НАПАДНУТ ИЗРАЕЛ! Активиране сирене, полетеле ракете!

NAPADNUT IZRAEL! Aktivirane sirene, poletele rakete!

13 januara 2019

Pre nekoliko minuta, izraelska vojska aktivirala je raketne sirene u blizini granice sa pojasom Gaze.

Prema lokalnim novinarima, sirene su aktivirane duž istočne granice Gaze u pravcu regije Negev. Neki izveštaji tvrde da su dve rakete ispaljene prema izraelskim naseljima Netivata i Šara Hanegeva. Dalji detalji nisu objavljeni.

(Pravda)

KOMENTARI7 komentara

 1. Deda Micko says:

  Namestaljka, niko ih nije napao, samo zele da opravdaju svoje napade na tudju teritoriju, previse su providni i bezobzirni.

  • Don Kihot says:

   Da, to su sve stari trikove koji su potrošeni na zemlje koje su napadane u proteklih tridestak godina dok je "duboka država" vedrila i oblačil...Izrael je svoj kredit spiskao...Šta su opljačkali - opljačkali, sada mogu da zatvore botegu...

 2. rodja says:

  "Napad" je pravljen po scenariju antona blera@co, za "matematičke umove". Kvantni um, kod Srba, to "prepozna iz daleka".

 3. Uskok says:

  Al kad Venecuela napadne SAD, to će bidne rusfaj. Tramp ne bi trebao da ne časi časa već o d m a h svim silama napadne venezuelu, kad je tako bezobrazna. Svetska javnost je ispod nivoa Tom&Jery filmova, tako da će biti opravdana odmazda jadnih, napadnutih SAD.

 4. milorad says:

  da foliranje je to, medjutim vrlo je zanimljivo da ovoga puta nisu ni pokušali avionima da bombarduju siriju:)

 5. marko says:

  napadaju ih zasto i ne bih ima i napadaja ima i scenarija lazi napadjau oni siriju i palestin uvatko ima pravo da se brani. hezbolah ih ipak p malo udara i malo vise

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *