НАЈВЕЋИ АМЕРИЧКИ ЛОБИСТА СТИГАО НА КОСОВО: Србији одмах стигла оштра порука!

NAJVEĆI AMERIČKI LOBISTA STIGAO NA KOSOVO: Srbiji odmah stigla oštra poruka!

17 jula 2019

Predsednik Skupštine tzv. Kosova, Kadri Veselji razgovarao sa kongresmenom Eliot Endželom, koji je najpoznatiji albanski lobista u SAD.

Tokom ovog sastanka, kako piše u saopštenju, razgovarali su o bliskoj saradnji između Prištine i Vašingtona, političkim dešavanjima, jačanju međunarodnog subjektiviteta tzv. Kosova, američkoj podršci u ovom procesu i evroatlantskoj perspektivi.Veselji je, kako se navodi u saopštenju, zahvalio kongresmenu Endželu na njegovoj dugoj posvećenosti koju je pružao Kosovu.

Kongresmen je rekao da će Sjedinjene Države nastaviti da podržavaju Kosovo u svim procesima koji su pred njim.

Endžel je rekao da Evropska unija treba da preduzme brze korake ka liberalizaciji viznog režima za građane Kosova i da radi zajedno sa Kosovom u procesu evrointegracija.

On je takođe rekao da Srbija treba da prizna nezavisnu i suverenu državu Kosovo, navodi se u saopštenju Skupštine tzv. Kosova.

Na ovom sastanku, takođe su govorili o inicijativi Veseljija, koji je poznat kao „Gospodar Kosova“, za uspostavljanje suda o „genocidu i zločinima koje je Srbija počinila na Kosovu“.

Endžel je rekao da kriminalci moraju odgovoriti za sve zločine počinjene nad civilnim stanovništvom tokom rata na Kosovu.

KOMENTARI4 komentara

 1. milorad2 says:

  on je bivši , sada može samo preko lobiranja da im pomaže ali nema više GLAVNU polugu izvršne vlasti kancelarije na čijem je čelu bio, tramp ga je smenio pre par meseci.Dobar deo američkih direktnih poteza protiv nas je išao preko office ovog lika i bilo bi krajnje poželjno da ta protuva plati za to neprijateljsko delovanje protiv naše nacije,mnogo štete nam je pacov naneo.

 2. Miraš says:

  Vrhunski kriminalci razgovaraju i istovremeno se foliraju, pričaju o pravdi i kriminalu i daju izjave za medije.

 3. Miroslav says:

  Bolje bi mu bilo da potroši novac za popravak očiju jer jedno mu oko gleda u Skadar a drugo u Zadar.

 4. persida says:

  Brcici a la Hitler, govore ko je on.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *