НАПАДНУТ ДОНБАС!

NAPADNUT DONBAS!

28 decembra 2020

Predgrađa Gorlovke su pod jakom vatrom ukrajinskih oružanih snaga, rekao je gradonačelnik pograničnog tog grada DNR, koji se nalazi u blizini linije razgraničenja.Takođe je apelovao na stanovnike Gorlovke sa zahtevom da budu oprezni.

„Nekoliko minuta granatiranja područja sela Širokaja Balka i rudnika Gagarin sa strane naselja Novogorodskoje. Pre toga, bilo je nekoliko ozbiljnih eksplozija u oblasti Čigarej“, rekao je Prihodko o situaciji.

(Pravda)

KOMENTARI2 komentara

  1. M says:

    A što,ovi iz Donbasa još nisu čuli za dronove?!?Nek si ih kupe od Turske,prouče,njima otkriju topove-minobacače koji ih godinama degeneče,i nek ih izrokaju tak da im više ne padne na pamet pucati po civilima!Možda i Rusi iz toga onda konačno nešto nauče,jer i oni tamo bulje u maglu kao pitome guske,a hvale se moćnom tehnikom!

    • Zorana says:

      Ne moze, jer Donabs vode ruski ratni profiteri iz Donbasa. Ti profiteri se malo povinuju Moskvi, a ostal rade kako hoce, ukljucujuci i trgovinu sa ukrajinski tajkunima i mafijasima. Za to vreme narod Donbasa zivi u bedi i poluratnom stanju. Ti ratni profiteri koji se nametnu kao vodje su nagore zlo za narod. Pa setite se sta je kod nas bivalo i ko nam jos vlada. Tu je to sve. Zato smo mi van evropskih is vetskih tokova, a nismo ni u nasim nacionalnim tokovima. Samo glad i beda.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *