НАЈВЕЋИ АМЕРИЧКИ ЛОБИСТА СТИГАО НА КОСОВО: Србији одмах стигла оштра порука!

НАЈВЕЋИ АМЕРИЧКИ ЛОБИСТА СТИГАО НА КОСОВО: Србији одмах стигла оштра порука!

17 јула 2019

Председник Скупштине тзв. Косова, Кадри Весељи разговарао са конгресменом Елиот Енџелом, који је најпознатији албански лобиста у САД.

Током овог састанка, како пише у саопштењу, разговарали су о блиској сарадњи између Приштине и Вашингтона, политичким дешавањима, јачању међународног субјективитета тзв. Косова, америчкој подршци у овом процесу и евроатлантској перспективи.Весељи је, како се наводи у саопштењу, захвалио конгресмену Енџелу на његовој дугој посвец́ености коју је пружао Косову.

Конгресмен је рекао да ће Сједињене Државе наставити да подржавају Косово у свим процесима који су пред њим.

Енџел је рекао да Европска унија треба да предузме брзе кораке ка либерализацији визног режима за грађане Косова и да ради заједно са Косовом у процесу евроинтеграција.

Он је такође рекао да Србија треба да призна независну и суверену државу Косово, наводи се у саопштењу Скупштине тзв. Косова.

На овом састанку, такође су говорили о иницијативи Весељија, који је познат као „Господар Косова“, за успостављање суда о „геноциду и злочинима које је Србија починила на Косову“.

Енџел је рекао да криминалци морају одговорити за све злочине почињене над цивилним становништвом током рата на Косову.

KOMENTARI4 коментара

 1. milorad2 says:

  on je bivši , sada može samo preko lobiranja da im pomaže ali nema više GLAVNU polugu izvršne vlasti kancelarije na čijem je čelu bio, tramp ga je smenio pre par meseci.Dobar deo američkih direktnih poteza protiv nas je išao preko office ovog lika i bilo bi krajnje poželjno da ta protuva plati za to neprijateljsko delovanje protiv naše nacije,mnogo štete nam je pacov naneo.

 2. Miraš says:

  Vrhunski kriminalci razgovaraju i istovremeno se foliraju, pričaju o pravdi i kriminalu i daju izjave za medije.

 3. Miroslav says:

  Боље би му било да потроши новац за поправак очију јер једно му око гледа у Скадар а друго у Задар.

 4. persida says:

  Brcici a la Hitler, govore ko je on.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u