НАПАДНУТА РУСИЈА! Жестоке борбе руских специјалаца и џихадиста ИД! Рафали и експлозије одјекују градом! (ВИДЕО)

NAPADNUTA RUSIJA! Žestoke borbe ruskih specijalaca i džihadista ID! Rafali i eksplozije odjekuju gradom! (VIDEO)

12 aprila 2019

U toku je antiteroristička akcija u sibirskom gradu Tjumenu, za koji FSB kaže da militanti Islamske države planiraju teroristički napad.

Ruske specijalne snage napadaju privatnu kuću u Tjumenu u kojoj se trenutno nalaze naoružani militanti Islamske države.Savezna bezbednosna služba (FSB) potvrdila je da je u toku antiteroristička operacija jer su militanti planirali terorističke napade u ovom sibirskom gradu.

Brojni video snimci na društvenim mrežama pokazuju da je noćna operacija u punom zamahu, u toku je snažna pucnjava, veliki broj policijskih i vojnih vozila je na ulicama grada.

Prema poslednjim informacijama, dvojica terorista Islamske države su ubijena u akciji ruskih specijalnih snaga.

(Pravda)

KOMENTARI10 komentara

 1. samostalan says:

  Jos ce to potrajati, a i ne mora, nikoga to vise i ne interesuje.

 2. samostalan says:

  Dobar broj terorista se obucava u BIH i na Kosovu, ali Rusija se pravi da to ne zna.

  • Velika Metla says:

   Kakvi crni džihadisti i teroristi??? Pa svako ko travu ne pase zna da su ovo američki i izraelski "teroristi"! Jest baš otišli teroristi u Sibir da terorišu Rusiju! Zna se KO želi da otme naftu i gas iz Sibira iz ruskih ruku!

   • živoder iz Oseka i Ovčare says:

    Degeneriku prozapadnog "kalibra" ne možeš ti ništa da objasniš, njihovi mozgovi su trajno oštećeni preteranim gedanjem filmova o Rambu, Vijetnamsom ratu i Đon Vejnu.

    • Pera says:

     Pa evo meni nije bas jasno sta si hteo da kazes ? Znamo da jevreji cionisti vladaju svetom preko amerike, kanade, eu, komonvelta itd. Znamo da su oni osnovali al kaidu, daes i sve ostale teroriste, a i znamo da su oni tj. njihova sila nato, najgori teroristi. Na oko 200 km od Tjumena je muslimanski Kazahstan i sigurno su odatle dosli. Znaci znamo ko ih je osmislio, organizovao i poslao i cemu psovke ? Treba razlikovati teroristicki izrael i jevreje cioniste. Izrael unistava sve oko sebe zbog teritorije, a cionisti im potpomazu lovom i vladaju covecanstvom, sem Rusije. Kine itd. a njihov cilj je da vladaju vascelim covecanstvom !

     • samostalan says:

      Da li si ikada cuo da je Putin javno kritikovao politiku Izraela? Izraelci bombarduju Siriju gotovo svakodnevno i to vec vise godina, a Putinu to normalno, njemu koji se prsi da je dosao da oslobodi Siriju. Putin je provaljen kao cionisticki kelner, kolega u tom poslu mu je Tramp.

   • Zoran says:

    Gde je tanko, tu puca. Dokle cete d atrazite krivca samo kod drugog?

 3. Sloba says:

  Sve ih spalite.

 4. Terra Vendorum says:

  Posle neuspeha Karla Velikog, Napoleona i Hitlera, Zapad je shvatio da džaba šalje soldate mečki na rupu jer se ne vraćaju. Zato su aktivirali revolucije, komunizam, fašizam, a sada islamizam eda šta učine sa " zombiranom "pešadijom mudžahedina, koja, gle čuda napada s a m o,odabrane američke i izraelske mete, a najveći pokrovitelj su im - jedini neprijatelji islama. Sad, Izrael i Zapadna Evropa.Paradoksalno je da islamski svet u ovoj histeriji ratova najviše strada a ne vidi dušmane u svojim redovima koji "tezgare" za ujku Sema.

 5. marko says:

  SAMOSTALAN SAYS U PRAVU SI NA KOSOVU I BIH TU IH TREBA ODMAH LIKVIDIRATI U KAMPU ILI OTROVATI SVEJEDNO UBITI BILO CIME AKO IM JE LETNA KARTA RUSIJA A JE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *