NAMEŠTALJKA U UKRAJINI: Danski plaćenik ubijao ljude kao snajperista na Majdanu

NAMEŠTALJKA U UKRAJINI: Danski plaćenik ubijao ljude kao snajperista na Majdanu

9 maja 2014

snajperista-kijev1a-405x250Sukob u Ukrajini pokazao nam je kako danas izgleda i medjiski sukob, „friziranje“ informacija, plasiranje dezinformacija i širenje vesti po želji kreatora sukoba. Pa ipak, i pored tolike kontrole od strane velikih medija, desi se da istina „procuri“ kad se najmanje nadaju.

Tako i ovaj slučaj pokazuje da pucanje snajperista po masi naroda na Majdanu nije slučajno, već da je planski urađeno, a jedan od snajperista je NATO vojnik, inače Danac.

Ko je i čije interese zastupa kompanija Blekvoter pročitajte u tekstu OVDE .

Informacije o plaćenicima u Ukrajini potvrđuje i portal Fakti koji čitaocima donosi priču: „Kod Slavjanska ubijeno 13 američkih agenata – CIA odbija da primi njihova tela“ u kojoj se navodi:

„Zapadni mediji su objavili – pozivajući se na izveštaj Ministarstva odbrane Rusije – da Sjedinjene Države odbijaju da preuzmu tela 13 vojnih agenata CIA koji su bili ubijeni kada su branioci Slavjanska oborili helikopter kojim su leteli.

snajperista-kijev1c-420x164To se, prema istom izveštaju, dogodilo 2. maja kada je protivavionski artiljerijski divizion 25-te Dnjepropetrovske brigade, koji je prethodno prešao na stranu Donjecke Narodne Republike, oborio dva transportna helikoptera Mi-17. To se dogodilo u trenucima dok su posade ta dva helikoptera pokušavale da slete u privremenu bazu „upravljanja i kontrole“ CIA u zoni borbenih dejstava kod Slavjanska.

Navodno je CIA u ta dva Mi-17 imala ukupno 14 agenata, ali je samo jedan od njih preživeo. Prvobitno je Kijev tvrdio da se radi o njegovom kapetanu Savuilovu, ali se potom ispostavilo da se radi o saradniku američke privatne vojne kompanije Greystone Ltd (napomena: Greystone Ltd je novo ime za kompaniju Blekvoter).“

(Magacin)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *