebala da zahteva da sazidamo sve crkve na temeljima unistenih. Tako bi vise od pola dzamija bilo sruseno, jer su gradjene na temeljima nasih crkava.

 4. Mile says:

  Gube Kosovo pa jim krivo, hoče da grade đamije na silu i ako nema toliko vernika za koliko tvrde da jih ima ali nema veze i onako će da izgube više od ostalih naroda jer budučnosti pod teroristima nema, jedino ako svi krenu u prodaju droge, šverc avtomobila i prostitucijom, za prodaju Srbskih organa sa kojom podmituju evropske političare je već i onako čuo ceo svet, samo elita ne želi da čuje!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *