НАРОД У АМЕРИЦИ СЕ ДИГАО: Почиње велики марш за Трампа у Вашингтону! (ВИДЕО)

NAROD U AMERICI SE DIGAO: Počinje veliki marš za Trampa u Vašingtonu! (VIDEO)

14 novembra 2020

U Vašingtonu će uskoro početi veliki protesti protiv izborne krađe na predsedničkim izborima u Americi i kao podrška aktuelnom predsedniku Donaldu Trampu.

Američke patriote na skupu podrške predsedniku Trampu.

Kako je najavljeno u Vašingtonu će protestovati nekoliko pro-trampovskih grupa: MAGA marš, Žene za Trampa i Zaustavite krađu. I organizacija Ponosni dečaci takođe najavljuje okupljanje, a očekuje se i prisustvo Aleksa Džonsa.

Predsednik Tramp se takođe nalazi u Vašingtonu, a okupljeni, koji već u velikom broju šetaju ulicama glavnog grada, su pozdravili vođu Republikanaca, koji nastoji da dokaže i obelodani sve detalje izborne krađe.

(Srbin Info)

KOMENTARI7 komentara

 1. petrovgrad says:

  Solidno su opremljeni za akciju. Većina sa punim rančevima. Dosta su oni nas gledali na SNN, sada su oni na redu. Ja ću da kupim smoki i druge grickalice i da se uvalim u fotelju. Volim da gledam kauboje.

  • doktrina soka says:

   Mislis kaubojske filmove.

 2. Avangard-Kinžal says:

  Ajmo rat, oćemo krvi kaubojske do kolena !!!

 3. Aco says:

  A da im dobacimo koji kontejner robe iz Kragujevca lakše če komunicirat😁. Pa fino pred TV pa navijamo. U svakom slucaju mi vodimo...s koje god strane ko padne nama recka🤗. Kad toliko vole rat nek se igraju kod kuče.

  • Kujsibrepati says:

   Slaba vajda od toga, ima da prodju kao ovi nasi jadnici “1 od 5 miliona”

 4. milorad3 says:

  ova stoka iz duboke države toliko mrzi trampa da su uspeli da okrenu pola stanovništva protiv sebe, oni su potpuno zaboravili da postoje MILIONI ljudi koji mogu i da se ne slažu sa njima pa i da ih mrze, toliko su izgubili kontakt sa realnošću da će realnost sada bolno da ih klepi.I to je najveće dostignuće trampa,probudio je uspavane žderače hamburgera i piva,zvono GLASNO ZVONI u americi i budjenje i trežnjenje iz hipnoze CNN i ostalih bacača magle je sada nezaustavljivo u USa, a ima toliko toga da se VIDI SOPSTVENIM OČIMA DA ĆE SE AMERIKANCI PRESTRAVITI KAKVU ZVER NJIŠU U KRILU.

 5. Rista says:

  Ako se amerika povuče iz sveta ili ako propada kao što svi znakovi krajputaši govore, mi smo Srbi nastradali. Pašće nam precedništvo, vlada, skupština, policija, vojska, sudovi, školstvo, najveći deo medija, naplaćivači kamata, analitičari, kritičari, kreteničari, režiseri, glumci, novoistoričari, novoknjiževnici...neki dripac će nam zatvoriti rijaliti studije pa nećemo moći da se tešimo da ima i većih kretena od nas koji gledamo. To mislim u ime onih koji gledaju. Ja nisam nikad ni jednu srpsku emisiju gledao, osim uzorka. A bio isti kao i hrvatski, samo malo civilizovaniji. Ostalo sve bilo isto.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *