НАПАДНУТА ВОЈСКА ВЕНЕЦУЕЛЕ!

NAPADNUTA VOJSKA VENECUELE!

25 februara 2019

Naoružana grupa je napala položaj venecuelanske Nacionalne garde na granici sa Kolumbijom, saopštila je vojska Bolivarske Republike.

– Više od 60 dobro naoružanih osoba napalo je granatama granični prelaz Mulata između federalne jedinice Tačira i Kolumbije – objavljeno je u saopštenju.Kako se navodi, napad je izveden juče ujutru.

Takozvani „zaštitnik“ države Tačira kojeg je imenovala centralna vlast Fredi Bernal saopštio je da je odred od 20 vojnika, koji je došao u pomoć, uspeo da odbije napad.

Ranije je potpredsednik SAD Majk Pens izjavio da su SAD saopštile da nameravaju da izdvoje dodatnih 56 miliona dolara latinoameričkim državama koje pružaju pomoć narodu Venecuele.

KOMENTARI7 komentara

 1. Sasa S says:

  Ma to je goloruk narod napao vojsku Venecuele...majke mi njihove...ha,ha...

  • Zoran says:

   Nije iskljuceno. Gvaido ima 109 mesta u parlamentu, a Maduro 55. To vam niko ne pric au Srbiji.

   • Milan says:

    Kolumbijac, koliko košta 100 grama praha?

   • Velika Metla says:

    Zoran,nije isključeno,je li? I to goloruk narod,a? Ostavi se ti mesta u Parlamentu,nego nazovi stvar PRAVIM imenom,a to jeda,naci-amerika hoće da opljačka naftu u venecueli,kao i pitku vodu,da bi američka stoka,koju građanima nazivaju,ćivela dobro!

 2. milorad2 says:

  ko zna koliko ih je još u kolumbiji sakriveno u džungli ili već prelaze granicu na nekim divljimi mesim, ali ovo je signal,jasan signal da se sprema invazija i napad, jer im treba ZVANIČNI državni prelaz da uture kamijone sa "humanitarnom2 pomoći i tako pokažu legitimitet pučiste koj ije ODMAH prebegao u kolumbiju(Pravi borac za ljude i narod to ne biradio sigurno jer bi imao i LJUDE i NAROD iza sebe ali ta g(v)njida to nema).Klasičan pokušaj DESNIČARSKOG državnog udara sa svim začinima takve čorbe ali BEZ NAJVAŽNIJEG SASTOJKA, ARMIJE.A čorba bez najvažnijeg sastoja je samo podgrejana voda i zato će morati da napadaju direktno iz marionetske države sa marionetskom armijom,državni udar nije uspeo, sada će to biti klasičan NAPAD i RAT,vrlo je zanimljivo ponašanje UN i njihovog predsednika u celoj ovo odvratnoj priči,ali uskoro će i to da dodje na tapet:) Stvari se sad ozbiljno zakuvavaju , nije više ssamo venecuela u tom scenariju, negde mor da se podvuče crta i to će biti u venecueli:)Ovo je početk GLOBALNOG rata, koji će se širiti dok na kraju skoro svako neće pucati na svakoga.Mi bi smo mogli da izbegnemo to ako budemo reagovali snažno , brutalno i brzio na svaki nasilni pokušaj, glavni gospodari rata neće imati ni resurse ni snage da se bave , recimo šiptarskim oružanim provokacijama, a jedini način da se to ne širi je da se oni koji bi da ućare nešto u svetskom haosu protiv nas odmah NOKAUTIRAJU. Uskor će gospoda sa zapada više kuklati o MIRU nego bilo ko,kada žarišt eksplodiraju i stvari počnu daim izmiču van kontrole, a "neželjene" grupacije ODJEDNOM počnu da im tamane ljubimce , koji su u igir nasilja jedino zato što imaju njihovu podršku STALNO i BEZREZERVE, stvari su recimo na balkanu jasne , ko je ko, ko je sa kim i DOKLE će ko moći da izrži play off 1:1:)

 3. samostalan says:

  Udri, Maduro, gazi do kraja.

 4. Mali says:

  Eeeh ,trebaju dogovor: udariti svi istovremeno-Srbi na Kosovu,Rusi u Ukraini,Kinezi na Taiwan,India na Pakistan,Siria,Iran,svi,svi u isti dan! I UN/sta ceka I sta gleda bez ijedne reci?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *