НАПЕТОСТ РАСТЕ: Мађарска шаље ХИЉАДЕ ВОЈНИКА на границу са Србијом

NAPETOST RASTE: Mađarska šalje HILJADE VOJNIKA na granicu sa Srbijom

29 novembra 2018

Prema izveštaju mađarskih i evropskih tajnih službi, migracije i dalje predstavljaju pretnju za članice Evropske uniije zbog mogućnosti priliva više od 70.000 migranata sa prostora Balkana, zbog čega je Mađarska spremna da pošalje više hiljada vojnika na granicu sa Srbijom.

Šilard Nemet, državni sekretar u ministarstvu odbrane Mađarske otkrio je da se 2.300 vojnika u trodnevnoj pripravnosti duž 175 kilometara mađarsko-srpske granice.Vežbe vojnika i pripadnika policije su u toku, a oružane snage za očuvanje granica su spremne za delovanje.

Manet je dodao da svakog dana granicu Mađarske ilegalno pređe između 10 i 30 migranata.

Mađarska je pokazala da se migracija može zaustaviti na kopnu, a samo tokom prethodne tri godine ova granica bila je najbolje čuvana u prostoru Šengena. Takođe, kako je preneo Hungarytoday.hu, Mađarska je jedna od najbezbednijih država u Evropi.

Inače, u Srbiji trenurtno boravi oko 3.600 izbeglica, od čega hiljadu dece.

KOMENTARI7 komentara

 1. Deda Micko says:

  Madjari drze lekciju glupim Srbima koji su se za saku dolara obavezali babi Merkel da prime par miliona Arapa, mahom terorista. Zasto bi to Madjarska prihvatila. Neka to progutaju glupi Srbi. Podrska Madjarskoj.

 2. Za Srbiju says:

  Još da ima toliko pameti u Srbiji!!!

 3. trikornjanin says:

  Bravo majstori to se zove patriotizam. Migranti imaju svoju zemlju ko i mi sto smo imali Srbiju kads su nas bombardovali.

 4. Zoran says:

  Da, mi ne primamo emigrante, ali susedne drzave u sve vecoj panici d aiz nase zemlje ne udju kod njih.

 5. Morlak says:

  Nisu to migranti nego regruti pogledajte bilo koji snimak-vojska u civilu

 6. milorad says:

  dali madjari misle da će šiptari da beže na SEVER, ili misle da ćemo mi da bežimo iz sopstvene zemlje?KOJE izbeglice oni hoće da spreče?Koliko su+irijaca i ostalih ima u srbiji 70k? Ne bih rekao.Ima samo jedna opcija, oni očekuju HAOS u makedoniji jer tamo će šiptari PRVO da započnu rat:)Mislim da mi do kraja ove zime moramo da napadnemo mafiju na kosovu inače će posle to biti mnogo teži zadatak.Takodje ćemo morati vojno da reagujemo na haos koji samo što nije izbiio u makedoniji.Kako god okreneš rat je neminovan pa je bolje pomiriti se sa tim i spremiti se što bolje:)

  • Deda Micko says:

   Kupujmo puske i cekajmo trenutak.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *