НАПАДНУТИ АМЕРИКАНЦИ: Чују се сирене за узбуну!

NAPADNUTI AMERIKANCI: Čuju se sirene za uzbunu!

20 januara 2020

Tri rakete su pale u „zelenu zonu“ u centru Bagdada pored ambasade SAD, saopštio je neimenovani izbor u iračkoj policiji.

„Tri rakete su pale pored američke ambasade u „zelenoj zoni“ u Bagdadu. Iz ambasade se čuje sirena za uzbunu“, saopštio je izvor.Za sada nema ingformacija o šteti niti žrtvama.

Ovo nije prvi put za poslednje vreme da se granatiraju američki objekti u Iraku. Između ostalog, vojna baza Tadži, severno od Bagdada, bila je meta napada 14. januara.

KOMENTARI4 komentara

 1. E.Lirsch says:

  Nemo da komendijas! Anglosaksonski pogan ce bezati iz Iraka naglavacke. I ne samo iz Iraka. Da li je greh radovati se. Treba opet citati Njegosa. Ali samo ako nije crnogorac.

 2. milorad2 says:

  Samo čekam ka će da krene haos. Izrael će sigurno krenuti u rat i to jw plan, a onda dabome, USA ne mogu da ostave svog najvernijeg saveznika koga je iran "napao", pa onda će ova EU grupa kojota da se kobajagi složi da su se složili da nisu baš složni ali amerika je amerika, pa onda će rusi da zgaze alepo podhitno bez obzira na civile,pa onda će da se zatvori ormuz i s.arabija da se priključi koaliciji, pa on da će kineska flota da uplovi u persijski zaliv da "nadgleda" ko zna šta, pa onda će amerikanci i kinezi da se dovate direktno uz malu pomoć ruskih podmornica,pa onda će SVI arapi da se okrenu prituv izraela i saudijskog neverničkog dvora zajedno sa egiptom turskom havtar u libiji šiiti i uniti će možd zajedno da marširaju to vrlo lako može da se desi...Biće to klanica tako ŽESTOKA i BRZA da će sve da se završi posle 3-6 meseci a haos koji ostane, će zalediti ceo svet, da ne pričamo o sasvim realnoj mogućnosti upotrebe nuk.oružja.

 3. M says:

  Ako se desi to što kažeš,da će svi Arapi,hrpa Kineza,nešto Rusa,itd.,ustati i isfaširati USA-Zapad na Blistoku,vjerovatno uz upotrebu A-oružja,a i desiti će se tako,zašto onda misliš da će to trajati 3-6 mjeseci i tako završiti tamo?!??Naime,tolka se vojska ne podiže za tako mali zalogaj!Onda će te vojske i milioni izbjeglica s Blistoka,pohrliti prema Europi!A Rusi odozgora prema istočnoj Europi,a možda i sjevernoj!?!A Kinezi i prema Tajvanu itd.!Onda će to biti Veliko Rokanje jer su se podigli i Veliki Igrači s Velikim Vojskama!Istina,taj prvi udar Istoka će biti kratak,ofenziva i uspješan za njih!Ali,to će biti tek prva runda na koju je USA već davno spremna kao na varijantu B!Pa će onda uslijediti dugi iscrpljujući rat koji će podpirivati USA,a s kolebajućum granicama i uspjesima,što i jest cilj USA,iscrpiti i devastirati Euro-Aziju-Afriku u svim smislovima!A što će mo mi maleni skupo platiti!

 4. Pera says:

  Ne krece izrael u rat, vec odavno podmece svoje kolonije /nato/, da pljackaju umesto njih, da ne bi se glupe muslije setile ko ih dere vec vise od pola veka ! Neki glupi, a neki prodani !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *