НАТАША КАНДИЋ И ДАЉЕ криви Србе за све!

NATAŠA KANDIĆ I DALJE krivi Srbe za sve!

15 avgusta 2016

natasa kandic 455Koordinatorka REKOM-a i bivša direktorka Fonda za humanitarno pravo navodi da Dačić svoju izjavu ne daje isključivo u svojstvu predsednika partije koja je najodgovornija za ratove na prostoru bivše Jugoslavije, već i sa pozicije ministra spoljnih poslova, što znači da ona može da se čita i kao stav Vlade Srbije.

– Niko ne može da bude oslobođen u tuđem predmetu. Tačno je da postoje paragrafi presude Radovanu Karadžiću u kojima se navodi da sudsko veće nije našlo dokaze da je Slobodan Milošević bio član zajedničkog kriminalnog poduhvata u Bosni i Hercegovini, ali je isto tako piše da je on oružjem i dobrovoljcima pomagao ratne operacije bosanskih Srba – navodi Kandić i dodaje da taj podatak nije novost, pošto je poznat od objavljivanja Karadžićeve presude.

Prema njenim rečima, ministar Dačić koristi nepotpune podatke i netačne zaključke kako bi stvorio sliku da je Milošević nevin, pri tome prećutkujući njegovu ulogu u Hrvatskoj i na Kosovu.

– Sledeća faza tog opasnog plana je verovatno iznošenje tvrdnje da je Slobodan Milošević otrovan, jer bi u suprotnom bio oslobođen krivice – kaže Kandić.

Ona ističe da prisustvujemo pokušaju revizije istorije, ali da oni koji to čine „zaboravljaju da postoje čvrsti dokazi o tome šta je rađeno na Kosovu na osnovu kojih su u Hagu osuđeni Miloševićevi generali, te da on nikako ne bi bio oslobođen krivice“.

Izvor: Danas

KOMENTARI15 komentara

 1. Daba says:

  Ova žena kao da nije bila svedok ko je počeo rat.Svi su priznali da su dokazi za bombardovanje srbije bili lažni, a ona kao da spava. Tako je kada se lekcije uče napamet.

  • Batina says:

   Bestija.

 2. Jovan says:

  Kandicka, Ceda, i ostali antisrpski sljam su sve nervozniji jer im se njihovo sudjenje rapidno priblizava, nadam se na Terazijama ili neki drugi veci trg.

 3. Za Srbiju says:

  Močugu, pa po tintari.

 4. Dzingis Kan says:

  Kandicku treba dobro izjebati i onda ce da prica sve najbolje o Srbima. Samo mora neko ko nije gadljiv inace ce upropastiti posao

  • milanm says:

   Dakle ti si gori od te babuskare! Ko bi to jos hteo da jebe?! Nastranu to sta babetina toliko laprda da je mene sram sto joj se daje novinski prostor sa podjebavanje postenih ljudi. Ma nije ona jedina koja se ubacuje u javni medijski prostor Srbije, ima toga olosa jos, neki su i srzavnici na veoma visokim polozajima i funkcijama.

 5. mile says:

  vri na KiM, biće sranja, u opasnosti je Kosovska Mitrovica i Srbi tamo...ukoliko se nešto desi, predlažem da na silu nakupimo ove nvo-babe, pedere, dosovce i da ih prisilno šaljemo dole da brane ono što su sami napravili (uništena vojska!!!)

 6. Ja says:

  U normalnoj zemlji ove rospije nebi bilo medju zivima, ili bi bar bila u zatvoru, ali mi nazalost nismo normalna drzava niti smo D od drzave

 7. zyx says:

  Kakav gabor, olos iz NVO. Retko ruzna zena..

 8. milovan says:

  Em ruzna,em dok usta otvori,zagadi okolinu k'o veeelika septicka jama.

 9. Neca says:

  Crkla majci i ti i onaj pas Ceda,izrode ruzni

 10. Pero Joksimovic says:

  Isto, što i Kandićka, misli kompletna vlada Srbije i onaj uškopljenik Nikolić. A Dačić skuplja poene kod ono malo glasača slepih kod očiju.

 11. simo says:

  ko je drzi u srbiji kad je srbija srba ko to tamo peva

 12. Dragan says:

  Ovo treba vezati za 2 traktora i rascereciti

 13. n.n says:

  lepo kaze zena. Vi opancari ste genocidna nacija koljaca i ubica i odgovorni ste za sve zlo sto se desilo na balkanu! Ali ne brinite se opancari uskoro cemo vas pokoriti i od srbije stvoriti dio velike Hrvatske a onda sledi stroga kazna! Za Dom Spremni! Haha

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *