НАРАВНО – ИЗА СВЕГА стоје Американци

NARAVNO – IZA SVEGA stoje Amerikanci

11 januara 2017
SONY DSC

SONY DSC

Predsednik samoproglašene države Kosovo, Hašim Tači i rođeni brat Ramuša Haradinaja Daut, prema tvrdnjama Centra za borbu protiv korupcije sastali su se prošlog četvrtka u Švajcarskoj sa pripadnicima američke obaveštajne agencije CIA! Tema razgovora je bilo oslobađanje bivšeg lidera OVK.

Već sledećeg dana, šef srpske diplomatije Ivica Dačić, pojavio se u javnosti sa informacijom da Albanci planiraju napade na srpske ambasade.

-Upozorili smo javnost na osnovu onoga što smo dobili od zapadnih bezbednosnih službi jedne velike zemlje. Tačno se zna ko je te predloge o zauzimanju ambasade iznosio, gde živi i to nisu prazne priče- izjavio je Dačić.

Sa druge strane, državni sekretar u MPS zadužen za bezbednost naših DKP, Ivica Tončev tvrdi da razloga za brigu nema.

Srbija se ne boji pretnji nasiljem! Tražili smo od DKP da nam dostavi da li postoje indicije da može doći do ugrožavanja njihove bezbednosti- zaključuje Tončev.

-Tramp je najavio borbu sa islamistima, pa je ovaj tajni sastanak delo operativaca sadašnje administracije koja ozbiljno štiti Haradinaja- smatra on i dodaje da su udari na naše ambasade sasvim izvesni, a sve u cilju oslobađanja Haradinaja. Prema tvrdnjama analitičara Dragomira Anđelkovića, očigledno je da iza svega stoji „američka kuhinja“, jer se zna da su albanski političari bili u terorističkim vodama i tesnim vezama sa CIA.

Inače, Srbija je Francuskoj uputila zvaničan zahtev za izručenje Ramuša Haradinaja. Očekuje se odgovor suda u Kolmaru, koji će odlučiti da li će doći do izručenja ili oslobađanja. Za to vreme, albanska dijaspora protestvovala je ispred Misije Srbije pri UN u Njujorku. Uz povike „UČK“ i „Zakleo sam se da ću život dati za Kosovo“ zahtevali oslobađanje Haradinaja.

(Srpski Telegraf)

KOMENTARI3 komentara

  1. Jovan says:

    Naravno da uvek stoji CIA i MI6, bez izuzetka! Postoji glupa izreka "da ne postoji stalni prijatelji vec samo interesi", koju je je 100% netacna. Engleska, Vatikan vec dvesto i vise godina PERMANENTNO provode genocidnu politiku protiv Srba. Amerika se kao "mladja" prikljucila genocidu nad srpskim narodom u drugoj polovini XX veka i to takodje je PERMANENTNA agresija i vidljiva golim okom od 1990- 2017.

  2. Kulak says:

    Dok se ne reši problem hrvatskih i albanskih lobista u Beogradu,Srbija neće napred.

  3. opet ja says:

    Dok je ove i ovakve ili slične vlasti u Srbiji neće se ništa povoljno rešiti po Srbiju. Mnogo zavidim Mađarima samo zbog Viktora Orbana...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *