НАКОН СКАНДАЛА ИСПРЕД „ЦВИЈЕТЕ ЗУЗОРИЋ“: Аслани ће бити санкционисан због вршења нужде испред Павиљона

NAKON SKANDALA ISPRED „CVIJETE ZUZORIĆ“: Aslani će biti sankcionisan zbog vršenja nužde ispred Paviljona

15 aprila 2018

UPRAVNI odbor ULUS-a danas je „apsolutno osudio skandalozni čin svog člana Ariona Aslanija“ izveden ispred Paviljona „Cvijeta Zuzorić“, jer, kako navode “sa lošom namerom, slojevitom provokacijom i besramnom predstavom narušava dostojanstvo umetnika, ULUS-a, Umetničkog paviljona i svakog čoveka ponaosob“.

UO će, pokrenuti sve zakonske mogućnosti i primereno sankcionisati Ariona Aslanija, kako piše u saopštenju u kome se osuđuju i mediji „koji su iskoristili ovo ne-delo i prikazali ga zajedno sa fotografijama gospođe Nikolić“.

KOMENTARI7 komentara

 1. Cp6a says:

  Auuu, šta doživesmo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Da smo normalno društvo, a ne okupirano, ne bi ta šiptarčina završila sa sankcijom, nego kao džukela u jendeku pored puta. Auuu, auuu, auuu.

  • Nisam Srba says:

   Da, uglavnom oni koji i brane Srbiju zavrse u jendeku kao dzukele, eto, Siptar mora da brani nacionalnu umetnicku instituciju sa srpkinjom, svi ostali nikom ponikose...

 2. goran says:

  Da li je on sin Isaka Aslanija, slikara koji je ziveo u Beogradu? Svaka cast momce, izmetom si usao u umetnost. Pamticemo te kao izmet.

 3. Milutin says:

  Pa čim vam je član taj aslani šta ste drugo mogli da očekujete. Imate li vi uopšte pojma u kom vremenu živite. Vidite li da se svaka šuša podigla protiv SRBA a kako i ne bi kad prva vlast SRBIJE JE PROTIV SRBA I SRBSKOGA INTERESA.

 4. zlatko says:

  Ovako nešto može da se uradi samo iz besa i nemoći. Ta budala je pokazala kolika je nula i uz njegovo ime će zauvek stajati opis ovog čina ili uputnica na njega i svako ko bude čitao o njemu znaće da se radi o glupom, primitivnom, nevaspitanom, nemoralnom, bezvrednom kompleksašu. Pa dobro, nije ni to loše. Daleko bolje nego da nas je mrzeo u rukavicama.

 5. Radojko says:

  Vidite, nema zakona koji kažnjava građanina koji urinira ili odlaže izmet. To je moguća samo moralna osuda ali nema ni prekršajne niti krivične kazne za to delo. To je potpuno nezavisan prirodan put i prati svakodnevno čovekov život. Molomo da nam neko pročita koji zakon brani vršenje nužde bilo gde pa i na Terazijama pa i pred pomenutim objektom. Ni jedna građanin Beograda nije kažnjen kada je Milošević doveo svoje botove iz untrašnjosti da protestvuju na terazijama . A dešavalo se da su Beograđani bacali sa spratova na te prolaznike nokšire pune izmeta i urina. To je biološki otpad mnogi manje opasan od osiromaženog uraniuma. Nnema svojstvo kontaminacije, jedino je što je neprijatnog mirisa ali koristan za đubrenje niva i bašta. Turci Šubre svoje staklenike osokom iz septičkih jama svoje proizvode kao što je salata, mladi luk, paradajz i drgo, koje mi na pijacana redovno kupujemo i u slast pojedemo. Znači, izmet je bezopasan i čoveka zbo toga ne smeju kazniti.

  • zlatko says:

   Ovako napamet, bez traženja članova po kojim je vršenje nužde na javnim površinama zabranjeno mogu navesti jedan osnov po kom je odmah istog trenutka MORAO biti priveden: remećenje javnog reda. A može i po osnovu onog kako ono beše vredjanje morala ili tako nešto. A moglo je i bez osnove. Mene priveli i držali me ceo dan u buvari bez ikakvog osnova, a mog sina držali takodje bez osnova, celu noć, pa ga još i isprebijali. Što ne bi mogli njega? On je očigledno kao šiptar važniji Srbiji od mene i mog sina. Uostalom, šta smo mi? Obični Srbi!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *