НАЈВЕЋА ТАЈНА ВАТИКАНА: На челу Католичке цркве и Ватикана није папа! ОВАЈ ЧОВЕК ОДЛУЧУЈЕ О СВЕМУ

NAJVEĆA TAJNA VATIKANA: Na čelu Katoličke crkve i Vatikana nije papa! OVAJ ČOVEK ODLUČUJE O SVEMU

30 decembra 2018

Najmanja država na svetu, Vatikan, centar je Katoličke crkve. Osim same pomisli na religiju, mnogo je misterija i skrivenih tajni o Vatikanu.

Na čelu Katoličke crkve i Vatikana je papa, ali iza njegove figure krije se neko drugi. Ljudi često strahuju na sam pomen religije, duhovnosti i zla koje se u tom kontekstu često spominje. Prva asocijacija na to je sotona, đavo koji želi i čini zlo. Pri tome se često zaboravlja na obične ljude koji imaju drugačije namere, ljude koji se često bave okultizmom i raznoraznim obredima.Šta je to neobično u vezi sa Vatikanom?

Papa je često držao propovedi, a oko njega su se dešavali čudni događaji. Običan čovek bačen je u središte mračne igre u kojoj mu treba neko da mu osvetli istinu. Jezuiti su muška redovnička zajednica, iskvarenih, zlokobnih i nevidljivih ljudi. Neki smatraju da su oni Društvo Isusovaca, dok drugi smatraju da su oni globalna organizacija čiji je jedini cilj pokrenuti novu krizu.

Ko su zapravo Jezuiti:

Abraham Linkoln rekao je: ,,Ovaj rat (tj. Američki građanski rat 1861-1865) nikada ne bi ni počeo da nije bilo velikog uticaja jezuita.”

Semjuel Morze, autor je knjige Strana zavera protiv sloboda SAD-a u kojoj kaže: ,,Jezuiti su tajno društvo, poput masonskog reda, s tim da su oni još gori i još opasniji.”

Edmond Paris napisao je Tajna istorija jezuita: ,,Javnost je skoro potpuno nesvesna uloge Vatikana i njegovih jezuita u započinjanju dva svetska rata. Takvu situaciju delimično možemo objasniti gigantskom finansijskom moći Vatikana, kojom su stekli prevlast u mnogim aspektima, a naročito od vremena poslednjeg rata.”

M . F . Kuzak 1896. napisao je knjigu Crni papa: ,,U krugovima Rimske crkve pouzdano se zna da se izraz ,,Crni papa” oduvek koristio za jezuitskog generala, pošto on nosi crnu odeću, za razliku od pape koji nosi belu. Oni rimokatolici koji ne simpatišu jezuite, a njihov broj nije mali, smatraju da taj Crni papa kontroliše ,,Belog papu” čak i uprkos tome što je ovaj prvi (Crni papa) u obavezi da bar iskaže poslušnost ovom drugom.”

Nemački filozof Fridrih fon Hardenberg rekao je: ,,Nikada u svetskoj istoriji nije postojalo takvo Društvo ( tj. Jezuitski red ). Čak ni drevni rimski Senat nije imao tako jasan plan za vladanje nad svetom.”

Ovo su neke izjave u moru njih. Ipak, velika tajna krije se u samom Vatikanu.

Posmatrajući baziliku sv. Petra možemo primetiti kolonu stubova koji se nastavljaju na ovu baziliku. Stubovi su polukružnog oblika, a prema Vatikanu, simbol stubova jeste da ,,grli” vernike. Ispred se pruža avenija ,,Put mira” koja se nastavlja na ove polukružne stubove, a zajedno formiraju ključ. Završnu fazu ovog misterioznog ključa predstavlja i takozvani ,,trozubac” od žive ograde koji se formira oko mauzoleja cara Hadrijana, poznatog kao anđeoska tvrđava. Celi ovaj kompleks formira jasan arhitektonski ključ. Smatra se da je glavni cilj jezuita čišćenje sveta, od jeretika.

Šta se tačno krije iza ovoga?

(dnevno.hr)

KOMENTARI4 komentara

 1. Ivan Grozni says:

  Jesuiti su vojnici katolicke crkve. Njihov moto je CILJ OPRAVDAVA SREDSTVO. Da stignu do cilja kod njih nije greh uci u sve moguce organizacije koje su cak i ateisticke. Njihov red poseduje po celom svetu poseduje bolnice, skole,staracke domove. U sustini jezuiti su red koji ima naj vise doktora iz raznih oblasti. Neko ne mora biti svestenik da bi bio jezuita. Vrlo cesto imate jezuite advokate, naucnike, politicare, lekare, farmaceute. U svakom slucaju pokrivaju sve oblasti gde se donose odluke. Imaju velike investicije gde god se zaradjuje veliki novac. I ako su "protiv abortusa" imaju klinike gde se ta rabota obavlja. Eto u kratkim crtama,to su sledbenici Layole koji je bio osnivac tog reda. Jezuiti su bili pokretaci i izvrsioci Inkvizicije. Danas to isto rade samo u rukavicama.

  • MI35 says:

   Da, alo je obavezno da budu katolici. Ovaj sad pupa je jezuita i zadnji na tom polozaju. Sad ide ujedinjenje svih religija i dolazak rogonje na tron.

 2. MI35 says:

  Bave okultizmom i raznoraznim obredima. Ne kaze se raznorazni. Kaze se razni. To je kao da kazemo zeleno zeleni ili plavo plavi. Moze samo zeleni i plavi.

 3. Budi Bog s nama says:

  Strašno, pa sad naš poglavar Vratolomije neka nastavi da deli autokefalnost, ionako smo i mi pod uticajem Jezuita. Mogu da se zovu i jesuiti ili Isusovci ili kako hoće, ali po delima se poznaju, kao i svako drvo po svojim plodovima. Međutim jedno je sigurno, da će svako od nas dobiti platu po delima svojim o dolasku pravednog Božijeg carstva.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *