НАПОКОН – РАЗРЕШЕНЕ СВЕ ДИЛЕМЕ И СУМЊЕ: Ово је истина о бомбардовању Србије уранијом и… (ВИДЕО)

NAPOKON – RAZREŠENE SVE DILEME I SUMNJE: Ovo je istina o bombardovanju Srbije uranijom i… (VIDEO)

26 oktobra 2017

Godinama traje rasprava oko toga koliko je štetno bilo zločinačko bombardovanje Srbije 1999. godine od strane NATO alijanse. Organizovane su mnoge tribine i urađena mnoga istraživanja.

Koje sve bolesti može da prouzrokuje uranijum, da li je samo korišten uranijum ili još neke supstance,šta može da poništi štetnost uranijuma, itd.

Na ova i druga pitanja u vezi bombardovanja Srbije uranijom i drugim supstancama i štetnosti, govorile su na televiziji RAS verovatno i vd enajkompetentnije osobe u ovom trenutku u Srbiji, Danica Grujičić – načelnica centra za neuroonkologiju Kliničkog centra Srbije i Mirjana Anđelković Lukić – doktor tehničkih nauka koja je sa svojim pokojnim suprugom istraživala štetnost uranijuma. Njen suprug je preminuo tokom istraživanja područja gde je najviše bačeno uranijuma.

U emisiji „TEMA DANA“ na televiziji RAS, razrešene su sve dileme i sumnje oko bombardovanja Srbije 1999. godine i štetnosti uranijuma.

POGLEDAJTE EMISIJU:

(Intermagazin)

 

KOMENTARI4 komentara

 1. Trifun says:

  Zapadne drzave i NATO su pocinile genocid nas srpskim narodom, nije prvi put, to je dio njihvog plana koji se sprovodi vijekovima zbog toga sto nas smatraju malim Rusima i prepreka smo im vladanjem Balkanom bez cije kontrole ne mogu ni pomisliti da napadu Rusiju. To se sve odvija u etapama, okupacija Crne Gore od strane NATO ustvari priblizava otvoreni rat protiv Rusije, a ne obratno kako to oni spinuju denerericima. U pitanju je GENOCID srpskog naroda, pozivam srpski narod da podrzi i trazi ubrzano naoruzavanje Srbije i naseg naroda na Balkanu kako bi mogli da im se suprostavimo sa kredibilnom silom jer je samo to sto te genocidne hijene postuju. Borba je jedini nacin da se spasimo. Nista drugo. Nema nazad.

 2. Dragan says:

  Zbog ovih izvještaja, počeo je pritisak na Srbiju. Boje se za svoje živote. Ubice, Klark, Šejn, "nobelovaka" Miler itd. Srbija treba izdržati ovaj pritisak. Srbi to mogu.

 3. Bagro crvena says:

  Kakva štetnost!? Dr.prc. epidemiolog Zoran Radovanović ( glavni vakcinaš) tvrdi da je maltene lekovit! Verujem mu ali me oči stalno lažu da svi oko mene pomreše od raka!

 4. NATHAM NAWAM says:

  Pljačkovica je mitraljirana samo jedanput a ne svakodnevno kako se tvrdi u emisiji. Ona se nalazi na 4 km vazdušnom linijom od centra Vranja a ne na 3 km kako se navodi. I na kraju, Vranjanci dobijaju vodu iz zahvata Prvonek (voda sa padina Besne kobile) koja je 30 km udaljen od Vranja. Poštovane doktorke, obratite pažnju na činjenice koje iznosite.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *