НАПЕТО НА СЕВЕРУ КОСОВА! Курти распоређује специјалце, нападнута полиција

NAPETO NA SEVERU KOSOVA! Kurti raspoređuje specijalce, napadnuta policija

9 decembra 2022

Nešto pre deset sati jutros najmanje dvadesetak policajaca raspoređeno je na nekoliko lokacija u blizini kancelarije Opštinske izborne komisije.

Nedaleko od njih raspoređena su i dva vozila Euleksa.Za sada se ne zna koji su motivi tzv.kosovske policije, pošto su i sinoć zaposeli obode severnog dela Mitrovice, a jutros se oko sedam povukli, da bi se samo posle nekoliko sati pojavili na ovoj lokaciji, gde ih je sinoć takođe bilo u grupama od po nekoliko pripadnika.

Ponovno prisustvo kosovskih policajaca koji za sada ne zaustavljaju vozila, uznemirilo je dodatno žitelje ovog dela grada kojih jutros gotovo nije ni bilo na ulicama.

Pripadnik kosovske policije lakše je povređen noćas kada su naoružane osobe napale patrolu na području opštine Zvečan. Pozivajući se na saopštenje kosovske policije, portal Kossev je preneo da se incident dogodio oko 23 časa u selu Srbovac.

Iz policije su naveli da su „osobe naoružane dugim puškama“ napale patrolu iz vozila „audi“ sa KM registarskim tablicama. Povređenom policajcu je pružena medicinska pomoć a u incidentu je teže oštećen policijski automobil.

Pripadnici kosovske policije ušli su sinoć u severni deo Kosovske Mitrovice, saopšteno je da je to učinjeno kako bi „pojačali prisustvo“ u etničkim mešovitim naseljima.

KOMENTARI2 komentara

  1. Čmarčestr Junajted says:

    Lakše ranjen samo ????? Pa štrumpfu golim rukama slomi vrat, ko da je to problem.

  2. Petrovgrad says:

    Opštine Leposavić, Zubin Potok i Mitrovicu, naše komunjare su priključili Kosovu. Sve dok ne reskinemo sa kontinuitetom komunističke ideologije, sve je uzalud. Aktuelna vlast a i prdhode posle Miloševića nastavljaju Titovim putem. Šta tu nije jasno. Vuk drašković je potpisao sporazum sa NATO snagama, da mogu nesmetano da se kreću kroz Srbiju i da ne odgovaraju, ako nekoga pregaze. Što znači da oružane snage Hrvatske u uniformama NATO mogu da dodju do Kragujevca, usput da pregaze nekog djaka i da zato ne odgovaraju. Vuk potpisao, ovi na vlasti nisu to stavili van snage. Dakle i dalje važi sporazum.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *