НАКОН 20 ГОДИНА: Обновљена сарадња културних центара Новог Сада и Подгорице

NAKON 20 GODINA: Obnovljena saradnja kulturnih centara Novog Sada i Podgorice

8 juna 2017

POSLE dve decenije, Kulturni centar Novog Sada obnovio je saradnju sa Kulturno – informativnim centrom „Budo Tomović“ iz Podgorice.

Nastavak saradnje, koju su dogovorili direktor KCNS-a Bojan Panaotović i direktor KIC Snežana Burzan odvijaće se u okviru regionalne saradnje Srca kulture grada“.

Prvi zajednički projekat biće samostalna izložba umetničkih fotografija Damira Murseljevića pod nazivom Bajkovita mreža odraza, koja će biti otvorena večeras (ponedeljak) u 19 časova u Klubu Tribina mladih.Izložba će trajati do 11. juna.

Murseljević se u Novom Sadu predstavlja premijerno sa oko 50 fotografija koje su nastale tokom prethodne dve i po godine. Uz fotografije iz ciklusa „Bajkovita mreža odraza“ izložene su i naslovnice mesečnih KIC-flajera i kadrove događaja koje je zabeležio na scenama KIC-a Budo Tomović“.

Ovaj umetnik je rođen 1979. u Podgorici. Diplomirao je na Fakultetu likovnih umjetnosti na Cetinju – Odsjek za grafički dizajn. Koristi isključivo analogne kamere. Izlagao je u Podgorici, Kotoru, Tivtu – Porto Montenegro i učestvovao na nekoliko kolektivnih izložbi u zemlji i regionu. Višegodišnji je saradnik KIC-a „Budo Tomović”, a uz fotografiju, interesuje ga – strip, pozorište, filmska kritika, radijska produkcija…

KOMENTARIJedan komentar

  1. DUSKO says:

    NIJE OVO SLUCAJNO CRNA GORA JE USLA U NATO , A VOJVODINU IMAJU NAMERU DA OTCEPE OD SRBIJE !!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *