Наручила шампон, а у пошиљци затекла 20 америчких пасоша

Naručila šampon, a u pošiljci zatekla 20 američkih pasoša

29 aprila 2018

NIKOL Mičel iz Londona nije mogla da veruje svojim očima kada je otvorila paket koji joj je stigao brzom poštom i umesto šampona koji je naručila putem interneta ugledala 20 novih američkih pasoša.

Odmah je pozvala policiju koja joj je rekla da ih baci u smeće, ali je potom viši policijski službenik preuzeo razgovor i kazao da to ne čini. Potom je pozvala Ambasadu SAD-a.

– To je veliki sigurnosni proboj, šta da je ovaj paket došao u ruke terorista? Bila sam preplašena jer mi niko nije hteo da objasni šta se dešava – kazala je Britanka.

Nakon nekoliko sati pasoše je preuzeo zaposleni Ambasade SAD-a u Londonu. Iz kompanije su rekli kako su njen paket i paket za ambasadu stajali jedan pored drugog i da ih je radnik greškom zamenio.

Iz ambasade SAD-a kazali su kako veruju da je ovo bila obična greška koja se više neće ponoviti te da im je sigurnost i integritet putničkih dokumenata na prvom mestu.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Zoran says:

    Americki paoso danas im asamo jednu vrednost. Da dujes u Ameriku kad hoces i rais, to jest d abudes vam Amerike koliko hoce si vrtais se u nju. On apsolutno nista ne vredi po svetu, cak sta vise, samoi Amerikanci izbegavaju da kazu ko su i st asu i to u SRCU Evrope. Sta reci za Bliski istok, Afriku....

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *