НАРЕЂЕНА ЛИKВИДАЦИЈА! Мадуро ЈАВНО ОБЈАВИО коме је ТРАМП НАРЕДИО да га убију

NAREĐENA LIKVIDACIJA! Maduro JAVNO OBJAVIO kome je TRAMP NAREDIO da ga ubiju

30 januara 2019

Legitimni predsednik Venecuele Nikolas Maduro objavio je da je američki predsednik Donald Tramp dao zadatak kolubijskoj vladi i čuvenoj kolumbijskoj mafiji da ga ubiju, javlja Raša Tudej.

– Tramp je bez sumnje izdao naređenje za moje ubistvo, i to kolumbijskoj vladi i njihovoj mafiji. Ako mi se nešto desi, znajte da su Donald Tramp i kolumbijski predsednik Ivan Duke krivi za to – rekao je Maduro za ruske medije.

I pored velike opasnosti, Maduro je rekao da u potpunosti ima poverenja u službe bezbednosti Venecuele.

– Mene štiti narod Venecuele i naše bezbednosne službe – rekao je Maduro.

KOMENTARI4 komentara

  1. Vojna i ojdesve says:

    Ako Bog nee te shtiti, gotov si. Sekade ima izdajnici i ubici za pari. Kako ti e pishano od Gospod.

  2. Velika Metla says:

    Pacovi iz Kolumbije,i ostalih južno-američkih banana država,se nadaju da će,ako njihov gazda naci-amerika opljačka venecuelansku naftu,se i oni ugraditi u %%% eksploatacije,iliti pljačke,pomenute nafte!

  3. Miraš says:

    Nema sumnje da trenutno Nikolas Maduro je američka meta broj 1, i to ne samo u Venecueli, nego u celom svetu. Čim Savetnik predsednika SAD za nacionalnu bezbednost Džon Bolton preti "ozbiljnim posledicama" onome ko povredi lidera opozicije Venecuele Huana Gvajda, to je indirektna pretnja Nikolasu Maduru. Interesantno je da pod "povredom Gvajda" smatraju i postupak koji bi protiv njega da pokrene državni tužilac Venecuele, dakle ni pravna država ne sme da funkcioniše kad nekog štiti Amerika. To nam je već poznato, dovoljno je samo pogledati strukturu vodeće proameričke vlasti na tkzv. Kosovu, a ono sve teški zločinci. Zatim indirektno na još jedan način prete Maduru - američki državni sekretar Majk Pompeo potvrdio je danas da samoproglašeni v.d. predsednik Venecuele Huan Gvajdo ima pravo da preuzme kontrolu nad bankovnim računima koje vlada Venecuele ima u bilo kojoj američkoj banci. Na šta će Gvajdo trošiti taj novac? Za plaćanje plaćenika koji bi da jurnu iz Kolumbije na Venecuelu i/ili da isplati plate stranim komandosima koji imaju zadatak da likvidiraju Nikolasa Madura.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *