НАПЕТО НА СЕВЕРУ КОСОВА! Курти распоређује специјалце, нападнута полиција

НАПЕТО НА СЕВЕРУ КОСОВА! Курти распоређује специјалце, нападнута полиција

9 децембра 2022

Нешто пре десет сати јутрос најмање двадесетак полицајаца распоређено је на неколико локација у близини канцеларије Општинске изборне комисије.

Недалеко од њих распоређена су и два возила Еулекса.За сада се не зна који су мотиви тзв.косовске полиције, пошто су и синоћ запосели ободе северног дела Митровице, а јутрос се око седам повукли, да би се само после неколико сати појавили на овој локацији, где их је синоћ такође било у групама од по неколико припадника.

Поновно присуство косовских полицајаца који за сада не заустављају возила, узнемирило је додатно житеље овог дела града којих јутрос готово није ни било на улицама.

Припадник косовске полиције лакше је повређен ноћас када су наоружане особе напале патролу на подручју општине Звечан. Позивајући се на саопштење косовске полиције, портал Kоссев је пренео да се инцидент догодио око 23 часа у селу Србовац.

Из полиције су навели да су „особе наоружане дугим пушкама“ напале патролу из возила „ауди“ са KМ регистарским таблицама. Повређеном полицајцу је пружена медицинска помоћ а у инциденту је теже оштећен полицијски аутомобил.

Припадници косовске полиције ушли су синоћ у северни део Kосовске Митровице, саопштено је да је то учињено како би „појачали присуство“ у етничким мешовитим насељима.

KOMENTARI2 коментара

  1. Čmarčestr Junajted says:

    Lakše ranjen samo ????? Pa štrumpfu golim rukama slomi vrat, ko da je to problem.

  2. Petrovgrad says:

    Opštine Leposavić, Zubin Potok i Mitrovicu, naše komunjare su priključili Kosovu. Sve dok ne reskinemo sa kontinuitetom komunističke ideologije, sve je uzalud. Aktuelna vlast a i prdhode posle Miloševića nastavljaju Titovim putem. Šta tu nije jasno. Vuk drašković je potpisao sporazum sa NATO snagama, da mogu nesmetano da se kreću kroz Srbiju i da ne odgovaraju, ako nekoga pregaze. Što znači da oružane snage Hrvatske u uniformama NATO mogu da dodju do Kragujevca, usput da pregaze nekog djaka i da zato ne odgovaraju. Vuk potpisao, ovi na vlasti nisu to stavili van snage. Dakle i dalje važi sporazum.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u