НАЈВЕЋИ НЕМАЧKИ СKАНДАЛ СВИХ ВРЕМЕНА – Извређана Меркелова: „Ти си нико, нанела си нам највећу штету у историји, идеш на робију и још…“

NAJVEĆI NEMAČKI SKANDAL SVIH VREMENA – Izvređana Merkelova: „Ti si niko, nanela si nam najveću štetu u istoriji, ideš na robiju i još…“

9 novembra 2019

Nemačka glumica izvređala Merkelovu u otvorenom pismu: “Treba da idete u zatvor”.

Vi ste najokrutnija, zločinačka kancelarka sa kojom je nemački narod ikada morao da se nosi. Uvukli ste nemački narod u terorizam, rat, siromaštvo i smrt namernim i ilegalnim uvozom migranata, stotina hiljada plaćenika, terorista i drugih okorelih kriminalaca.Prema članu 16 Ustava, niko ko stigne u Nemačku kroz sigurne zemlje nema pravo na azil. Zato su svi vaši gosti ilegalni kriminalci u Nemačkoj. Šengenski i Dablinski sporazum su takođe protivzakonito stvoreni. Zavetovali ste se, između ostalog, da ćete štetne stvari držati podalje od nemačkog naroda, ali svakoga dana činite upravo suprotno.

Niste dobili mandat da biste se bavili potrebama svih građana, već samo dobrobitima nemačkog naroda, to je jedina svrha Vašeg mandata. Vi niste ništa drugo nego radnik nemačkog naroda, jer vlast pripada narodu, a ne Vama.

Svesno ste podstakli čitav narod da se međusobno konfrontira , podelili ga i uništili čitave porodice. I sve to zaokružujete bezobraznim ponavljanjem laži da nama Nemcima ide bolje nego ikad?

Zbog vaših ilegalnih gostiju, svi javni događaji moraju da budu masovno obezbeđeni, okruženi ogradama i čuvarima naoružanim automatskim oružjem. Sada postoje zaštitna područja za žene koje traže zaštitu kako ne bi postale žrtve seksualnog zlostavljanja od strane Vaših gostiju. Svakoga dana Vaši gosti čine neverovatne zločine.

Siromaštvo koje vlada među našim starijim stanovništvom i decom je veće nego ikad. Skoro milion Nemaca živi na ulicama. Pomagati tim ljudima, to je bio zadatak Vašeg mandata, a ne prepljavanje čitave Evrope osvajačima iz drugih kultura. I želite da Vas poštujemo?

Vaši okupatori, uglavnom kriminalci, koji siluju i ubijaju u Nemačkoj, su zatim stavljeni pod Vašu zaštitu (i zaštitu mejnstrim medija / policije) i prikazuju se kao žrtve „desničara“. Ako ste zaista želeli poštovanje i imali savest, odgovorali biste za svoje zločine pred sudom.

Ukoliko Vas pravda ne poseti, narod hoće, jer vlast pripada isključivo narodu, a nemački narod je Vaš poslodavac. Vi ste niko. Nijedna kancelarka nikada nije namerno nanela toliku štetu i patnju nemačkom narodu.U budućnosti želim samo jedno: da Vi i ceo Vaš entitet bude izveden pred lice pravde zbog svih kršenja zakona i da Vi i Vaše kolege odete u zatvor, minimum doživotno. Ovako velika izdaja suverenog naroda se nikada nije desila u istoriji Nemačke.

Plaćeni komentatori i licemeri koji Vam se i dalje ulizuju, nesposobni da misle svojom glavom, mogu da se suzdrže od toga, jer nijedan razuman čovek takve ljude ne shvata ozbiljno.

Prezirem Vas iz dna svoje duše i želim Vam kaznu koju zaslužujete. Sa puno prezira, zahvaljujući Vašem Štazi rukovodstvu – bivša glumica, Silvana Hajzenberg.

Majk Volš za europeansworldwide

(Webtribune.rs)

KOMENTARI10 komentara

 1. persida says:

  Dobro je potprasila Baba Mrkelu, devojacko prezime Kasner. Merkel je Jevrejka i moze da radi sta hoce, Nemacka je ekonomski jaka, ali okupirana drzava.

  • persida says:

   Hoce li Vucic uzeti u zastitu svoju muzu, baba Mrkelu? Hajde Vucko, dokazi da si najveci prijatelj.

   • Mitar says:

    Djevojacko prezime Vuckove majke je Berger

  • Laki says:

   Nemacka ekonomija ide u recesiju. To su objavili Nemci! Toliko o uspešnoj vladavini ove babetine .

 2. Baja says:

  Eto ko je AVu zvezda vodilja ! Principi njenog rada i okruženja su i njegovi principi i okruženje, a sve podgrejano lažnim novinarima! Videće se kako će da prođe !

 3. Nikanor says:

  Sve što je gospođa Silvana Hajzenberg poručila Angeli Merkel, učitelju Aleksandra Vučića, odnosi se i na njega. Srbija će sa migrantima proći gore nego i jedna druga država u Evropi. On čak ima toliko drskosti da javno kaže da će nedostatak stanovnika Srbija nadoknaditi naseljavanjem migranata iz Azije i Afrike, za koje reče da će do 2030. godine njihov broj biti jednak broju Srba. Nažalost to će se desiti daleko pre i Srbi će u sopstvenoj državi postati nacionalna manjina. Služi li on narodu, kako ova bivša glumica upozorava gospođu Merkel? Služi isto toliko koliko i Agela Merkel, pa čak i manje od nje. Sve čini suprotno od interesa naroda i sve suprotno od onog što je bilo kad obećao. Kako se stvari u Nemačkoj i sa Angelom Merkel odvijaju čini mi se da je to glavni i odgovorni urednik Magazina Tabloid Milovan Brkić dobro predvideo. Isto to predviđa i za Vučića, samo on ima podršku onih koji su ga doveli na vlast da legalizuje njihovu nelegalnu vojnu intervenciju na SRJ protivustavnim priznanjem nezavisnosti Kosova. Tim činom, umesto traženja ratne odštete u iznosu većem od stotinu milijardi evra, samoproglašena "Republika Kosovo" tražiće od Srbije ratnu odštetu, što njihova vlast već nagoveštava.

  • Ivana says:

   Srbi su bedan i naivan narod koji vodi izdajnička fukara i nećemo dobro završiti ali samo vi gledajte parove dok nestajemo i mi i Srbija.

 4. teoretičar says:

  Jadan je narod kome jedna bivša penzionasana glumica piše posmrtne ode za par maraka. Jadan je svaki ko prati i poštuje mišljenje glumaca koji imaju inteligenciju babuna. Amerikanci su prvi upotrebili limitirane umove glumaca i njihovu popularnost kao medijsko propagandno oružje. Sa glumcima, to je generalna karakteristika, stim što među glumcima ima po 0,0001 promila i inteligentnih ljudi. Ali to sigurno nije penzionisana nemačka glumica. Uostalom, nemci baš nešto nisu čuveni sa svojim glumcima i ova je na nivou kao da je glumila po srpskim filmovima Radoša i Kusturice ili u najmanju ruku u Skupljačima perja gde se svoj narod pretstavlja kao jedna skupina pijanih, razvratnih i glupavih divljaka. Mada takvih filmova nema na Zapadu a ako im treba po koji idiotski lik u filmovima, onda privremeno zaposle Šerbedžiju. Daleko od toga da Merkelova nije zaslužila pljuvačine ali sigurno ne od glumaca. Ima ko to treba da kaže a objavljivanje ovog teksta po Srbiji je naprosto dalji razvoj rijaliti psihologije dela Srba.

  • teoretičar says:

   reč "inteligentnih" je na pogrešnom mestu. Treba da stoji "pametnih" Inteligencija i pamet ne idu uvek zajedno. Ima dosta inteligentnih glumaca ali glupavih ko čamovina. Na brzinu sam ubacio reč "inetligentnih" i odmah mi zaškripalo u mozgu ali me mrzilo da ispravljam. Kada sam pročitao ponovo, bilo mi jasno da nisam dobro uradio kada sam upotrebio reč "inteligentnih" i da to nikako nije prava reč u ovom slučaju. Na primer, ja sam imao izuzetno visok stepen inteligencije, ali što se tiče pameti...Dobro, tu je negde, ali...

 5. petrovgrad says:

  Malo je ova dama pobrkala lončiće. Nije Merkelova iz humanih razloga primila emigrante izbeglice, već je to nužno zlo. Alternativa je sunovrat Nemačke Germani su pred izumiranjem i nestankom, pre svega demografski, pa sve redom. Hoće Gej brakove. To ima svoju cenu. Crkve pretvaraju u džamije za sada oko 500,to ima svoju cenu. Uništili porodične vrednosti to ima svoju cenu. Šta je mogla Merkelova da protera strance, da zabrani naseljavanje izbeglicama. Šta bi ostalo od Nemačke. Emigranti ili stranci ili kako god su životna potreba za Nemačku. Primaju emigrante, jer im trebaju kao sluge za sada a kasnije će biti gospodarii.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *