„National Geographic“ o Beogradu i Srbiji

„National Geographic“ o Beogradu i Srbiji

2 jula 2014

NGLogoTuristička organizacija Srbije (TOS), u saradnji sa Turističkom organizacijom Beograda i kompanijom Er Srbija, organizuje sedmodnevno studijsko putovanje za novinare magazina National Geographic u cilju promocije turističkih potencijala, kulturno-istorijskog nasleđa i prirodnih bogatstava zemlje i prestonice.

Novinari magazina National Geographic boraviće u Srbiji od danas do 7. jula, a imaće priliku da obiđu Beograd i svojim čitaocima prenesu utiske tokom boravka u srpskoj prestonici, o gradu, životu Beograđana i otkriju šta strane goste očekuje u glavnom gradu Srbije.

Novinari će u Beogradu obići Kalemegdan, Skadarliju, Hram Svetog Save, Muzej istorije Jugoslavije, Adu Ciganliju, Beli Dvor, Zemun…

Prilog, na gotovo 10 strana, o prestonici Srbije sadržaće informacije i savete o aktuelnoj ponudi Beograda sa osvrtom na kulturno-istorijsko nasleđe, gastronomiju, ponudu za kratak odmor u gradu i prirodne lepote.

TOS ove godine promoviše bogatstvo i raznolikost svojih destinacija kroz bogatu ponudu za mlade, kao glavne teme u okviru promocije turističkih potencijala Srbije i svoje promotivne kampanje u 2014. godini, što će biti jedan od uglova iz kog će Beograd biti predstavljen u časopisu National Geographic.

(Novosti)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *