Наташа Јеремић поднела кривичну пријаву против Вучића

Nataša Jeremić podnela krivičnu prijavu protiv Vučića

23 marta 2017

nataša-jeremić

Advokat Vladimir Gajić izjavio je da je Nataša Jeremić, supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, podnela krivičnu prijavu protiv Srpske napredne stranke (SNS), njenog lidera Aleksandra Vučića i potpredsednika SNS-a Milenka Jovanova zbog saopštenja u kojem je označavaju kao šefa narko-tržišta u Srbiji.

Gajić je novinarima rekao da je krivična prijava podneta jer postoji osnovana sumnja da je SNS kao pravno lice izvršila krivično delo lažno prijavljivanje, Vučić krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica i Jovanov za krivično delo lažno prijavljivanje, prenosi N1.

Podsetimo, Nataša Jeremić je izjavila nakon optužbi da nikada nije bila u dodiru sa narkoticima, da se prvi put u životu plaši, kao i da veruje da iza tog saopštenja stoji Aleksandar Vučić.

Vučić je ocenio da su reakcije na uvrede, koju je predstavnik SNS-a izrekao na račun novinarke Nataše Jeremić, pokazale da su u Srbiji na delu „licemerje najgore vrste i dvostruki aršini” i zapitao zbog čega se te reakcije nisu javljale kada su mediji iznosili neistine na račun njegove porodice.

KOMENTARIJedan komentar

  1. pa ne znam bas says:

    Trebala je da saceka da se vlast promeni, sad ce tuzilastvo automatski da odbaci prijavu i cao nema vise

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *