НАПАДАО СРБЕ, А БРАНИО ШИПТАРЕ! САД ЈЕ ПОКАЗАО КОЛИКО ЈЕ БОЛЕСТАН

NAPADAO SRBE, A BRANIO ŠIPTARE! SAD JE POKAZAO KOLIKO JE BOLESTAN

14 oktobra 2021

KATOLIČKI sveštenici su u Francuskoj tokom proteklih šest decenija „seksualno iskorišćavali“ 330.000 dece u uzrastu od 6 do 14 godina.Klupko afere nisu počeli da odmotavaju dokumenti i svedočenja već – dve knjige.

Prvu – pod naslovom „Pristanak“ – napisala je žrtva pedofila Vanesa Springora, otkrivši kako je nju, kada je imala 14 godina, maltretirao i silovao u Francuskoj poznati pisac Gabrijel Macnef.

Vanesina porodica pripadala je istom krugu veoma uticajnih, nasledno bogatih pariskih elitnih intelektualaca.

Macnef bio pedofil koji to nije krio, čak je sam pisao o svojim `podvizima`, a u krugovima, u kojima se kretao, još je u tome bio ohrabrivan.

Vanesa u knjizi svedoči da je i njena majka, reagujući na kćerkine jadanja i suze, govorila: „Trebalo bi da ti laska što privlačiš takvu osobu.“

Godinu dana nakon objavljivanja Vanesinih „memoara očaja“, izašla je iz štampe knjiga koju je napisala Kamila Kušner.

Ako vam je prezime poznato, nemojte se iznenaditi: ona je ćerka iz prvog braka Bernara Kušnera, suosnivača nevladine organizacije Lekari bez granica, prvog predstavnika UN na Kosovu i Metohiji nakon NATO agresije 1999-te i francuskog ministra spoljnih poslova u periodu Sarkozijeve vladavine.

Njena knjiga „Velika porodica“ govori o incestu čija je žrtva bio njen brat blizanac.

Sasvim konkretno: žrtva njihovog očuha i to – dugi niz godina.

A očuh je poznati francuski politikolog, jedan od tamošnjih najvećih stručnjaka za ustavno pravo, Olivije Diamel.

Kušner se dobro poznavao sa Diamelom, budući da su se `vrtili` u istom krugu, i, štaviše, znao je šta Diamel radi sa njegovim sinom.

Kušner se godinama prodavao za branioca nesrećne izgladnele dece u Somaliji, spasavao „jadne Albance“ od „srpske agresije“, a ne samo da Diamela nije tužio za zlostavljanje sopstvenog deteta, nego nije ni pokušao da ga išamara. Štaviše, nastavio je da sa njim komunicira po pariskim salonima.

Taj bednik nije imao ni morala ni petlje da stane na stranu svog deteta.

Sodoma i Gomora su kažnjene zbog svojih grehova, a današnju Evropu će uništiti i licemerje.

KOMENTARI8 komentara

 1. sava says:

  dali mu albanku za zenu da se ne vidi da pede,cina

 2. Ivana says:

  Katolička sekta nije vera no samo sekta s satanom na čelu u liku njihovog vođe papka. Idu u crkve mole se " Bogu" posle toga kolju, ubijaju, siluju, i traže oprost? Ma stoka obična satanistička. A naivni pravoslavni sveštenici tupe narodu da su nam katolici braća? Kao hrvatijanci koji su Srbe klali u svim ratovima nikad braća uvek osvedočeni vekovni neprijatelji.

  • Aleksa says:

   Eto ti dokaz o ne postojanju "Boga". A drugo, katolici ne mogu da budu braća pravoslavcima ni po kom osnovu. Jadni oni koji veruju..

  • E.Lirsch says:

   Amin.

  • Petar says:

   ne satanisticka nego chifutska i kriptochifutska

 3. Za Srbiju says:

  Na zapadu je Lucifer vrhovni poglavar. Satanizacija i demonizacija završeni. Svi su u zoni TAME. A mi smo zona Boga i svetla na Zemlji. To je razlog što nas mrze i ne biraju način da nas unište.

  • Aleksa says:

   Lucifer nema veze sa satanizmom. To je opet poteklo od katolika. Njihov vrhovni poglavar je Bafomet tj. satana.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *