NAPUSTIO PRAVOSLAVLJE: Srbin Saša Žunić iz Zenice prešao u islam

NAPUSTIO PRAVOSLAVLJE: Srbin Saša Žunić iz Zenice prešao u islam

25 januara 2014

sasa-zunic24.01.2014. godine u prigradskoj džamiji u naselju Broda kod Zenice kod Zahida ef. Maglića danas je poslije klanjanja džuma- namaza održana ceremonija “prelaska na islam”.

Naš sugrađanin Saša Žunić, srbin pronašao je svoj život u islamu i izrazio želju da javno obznani svoju odluku.

Nemali je broj povratnika u jedinu kod Allaha, s.v.t., priznatu vjeru islam, a Saša je samo jedan od dokaza da islam ljude mijenja u dobro i da im donosi duševni smiraj – ono za čim svi tragaju.

Danas smo uspjeli i bogatiji smo za još jednog pripadnika islama, ovo nije samo čestitka Saši nego je ovo čestitka i svim muslimanima, a pogotovu onim momcima koji su radili sa Sašom kako bi mu ukazali na istinu.

Poslije ceremonije nastavljeno je druženje u caffe slastičarni “Ensar” u Zenici koju je za potrebe muslimana otvorio još jedan povratnik u islam Abdulah Mario Ljubičić.

Molimo Gospodara Uzvišenog da im se smiluje i učvrsti u imanu i da im grijehe oprosti.

(http://balkandzije.net/index.php/zenica-sasa-zunic-primio-islam)

KOMENTARIJedan komentar

  1. aleksandar says:

    jadna ti i majka i djed i svi kad te takvog imaju a ova te nova braca velicaju jer su i oni ista govna ko i ti bruko ,u kojoj se veri rodis u toj i umiri a sad jos ce ti i to jada u gacama skratiti malo od cune dabogda zadnji od naseg roda bio poturice

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *