НАЈВЕЋИ НЕМАЧKИ СKАНДАЛ СВИХ ВРЕМЕНА – Извређана Меркелова: „Ти си нико, нанела си нам највећу штету у историји, идеш на робију и још…“

НАЈВЕЋИ НЕМАЧKИ СKАНДАЛ СВИХ ВРЕМЕНА – Извређана Меркелова: „Ти си нико, нанела си нам највећу штету у историји, идеш на робију и још…“

9 новембра 2019

Немачка глумица извређала Меркелову у отвореном писму: “Треба да идете у затвор”.

Ви сте најокрутнија, злочиначка канцеларка са којом је немачки народ икада морао да се носи. Увукли сте немачки народ у тероризам, рат, сиромаштво и смрт намерним и илегалним увозом миграната, стотина хиљада плаћеника, терориста и других окорелих криминалаца.Према члану 16 Устава, нико ко стигне у Немачку кроз сигурне земље нема право на азил. Зато су сви ваши гости илегални криминалци у Немачкој. Шенгенски и Даблински споразум су такође противзаконито створени. Заветовали сте се, између осталог, да ћете штетне ствари држати подаље од немачког народа, али свакога дана чините управо супротно.

Нисте добили мандат да бисте се бавили потребама свих грађана, већ само добробитима немачког народа, то је једина сврха Вашег мандата. Ви нисте ништа друго него радник немачког народа, јер власт припада народу, а не Вама.

Свесно сте подстакли читав народ да се међусобно конфронтира , поделили га и уништили читаве породице. И све то заокружујете безобразним понављањем лажи да нама Немцима иде боље него икад?

Због ваших илегалних гостију, сви јавни догађаји морају да буду масовно обезбеђени, окружени оградама и чуварима наоружаним аутоматским оружјем. Сада постоје заштитна подручја за жене које траже заштиту како не би постале жртве сексуалног злостављања од стране Ваших гостију. Свакога дана Ваши гости чине невероватне злочине.

Сиромаштво које влада међу нашим старијим становништвом и децом је веће него икад. Скоро милион Немаца живи на улицама. Помагати тим људима, то је био задатак Вашег мандата, а не препљавање читаве Европе освајачима из других култура. И желите да Вас поштујемо?

Ваши окупатори, углавном криминалци, који силују и убијају у Немачкој, су затим стављени под Вашу заштиту (и заштиту мејнстрим медија / полиције) и приказују се као жртве „десничара“. Ако сте заиста желели поштовање и имали савест, одговорали бисте за своје злочине пред судом.

Уколико Вас правда не посети, народ хоће, јер власт припада искључиво народу, а немачки народ је Ваш послодавац. Ви сте нико. Ниједна канцеларка никада није намерно нанела толику штету и патњу немачком народу.У будућности желим само једно: да Ви и цео Ваш ентитет буде изведен пред лице правде због свих кршења закона и да Ви и Ваше колеге одете у затвор, минимум доживотно. Овако велика издаја сувереног народа се никада није десила у историји Немачке.

Плаћени коментатори и лицемери који Вам се и даље улизују, неспособни да мисле својом главом, могу да се суздрже од тога, јер ниједан разуман човек такве људе не схвата озбиљно.

Презирем Вас из дна своје душе и желим Вам казну коју заслужујете. Са пуно презира, захваљујући Вашем Штази руководству – бивша глумица, Силвана Хајзенберг.

Мајк Волш за еуропеансwорлдwиде

(Wебтрибуне.рс)

KOMENTARI10 коментара

 1. persida says:

  Dobro je potprasila Baba Mrkelu, devojacko prezime Kasner. Merkel je Jevrejka i moze da radi sta hoce, Nemacka je ekonomski jaka, ali okupirana drzava.

  • persida says:

   Hoce li Vucic uzeti u zastitu svoju muzu, baba Mrkelu? Hajde Vucko, dokazi da si najveci prijatelj.

   • Mitar says:

    Djevojacko prezime Vuckove majke je Berger

  • Laki says:

   Nemacka ekonomija ide u recesiju. To su objavili Nemci! Toliko o uspešnoj vladavini ove babetine .

 2. Baja says:

  Eto ko je AVu zvezda vodilja ! Principi njenog rada i okruženja su i njegovi principi i okruženje, a sve podgrejano lažnim novinarima! Videće se kako će da prođe !

 3. Nikanor says:

  Sve što je gospođa Silvana Hajzenberg poručila Angeli Merkel, učitelju Aleksandra Vučića, odnosi se i na njega. Srbija će sa migrantima proći gore nego i jedna druga država u Evropi. On čak ima toliko drskosti da javno kaže da će nedostatak stanovnika Srbija nadoknaditi naseljavanjem migranata iz Azije i Afrike, za koje reče da će do 2030. godine njihov broj biti jednak broju Srba. Nažalost to će se desiti daleko pre i Srbi će u sopstvenoj državi postati nacionalna manjina. Služi li on narodu, kako ova bivša glumica upozorava gospođu Merkel? Služi isto toliko koliko i Agela Merkel, pa čak i manje od nje. Sve čini suprotno od interesa naroda i sve suprotno od onog što je bilo kad obećao. Kako se stvari u Nemačkoj i sa Angelom Merkel odvijaju čini mi se da je to glavni i odgovorni urednik Magazina Tabloid Milovan Brkić dobro predvideo. Isto to predviđa i za Vučića, samo on ima podršku onih koji su ga doveli na vlast da legalizuje njihovu nelegalnu vojnu intervenciju na SRJ protivustavnim priznanjem nezavisnosti Kosova. Tim činom, umesto traženja ratne odštete u iznosu većem od stotinu milijardi evra, samoproglašena "Republika Kosovo" tražiće od Srbije ratnu odštetu, što njihova vlast već nagoveštava.

  • Ivana says:

   Srbi su bedan i naivan narod koji vodi izdajnička fukara i nećemo dobro završiti ali samo vi gledajte parove dok nestajemo i mi i Srbija.

 4. теоретичар says:

  Јадан је народ коме једна бивша пензионасана глумица пише посмртне оде за пар марака. Јадан је сваки ко прати и поштује мишљење глумаца који имају интелигенцију бабуна. Американци су први употребили лимитиране умове глумаца и њихову популарност као медијско пропагандно оружје. Са глумцима, то је генерална карактеристика, стим што међу глумцима има по 0,0001 промила и интелигентних људи. Али то сигурно није пензионисана немачка глумица. Уосталом, немци баш нешто нису чувени са својим глумцима и ова је на нивоу као да је глумила по српским филмовима Радоша и Кустурице или у најмању руку у Скупљачима перја где се свој народ претставља као једна скупина пијаних, развратних и глупавих дивљака. Мада таквих филмова нема на Западу а ако им треба по који идиотски лик у филмовима, онда привремено запосле Шербеџију. Далеко од тога да Меркелова није заслужила пљувачине али сигурно не од глумаца. Има ко то треба да каже а објављивање овог текста по Србији је напросто даљи развој ријалити психологије дела Срба.

  • теоретичар says:

   реч "интелигентних" је на погрешном месту. Треба да стоји "паметних" Интелигенција и памет не иду увек заједно. Има доста интелигентних глумаца али глупавих ко чамовина. На брзину сам убацио реч "инетлигентних" и одмах ми зашкрипало у мозгу али ме мрзило да исправљам. Када сам прочитао поново, било ми јасно да нисам добро урадио када сам употребио реч "интелигентних" и да то никако није права реч у овом случају. На пример, ја сам имао изузетно висок степен интелигенције, али што се тиче памети...Добро, ту је негде, али...

 5. petrovgrad says:

  Мало је ова дама побркала лончиће. Није Меркелова из хуманих разлога примила емигранте избеглице, већ је то нужно зло. Алтернатива је суноврат Немачке Германи су пред изумирањем и нестанком, пре свега демографски, па све редом. Хоће Геј бракове. То има своју цену. Цркве претварају у џамије за сада око 500,то има своју цену. Уништили породичне вредности то има своју цену. Шта је могла Меркелова да протера странце, да забрани населјавање избеглицама. Шта би остало од Немачке. Емигранти или странци или како год су животна потреба за Немачку. Примају емигранте, јер им требају као слуге за сада а касније ће бити господарии.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u