„Након пљачке целог света Америка и ЕУ крећу да прождиру саме себе!“ (ВИДЕО)

„Након пљачке целог света Америка и ЕУ крећу да прождиру саме себе!“ (ВИДЕО)

1 новембра 2021

Гост у емисији „Политикон“ на тв Хелмкаст аутора и водитеља Данила Тврдишића био је новинар и публициста Никола Врзић.Поводом нове и опасне ескалације између НАТО-а и САД са једне, и Русије и Кине са друге стране, Врзић указао на један парадокс који он уочава:

“Ја немам рационално објашњење за оно што данас ради Америка. Наиме, јасно је да је Америка сила у опадању. У војном смислу она је у озбиљном заостатку у односу на Кину и Русију. Најбољи пример за ово је развој хиперсоничног оружја где је Америка у драстичном заостатку. Пре неколико дана су поново имали два неуспешна покушаја лансирања хипероничне ракете. За разлику од њих Кина и Русија су далеко отишле у развоју овог оружја што им даје стратешку предност у односу на САД. Е, сад парадокс који сам поменуо је тај да и поред све већег заостајања у односу на Русију и Кину, делује као да Америка истовремено провоцира сукоб на два фронта – са Русијом око Украјине и са Кином око Тајвана и Јужног кинеског мора. Немам рационално објашњење за такво самоубилачко понашање.“

Врзић је говорио и о моралном суноврату запада који се најбоље огледа кроз наметање сексуализације деце и кроз агресивну ЛГБТ пропаганду. Врзић, између осталог, износи најновије примере овог деструктивног процеса:

“Пре неколико дана је озваничено да ће американци који се не осећају ни као мушкарци ни као жене у пасошима бити означени под „икс“. Пар дана пре тога Пентагон је славодобитно објавио вест да је Рејчел Ливајн постаје прва жена, у ствари први трансџендер који постаје адмирал са четири звездице. У питању је особа која је позната у америчкој јавности по томе што је писала приручник за „трансоргије у време ковида“. Ових примера има небројено пуно. Оваква цивилизација нема више никакво морално право да буде лидер било коме, а камоли целом свету.“

Целу емисију са Николом Врзићем можете видети на следећем линку:

(Правда)

KOMENTARI3 коментара

  1. Petrovgrad says:

    Kad bolje pomislim zaboleme k.. za Ameriku. Zla su nanosili slobodarskom svetu i citavom covecanstvu. Sta da ocekuju.

  2. milorad5 says:

    ameriku je peruzela birokratija narkomanija i gomila malih nerona a svi su plaćeni od raznih grupa ultrabogatih bankarskih fondova,pošto se sa pajacima lopovima i budalama na vlasti lakše pljačka država i to je tačno ono što se sada dešava u americi.Jedu sami sebe ,jedu supstancu da bi održali špekulacije i prekomernu potrošnju i time idu ubrzano u bankrot.Normalno oni koji prave bankrot imaju spremnu strategiju kako da zarade na bankrotu ostali će stvarno i realno propasti i to će voditi usponu neke vrsste ultradesnice ala-americana.Problem je kako stvoriti IDEOLOGIJU u svetu bez ideologije i kako definisati novu agresivnu kulturu u svetu bez kulture kao što je amerika danas.Od svih stvari koje prete americi uspon nekog novog vida neonacizma je najgori,čak je i raspad federacije ili anarhija bolja od toga a taj pogled izuzetnosti se gura na velika vrata upravo kroz potenciranje očiglednih devijantnosti u ponašanju i društvu u nadi da će to izazvati REAKCIJU VEĆINE,BESNU REAKCIJU,a onda je lako vući masu za nos pomoću nekog novog demagoga i vodje.Pre hitlera nemci su potonuli u takvo siromaštvo beznadje i hiper inflaciju da im je čak i ludi hitler izgledao na kraju kao spasitelj,ista igra se proigrava i danas u americi,ali amerika je mnogo jača i veća država od nemačke i nije poražena u ratu pa taj proces ide sporo.Pitanje je da li će biti nametnuta ta uslovno rečeno "desničarska"(isti proces se od iste grupe gura i po "LEVOJ" ideološkoj magistrali) agenda americi veliko je pitanje to, ali ako uspe ta podvala sa levim ili desnim totalitarizmom kao ishodom,svet će završiti u haosu.VIDEĆEMO.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u