НАТАША ЈЕРЕМИЋ УПЛАКАНА: „Ми се боримо да добијемо бебу, а они ми подмећу дрогу“

NATAŠA JEREMIĆ UPLAKANA: „Mi se borimo da dobijemo bebu, a oni mi podmeću drogu“

21 marta 2017

643868_nata_f

Supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremića Nataša izjavila je na vanrednoj konferenciji za medije da se plaši šta će se dalje dešavati.

– Ne mislim da će na ovome stati, plašim se da će mi neko podmetnuti drogu. Ne znam šta je sledeće, iskreno se plašim – izjavila je ona Nataša Jeremić na vanrednoj konferenciji za medije.

Jeremićeva je novinarima rekla da nikada nije bila u dodiru s narkoticima:

– Deset godina nisam popila čašu vina, deset godina se borimo da dobijemo bebu – rekla je Jeremićeva i dodala da Vučić to zna.

Ona je izjavila da će o tome dalje pričati na sudu, a na pitanje da li će tužiti Srpsku naprednu stranku, njenog lidera Aleksandra Vučića ili Milenka Jovanova rekla je:

– Ako se budem odlučila tužim nekoga biće to Vučić.

Takođe, istakla je i da ne prihvata izvinjenje.

– Ajde sada da budemo iskreni, da li imamo sumnje da Aleksandar Vučić ne kontroliše svaku reč koja dolazi iz stranke. Kontroliše svaku reč iz 90 odsto medija, a kamoli reči koje dolaze iz njegove stranke – navela je Jeremićeva.

Jeremićeva se potom zahvalila svima koji su došli, pre svega kolegama sa RTS „na hrabrosti, podršci i prijateljstvu“.

KOMENTARI5 komentara

 1. Vlastimir Stanarević says:

  Kakav smrad od čoveka! I još dodaje: mene i moju porodicu pljuju od početka kampanje, ali mi nismo kao drugi, nećemo nikoga da vređamo, mi smo normalniji deo Srbije! Ponovo radi ono u čemu mu nema premca: vrši zamenu teza i od napadača se pretvara u žrtvu. Ljigavci nepismeni, najgora vlast koju smo ikada imali!

 2. lilit says:

  Jovanova i onu individuu Jovića (ili tako nekako) što SVEČANO otvara kontejnere na Karaburmi treba odvesti u Palmotićevu na jedan tehnički pregled...

 3. Buba says:

  Šta hoće ova kofer u ruke muža pod ruku pa pravac NATO tamo vam je mesto.Muž radi za njih

 4. Starina Novak says:

  Đe su đavolske soroške pare ženo od srpskog nato polutana?Robija je mila majka za tvoga dilbera.

 5. kuka says:

  Ako malo analiziramo najružnije gafove, najodvratnije pljačke i najprljavije klevete, vidimo da su žrtve uglavnom bile žene. Elektrodistribucija npr. najviše voli da pelješi starije žene preko 60 godina, naročito ako su im deca u inostranstvu. Valjda računaju "baba može da nabavi pare, a nema nikog ko će nas izmlatiti". Isto tako funkcionišu i ostale službe. Tako to kod nas ide već poodavno, a u poslednje vreme je eskaliralo do neverovatnih razmera. Sad se više ne zaustavljaju na babama, nego su prešli i na mladje žene, pa i na one koje umeju da se brane ili imaju nekog da ih brani. Prosto nisu odoleli zovu divljine. Jako su pogrešili, jer su javnosti otkrili dosad strogo čuvanu tajnu administracije. Lov na ženske novčanike i skalpove je sad postao očigledan, a to znači da će se mnoga karijera neslavno završiti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *