НАПОКОН ИСТИНА: Ево ко заправо влада Украјином!

НАПОКОН ИСТИНА: Ево ко заправо влада Украјином!

25 августа 2019

Посланик Врховне раде Украјине Александар Онишченко, против кога је у Украјини покренуто неколико кривичних поступака, испричао је у интервјуу за телевизију „Њузван“ како су Сједињене Америчке Државе управљале Украјином током мандата Петра Порошенка.

Према његовим речима, Националним бироом за борбу против корупције Украјине (НАБУ), који је формиран као „независно тело“ у оквиру обећаних реформи након Евромајдана, заправо је управљано из Сједињених Америчких Држава и он је коришћен за притисак на украјинске власти да донесу потребне одлуке.„Они су имали надзорницу из ФБИ, која је седела у америчкој амбасади. Она се зове Карен Гринвеј. Њу је директно контролисао амерички Стејт департмент, а она је директно контролисала НАБУ преко америчке амбасаде“, рекао је Онишченко.

Он је додао и да су Американци прикупљали инкриминирајуће доказе против Порошенка, да би и даље могли њиме да манипулишу у случају његовог поновног избора.

„Порошенко једноставно извршава вољу одређених људи у Америци који су задовољни свиме, његовом спољном политиком, за шта му дају повластице, а на корупцијске шеме из тог периода једноставно су затварали очи“, рекао је посланик.

Он је истакао и да су Сједињене Америчке Државе тежиле да ослабе Русију, па су биле заинтересоване за наставак војних операција у Донбасу и за неиспуњавање Минских споразума.

„Задатак Сједињених Америчких Држава је да ослабе Русију, то јест, рат који се у Украјини води од 2014. године им је био од користи. Било је корисно и за Америку и за Порошенка: да је он подржава, да не седају за преговарачки сто“, објаснио је Онишченко.У Украјини је, након избора 2019. године, промењен председник. Централна изборна комисија је 30. априла званично признала Владимира Зеленског за победника председничких избора. У другом кругу њега је подржало 73,22 одсто бирача, а његовог противника Порошенка 24,45 одсто.

(Спутњик)

KOMENTARI8 коментара

 1. Djoka Brica says:

  Judeji vladaju sa napacenom UA

 2. Косовац says:

  КАДА ЋЕ НАПОКОН ИСТИНА: Ко заправо влада Србијом?

 3. Slobodanka says:

  CILJ JE STALNO IZRICANJE SANKCIJA RUSIJI NA OSNOVU NEISPUNJENIH MINSKIH DOGOVORA, A I PODSTICANJE NEZADOVOLJSTVA U RUSIJI ZBOG STANJA U DONBASU. Iz ovoga se vidi> SAD su težile da oslabe Rusiju, pa su bile zainteresovane za nastavak vojnih operacija u Donbasu i za neispunjavanje Minskih sporazuma. „Zadatak SAD je da oslabe Rusiju, to jest, rat koji se u Ukrajini vodi od 2014. godine im je bio od koristi. Bilo je korisno i za Ameriku i za Porošenka: da je on podržava (da Ameriku Porošenko podržava), da ne sedaju za pregovarački sto“.

 4. теоретичар says:

  Србијом и Украјином владају бајден и његова деца уколико их још има, меккејн(краљ је мртав, живео краљ) и његова вамилија уколико су још увек заинтересовани и вероватно олбрајтова и њена вамилија са билом, хилари и њиховом вамилијом, беко, митровић, мишковић и ђинђић дама која више није сама, а извршну власт има ФБИ и ЦИЈА који разним маневрима узимају руднике и остало шта одговара великим, историјским личностима данашњице а порошнеко добија онда на поклон руско и сомалијско тржиште чоколаде. Зеленовић је већ добио право учешћа на комеди каналу ријалити студија америке, тако да неће ништа мењати. А ако ово није тачно, онда украјином и србијом управљају Џингис кан и Клеопатра док Антоније пуца од љубоморе и прети самоубиством. Ето, открио сам шокантну истину.

 5. petrovgrad says:

  Mnogi su pokušali da umarširaju u Moskvu, ostalo je još Amerima da dobiju po prstima, kao Francuzi, Germani.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u