НАСА КОНАЧНО ПРИЗНАЛА: „Да, тачно је, становништво се прска отровним хемикалијама“ (ВИДЕО)

НАСА КОНАЧНО ПРИЗНАЛА: „Да, тачно је, становништво се прска отровним хемикалијама“ (ВИДЕО)

10 септембра 2016

chemtrails 4343

Савезна влада и други су већ годинама оне који су упозоравали на хемикалије којима се прска становништво означавали као теоретичаре завере, али је националана свемирска агенција управо признала да су теоретичари “завере“ били сто посто у праву.

Како преноси The Waking Times, научник из НАСА-е је признао да је његова агенција стављала литијум у ракетне издувне гасове, који је затим расут кроз атмосферу. Штавише, расипање литијума се одвија од 1970. године, признаје Роланд на снимку, који је заправо снимљени телефонски позив, извештава “Натуралнеwс.цом”

Иако је Роланд рекао да литијум не штети окружењу, само једињење се користи као психијатријски лек већ деценијама. Он мења ниво серотонина и норепинефрина који се лучи у људском ендокрином систему. Литијум снажно мења мождане обрасце, али Роланд на снимку тврди да он “није опасан.“

Реалност је та да ни лекари који редовно преписују тај лек из психијатријских разлога не разумеју како он ради нити колика би требало да буде одговарајућа доза. Како је насумично прскање велике количине једињења у атмосферу икада била добра ствар?

Све за науку

НАСА има објашњење. На сајту свемирске агенције, тврди се да НАСА врши расипање литијума у циљу проучавања кретања ветра у горњим слојевима атмосфере, са сврхом анализе података о наелектрисаном – или јонизујућем – гасу (названог плазма), као и неутралног гаса који путује кроз атмосферу.

Агенција наводи да су варијације важне, јер сви ГПС и комуникациони сателити шаљу своје сигнале кроз јоносферу и да “поремећена јоносфера претвара у поремећене сигнале,“ зато је неопходно да знамо шта узрокује јоносферу да делује на одређени начин.

Осим литијума који мења свест, други су покушавали са аеросолним вакцинама – прскањем популације вакцинама без њиховог знања или одбрења – како наводи ова апстрактна судија. Неколико хиљада људи су “дуги низ година“ вакцинисани овим вакцинама у Русији са “разблаженим особинама против многих болести.“ Исто тако, било је исцпних огледних поља у Јужној Америци коришћењем разблажених вакцина против малих богиња, који су пријављени као успешни. Добри резултати су такође пријављени и за аеросолну вакцину против грипа А.

“Начин увођења аеросолне вакцине, који најбоље прати природни пут многих инфекција, може прво да доведе до развоја имунитета, а такође може изазвати и општу одбрану,“ рекли су истраживачи.

Студија је даље забележила да је оптималан начин аеросолне вакцине кроз нос, што се сматра бољим за педијатријску и геријатријску популацију.

“Закључили смо да аеросолна имунизација изгледа као обећавајући метод вакцинације,“ закључују аутори студије.

Заморци

Што се тиче литијума, то није лек који треба да се шири кроз атмосферу, јер, опет, лекари и научници заиста не знају која доза је ефикасна а која је превише.

Роланд је, у свом снимљеном разговору, обећао да ће одговорити на конкретна питања ако буде добио мејл. Он је такође рекао да је свемирска агенција поздравила такве упите јавности, јер је информисање људи основна мисија НАСА-е.

Ако је то истина, зашто су онда остали владини радници у кључним агенцијама под налозима у вези са дискусијама о траговима хемикалија?

Ако још увек нисте спремни да верујете да је влада САД-а у стању да дистрибуира термите аеросолног литијума преко хемијских трагова, јавни документ – Код 840 РММО из Валопсове Канцеларије за управљање мисијама – треба да отклони ваше сумње. Он посебно наводи у изјави мисије из 2013. године да је “сврха“ лансирања “тестирања метода пуњења канистера литијума“ та која је требало да буде изведена на наредним мисијама. Резултати? “Подаци термистора су изгледали номинално. Добар извештај из ваздушне оптичке платформе снимљених видеа а облаци литијума су видљиви такође и са земље.“

Влада САД-а третира Американце као заморце у прошлости; наиван је свако ко би помислио да је та пракса прекинута.

(Wебтрибуне.рс)

KOMENTARI8 коментара

 1. tinman19 says:

  Ovo prskanje nema veze sa prskanjem otrova. Litijum nije otrov i nema nikakvog efekta na ljudski organizam kada se prska na velikim visinama. Da bi neka kemikalija imala makar i minimalni efekt na žive organizme mora biti prskana s visne pedeset do sto metara u jako velikim koncentracijama, jedino je tada efikasna.Dobro piše u tekstu, ovo je apstraktna studija. Litij ne može izazvati nikakve efekte na živčani sistem jer niti ne dođe do zemlje nakon prskanja, a pogotovo ne u nekoj količini koja bi makar i najmanje bila efektivna.Što se tiče prskanja vakcine, to je dobar potez jer je vakcina najefikasnija kada se uzima kroz nos, dakle opet nema veze s prskanjem otrova.Prskanje vakcine koje rade rusi je jedini način da se ljudi zaštite protiv mnogih smrtonosnih bolesti jer drugačije ne mogu doći do vakcine u udaljenim područjima.To je u svakom slučaju pozitivna stvar i rusi bi trebali nastaviti ova istraživanja i vakcinaciju aerosolima prskanjem iz aviona.

  • Goran Stupar says:

   Opet ti hrvat!!! Ama mani se srba pacijentu, nesoju!!! Idi Kolindi prskaj hrvacke cokoladice :-)

 2. Pero Joksimovic says:

  Хвала Богу те, поремећени англоционисти, немају могућност да нас заспу кубним километрима шодера. Не би нам помогли ни кишобрани.

 3. momo says:

  vlada srbije i vojska nece da ruse avijone i nece od putina da kupe oruzije da brane srbiju srbija imaju nato a nato nece da se zameri njemackoj

 4. tinman19 says:

  Momo, kakav ti je to komentar??? Što si to napisao?

 5. Мишо says:

  Svaka ti čast za tako jasno i da kažem pitko pojašnjenje. Za mene koji sam laik u tome vemoa dobro shvaćeno.

  • Mišo says:

   Komentar se odnosi na pisanje..tinman-a

  • tinman19 says:

   Molim, nema na čemu. Zadovoljstvo mi je objasniti vama laicima sve što vas zanima. Ja sam vrhunski stručnjak, široko obrazovan, jedini na ovom Intermagazin portalu, tako da ću drage volje odgovoriti na svako vaše pitanje i objasniti sve tehničke datalje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u