НАЈЖЕШЋА ПРОВОKАЦИЈА ЗАПАДА ДО САДА! Војска САД сад отима и Врање!?

NAJŽEŠĆA PROVOKACIJA ZAPADA DO SADA! Vojska SAD sad otima i Vranje!?

19 decembra 2018

Američki vojni časopis „Stars and strajps“ objavio je mapu lažne države Kosovo kojoj su pripojeni Preševo, Medveđa i Bujanovac, ali i Vranje, Novi Pazar, Bosilegrad, sve do bugarske granice!

Ovaj časopis se, inače, kao zvanično glasilo ministarstva odbrane SAD deli u američkim vojnim bazama širom sveta. Sagovornici smatraju da ovakve stvari nikako ne predstavljaju slučajnost, već osmišljenu provokaciju.Bezbednosni stručnjak Dževad Galijašević ocenjuje da je u pitanju klasična pretnja Srbiji, jer Vašington dobro zna šta se dešava u Prištini.

– Na ovaj način šalje se poruka Beogradu da može izgubiti i više od onoga što su Albanci već oteli. Američka geopolitička aktivnost i njeno delovanje na međunarodnom pravu predstavljaju klasično razbojništvo. Oni se ne mire sa gubitkom uticaja i opadanjem moći, pa više i ne skrivaju prave namere. To više nije ni demokratsko ni liberalno lice napredne države, već lice zle imperije u raspadu. Ovakvo ‘Kosovo’, koje predstavlja centar radikalnog islamizma i terorizma, slika je i prilika američke politike – podvlači Galijašević.

(Informer)

KOMENTARI12 komentara

 1. opet ja says:

  Pa dobro ako su samo Preševo, Medveđa i Bujanovac to može, a za Vranje će naš predsednik Vučko da se žali UNu...

 2. Velika Metla says:

  Rastakanje Srbije se nastavlja! Nije ovo nikakva greška,već potsećanje izdajnicima na vlasti šta treba sledeće da odrade! Svaka vlast od 5.oktobra je izdajstvo države Srbije,nacionalnih interesa Srba,izdizala na sledeći nivo izdaje!

 3. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  Kauboji tupavi, prošla su ta vremena, ovo je vreme Krima i drugih "Krimova".

 4. bane says:

  Što je babi milo, to joj se i snilo... Vreme je da i mi štampamo, kao greškom, lažne karte svih onih zemalja koje su to nama radile. Naročito SAD, Nemačke, UK, Albanije... da neprijatelji naših neprijatelja mogu u budućnosti da imaju izvor i uporište. Biće onda qq lele.

  • rajko says:

   Tako je. Ne samo da možemo, nego i treba da štampamo mape čitavog sveta. Ko će ako nećemo mi? Mi najbolje znamo šta je čije. Pa majka mu stara, zar mi nismo najstariji narod?

 5. Alex says:

  Nece dugo proci otece oni I vranje I pazar I ostale dijelove juzne srbije.

 6. padre says:

  Ja ipak mislim, da je njihovo prošlo!Oni crtaju i Krim i Donbas u Ukrajini, i Krdsku državu, ali mogu polako samo da se uhvate za đoku!

  • rajko says:

   Svako može da crta. I na tarabi su neki crtali, a neke budale poverovale u njihove crteže. Aljbanci sigurno veruju u crteže na tarabi, pa ližu li ližu. Posle dugo neće moći da izgovore "veljika Aljbanija".

 7. BorisLav says:

  Pa normalno da je provokacija i osmisljeno, samo dzabe crtaju jer Ameri su toliko glupi da ne znaju na karti naci svoju saveznu drzavu unutar Amerike, a tek ne znaju dalje od svoje drzave.

 8. marko says:

  JASNO JE NATO CEPA CELU SRBIJU DRUGIM RECIMA NEMA I NITI CE BITI IZLAZ BEZ RATA

 9. deda mraz says:

  Ja i sta je ovde novo jer kako smo poceli zavrsicemo u Beogradskom pasaluku a kakvi smo to i zasluzujemo jer nam nasi veliki prijatelji otimaju deo drzave a nas kiklop i lezbejusa pricaju o taksama,znaci bicej nam fala bogu ukinute takse ali za uzvrat moramo dati ovo sto je navedeno ali nije ni bitno evropa nema alternativu pa nek kosta sto mora kostati jer mi preko ledja drugih profitiramo po komunistickom sistemu tj. preko Srba iz hrvatske,bosne i Kosova.Mi protestujemo sto je neki sljam od politicara dobio po nosu a ne protestujemo sto nam deo drzave uzimaju i toliko nas ponizavaju da ovo svetska istorija nije zapamtila.

 10. petrovgrad says:

  Šta ako nije tako. Nema Šiptara pet miliona, već oko pola miliona. To je bitna činjenica. Dajte neki sveži ali istinit podatak sa terena. Vidite koliko Šiptara ima u Klini, Glogovcu, Vitini, Istoku, Mališevi, Podujevu, Srbici,...Nijedno od navedenih opštinskih mesta nema više od po 20-22 hiljade stanovnika. A zvanično svako ima preko 55 do 60 hiljada.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *