НАПАДНУТА ИЗРАЕЛСКА ВОЈНА БАЗА: Војници ухваћени „на спавању“! ОГРОМНИ ГУБИЦИ!

NAPADNUTA IZRAELSKA VOJNA BAZA: Vojnici uhvaćeni „na spavanju“! OGROMNI GUBICI!

3 januara 2021

Izraelske novine Jediot Aharonot su objavile da je u nedelju ujutru, i pored jakog obezbeđenja, izvršen juriš na jednu vojnu bazu na jugu zemlje, i da je tom prilikom izvršena jedna od najvećih krađa u istoriji jevrejske države.

Kako javlja taj medij, krijumčari su napali vojnu bazu Tsalim, i bez ikakvog otpora su uspeli da ukradu čak 93.000 metaka i različitih komada municije.Sumnja se da su krijumčari, koji nisu identifikovani, imali pomoć iznutra.

Napadači su znali tačan raspored smena straže, a procenjuje se da je vrednost ukradene municije čak milion šekela, što je više od 300.000 dolara.

Ovo je ne samo veliki materijalni udarac za Izraelske odbrambene snage, već i poniženje za vojsku koja se ponosi profesionalizmom i obučenošću.

Takođe, to nije prvi napad na izraelsku bazu sa ciljem nabavljanja municije i oružja. Sličan scenario se odigrao na granici sa Libanom prošle godine, a stručnjaci sumnjaju da su odgovorni palestinski gerilci.

(Večernje Novosti)

KOMENTARI4 komentara

 1. M says:

  Ako su napadači imali pomoć iznutra,onda su vrlo vjerovatno također Židovi,pogotovo ako nije bilo mrtvih!

 2. VRSK says:

  Extra

 3. I Love Jesus says:

  Ma nije nego, najveći gubitak jevrejske države odnosno Izraela dogodio se kada su za 30 srebrnika prodali svog Gospoda i Spasitelja Isusa Hrista i prosledili Ga rimskoj upravi tražeći Njegovo pogubljenje. Veći gubitak ne samo u svojoj već i u čitavoj svetskoj istoriji nisu mogli da naprave. Da li ih je Bog prokleo zbog toga, da, ali oni su čak to i sami to tražili u uverenju da su dobro učinili po mojsijevom zakonu. Govorili su: "Krv Njegova na nas i našu decu!" A tako je i bilo, Bog Otac im je uništio hram do temelja, ukinuo im državu a njih proterao dalje od Vavilona iz Uruka, današnjeg Iraka. Oni su se eto vratili na mesto svog zločina i ne znaju za drugo do da ratuju i osvajaju misleći "od Boga je" međutim grdno se varaju.

  • Kwaka says:

   Znaci po tvom i ubjedjenju svih katolika a i ostalih hriscana, Rimljani koji su 99% tog pogubljenja Isusa uradili nisu uopste vazni, cak se i ne pominju. Aka. Nego treba Jevreje da ti i ostala banda fanatika osudjujete sto je jedan Jevrej uradio svom Jevreju prije 2000 god. Ufff kako je religija droga za neke to nema joj ravne. A sto se Jevreja tice u ovom clanku, mislim da je krajnje smjesno da bas oni odmah izbace novcanu stetu na vojnu akciju. Ma stvarno komicno. Nije vazno koliko je poginulo ljudi, vazno je koliko manje para imaju nakon te akcije. :)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *