НАТО БЕСАН, АЛИ БЕСПОМОЋАН – ЗАПАД СЕ РАСПАО: Западним земљама помоћ могу да пруже само Русија, Кина и Куба

НАТО БЕСАН, АЛИ БЕСПОМОЋАН – ЗАПАД СЕ РАСПАО: Западним земљама помоћ могу да пруже само Русија, Кина и Куба

26 марта 2020

Аутор: Галима ГАЛИУЛИНА*, за сајт америчких војних ветерана Veterans Today

FROM Russia with Love написано је на боковима авиона ИЛ-76 који су слетели 22. марта 2020. на италијански аеродром.

Четрнаест војних транспортних авиона ИЛ-76 долетело је у Италију како би помогло италијанском народу у борби против коронавируса.Први тим дочекали су италијански министар спољних послова Луиђи де Мајо и заменик министра одбране на војном аеродрому јужно од Рима у недељно вече.

Озбиљна лица руских војних лекара без маски нису ни секунду омекшала осмехом. То су лица мушкараца којима се може веровати у критичним тренуцима историје. Најважније је: они имају искуства у борби против биолошког оружја и опасних вируса. Стога су италијански званичници руској војсци поклонили визит-карте, рекавши: „Министарство цивилне заштите и Министарство одбране су вам на располагању!“ И, уверавали су их да ће Италијани увек памтити ову помоћ и солидарност Русије.

У СССР-у и Руској Федерацији војна медицина је одувек била најпрофесионалнија, а 100 војних лекара највише квалификације стигло је у Италију са медицинском опремом и залихама, опремом за дезинфекцију улица и просторија и лековима.

Тимови војних лекара били су окупљени одмах након телефонског разговора с Владимиром Путином и италијанским премијером Ђузепеом Контеом.

Да, Русија је пружила помоћ Италији, земљи у невољи у критичном тренутку трајуће трагедије, када је више од 700 људи постало жртва вируса у једном дану, а где је број умрлих до сада премашио 6.000.

Схватајући да Италија – чланица НАТО-а и чланица ЕУ- неће добити помоћ ни од кога од браће из тих организација – Италијани су посегли за јединим пријатељем који је на располагању. Појављују се одређена питања у вези са тим.

Зашто Италија? Зашто сада?

Можда се одговор на питања Зашто Италија и Зашто сада може наћи у геополитичким и глобалним економским ривалствима. Италија је, на крају крајева, једина европска држава која се придружила пројектима БРИ. И, Италијани су се више пута (као Грци) свађали због наметања штедње у ЕУ као цене сталног учешћа у ЕУ. Затим, ту је питање подршке Италије руским напорима за стабилизацију Либије.

У целини гледано, да ли се западњачко стрпљење са Италијом толико истрошило да би се могла одржавати.

А зашто је Русији ово потребно? У кризним ситуацијама увек постоји више питања него одговора, али ево неколико ствари које треба узети у обзир:

• Русија увек помаже у патњама, ако је могуће, то је у националном карактеру Руса. Помоћ је увек поштена.
• првих 100 војних специјалиста за биолошко оружја послато је да помогне Италији. У био-нападу, а ово има све ознаке тога, моћи ће да проуче и сам вирус, његове упечатљиве карактеристике, способност људи да се одупру и пронађу најбоља решења за стварање ефикасних интервенција лечења и евентуално створе вакцину којом треба прекинути даље заразе.
• национални интереси Русије биће заштићени на прилазима својим границама
• европски званичници који су уложили значајне напоре да дискредитују Русију јефтиним триковима Новичока и невероватно циничном причом о Боеингу 777 МХ-17, вероватно ће врло брзо остати без посла, јер ће се Европска унија распасти као кула карата после провере аутентичности њеног јединства.
• НАТО генерали који ће ускоро да командују војним вежбама у Европи на границама са Русијом, можда су свесни Бизмаркове опаске: „Превентивни рат против Русије је самоубиство због страха од смрти.“
• Русија је готово у потпуности окружена биолошким лабораторијама: поред Украјине и Грузије, такви центри постоје у Јерменији, Азербејџану, Узбекистану и Казахстану.

Сада у Украјини постоји 11 америчких лабораторија за развој биолошког оружја. Пентагон их директно финансира као и друге владине агенције и одељења, укључујући USAID, NIH и друге. Локације су познате у Кијеву, Харкову, Одеси, Виници, Дњепропетровску, Херсону, Лавову, Тернопољу, Ужгороду.

У Грузији постоји 10 таквих лабораторија. Зато војна медицина у Русији мора бити у потпуности опремљена за решавање претњи које представља то хибридно ратно оружје. На пример, искуство у бављењу епидемијом еболе у ​​Африци већ је обогатило руске научнике сазнањима о епидемиолошким алатима и методама лечења. Несумњиво, искуство руских војних лекара у Италији бити непроцењиво за цео свет у пандемији.

„Мека моћ“ Русије данас се појављује пред целокупним становништвом Земље у најлепшем облику милосрђа. Ово је права Русија.

У ствари, Русија је ангажована у чишћењу планете у више димензија. Русија чува хришћанство као главни део најважнијих људских вредности и чистоће Духа. Русија се опире нескривеној пропаганди уништавања библијских заповести чак и након наметања државног атеизма током совјетског периода. Традиционална породица, у којој је отац мушкарац, мајка жена, а деца су ћерке и синови, у потпуности се подржава напорима државе. И сама држава, њен суверенитет, способност да штити интересе својих грађана, такође је добила шансу за живот, и то не само у Русији, већ и у Сирији.

Наравно, Руси су на вест о слетању војних авиона у Италију одмах реаговали шалама. Једна од најбољих: „Не, али шта! Италија је такође полуострво. А наши љубазни момци су већ тамо! Ок, ок, пусти ме да и ја сањам о томе».

Реакција европске браће није била неочекивана. Челници Италије затражили су помоћ од ЕУ. Одговор је – тишина. Ватикан је такође ушао у тишину својих ћелија. Немачки таблод Билд пустио је отров: „Руска војна летелица, која бомбардује цивиле и болнице у Сирији, испоручује хуманитарну помоћ руских војних компанија и војног особља чланици НАТО у Италији.“

Каква залудност, јер можда ће и Немачка затражити помоћ од Русије, једине европске земље која је спремна и способна да помогне другима.

И сами Италијани су изненађени што су се земље „тоталитарних режима“ – Кина, Куба и Русија – испоставиле као најскромније и најсрдачније. Али, Пољска је свој ваздушни простор затворила за руске авионе. И Италијани ће то памтити. Стварно су се надали америчкој помоћи. Али, тада су разочарано уздахнули: „Наравно, Америка пре свега…“Читава америчка стратегија током последње три деценије темељила се на идеји ексклузивности нације. Победивши СССР у хладном рату и рушећи „Царство зла“ без иједног пуцња, америчке елите су веровале да ће сада цели свет припасти њима. Имале су добар разлог за то. Елите у готово свим земљама лако су купљене а у замену су продале садашњост и будућност својих народа.

Комуникација с тим корумпираним копиладима подстакла је осећај изузетности америчких дипломата. Ексклузивност нације учинила је било ког америчког политичара неодољивим за политичаре других земаља света и врло брзо су се поништили критеријуми за интелектуалну способност оних који желе да се упусте у политику.

Да бисте то проверили, само слушајте Помпео и одлучите колико је ниво потонуо.

Народ није приметио како се мит о ексклузивности претворио у отров и пакао. Отров је брзо уништио рефлексе самоодржања нације, а живот је почео да личи на трчање степеницама које воде низбрдо. У својој књизи „Моћ елита“ Рајт Милс је, проучавајући стање елита и како их одржати на власти, дошао до разочаравајућег закључка: Америку води група породица, која се данас назива Дип Стејт . Избор председника и конгресмена је фикција. Главна опасност је растућа „рационалност без разлога“.

Владајуће елите користе рационална средства која су развили научници за постизање ирационалних циљева.

То је ситуација коју данас видимо у облику пандемије КОВИД-19. А ако су ради уклањања међународне тензије у области нуклеарног оружја научници из СССР-а и САД-а заједнички припремили елите да доносе разумне одлуке о ограничавању ширења нуклеарног оружја, сада је ситуација отишла по злу.

Испоставило се да је „решење“ нуклеарног разоружања био-оружје вирус са непредвидивим и невероватно заразним карактеристикама. Ако се радиоактивно и хемијско оружје може безбедно складиштити у посебним складиштима, онда се над бактериолошким, виролошким и разним другим електромагнетно био-оружјем лако може избити из контроле и изолације и – започети са одузимањем стотина хиљада живота у изузетно кратком року.

Чујете ли грозно шкрипање зубима? То зубима шкрипе НАТО генерали који гледају како војни авиони из Русије слећу на аеродром у Италији. И Италијани их радо поздрављају!

НАТО авиони обично доносе смрт и патњу становницима земаља ка којима лете. Руси долазе да спасавају – од терориста, од смрти, од вируса.

Данас се човечанство суочава са бројним изузетно опасним вирусима: вирусом бахатости, вирусом похлепе, генерацијским губитком памћења, вирусом пожуде и разузданости. Неки од њих су смртоноснији од коронавируса.

Судбина Русије је да помогне свету да победи у овом рату.

* PhD Галима Галиулина пореклом је негде од Урала, сада живи на Западу – писац је, филмски редитељ и филозоф, аутор књига од односима Русије и Запада и Кине и Запада

(Fakti)

KOMENTARI4 коментара

  1. milorad2 says:

    „Preventivni rat protiv Rusije je samoubistvo zbog straha od smrti.“haha nisam nigde naleteo na ovu bizmarkovu izjavu ali vidi se da je bio mudar lik.Realno..treba samo malo upotrebiti mozak i pogledati odmah KOME ovakva situacija najviše tako "zgodno" koristi.Nije nikakva umetnost i nije potrebno biti doktor nauka da bi se to shvatilo i na osnovu takvog deduktivnog pristupa u startu je sasvim lako otkriti potencijalnog krivca. (neki dogadji su stvarno slučajni ali NE na ovoj skali i NE na ovaj način).Prvo:Teška i akutna BRZA epidemiološka situacija je izbila u KINI,IRANU ITALIJI I ŠPANIJI u tim državama je EPIDEMIJA EKSPLODIRALA gotovo momentalno a francuska je vrlo blizu tom opisu.Kina i iran naročito kineska pokrajina u kojoj je izbio virus NISU masovne turističke destinacije ali španija italija i francuska JESU.Koja je veza izmedju tih zona sasvim je jasno ali kako je virus eksplodirao gotovo momentalno u iranu u kini NIJE JASNO.Prethodne slične epidemije(sars itd.) sa sličnim krivuljama opasnosti i zaraznosti su se vukle po žarištima polako godinama pre nego što su postale pandemijska potencijalna opasnost.Ovaj virus NIJE TAKO funkcionisao.Preleteo je kontinente za vrlo kratko vreme i završio u EU.U EU koja je upravo u procesu radruživanja od britanije.Šta bolje londonski bankari atlantske alijanse mogu da požele od RASPADA EU u tom trenutku.Kada jedna stranka u sporu UMRE ,SPORA i potencijalnih pravnih i finansijskih problema više NI NEMA a EU NE MOŽE da preživi ekonomski i bezbedosni kolaps TRI od ČETIRI najveće države u svom sastavu.Jedan viru TRI MUVE samo što ovoga puta to neće biti ZATAŠKANO kao slučajnost,zato rusi imaju dobar razlog da pošalju specijaliste u italiju, da uporede i prouče virus iz italija i virus iz kine i irana.Vrlo je moguće da je to sve pušteno iz iste epruvete,treba očekivati dalja saznanja i obaveštenja jer taj virus je mutagen i projektovan je po principima virusa gripa koji svoju virulentnost gubi daljim mutacijama ali baš zbog toga je moguće razlikovati OSNOVNI SOJ od filtriranih podmutacija kako se prenosio sa čoveka na čoveka.Ako se nadje ISTI OSNOVNI SOJ u italiji kao i u kini ne može biti govora o spontanoj turističkoj infekciji:) .Italijani nemaju ni stručnosti ni opreme da TAKVE STVARI TRAŽE i DETEKTUJU ali rusi to imaju i zato se reži na ruske stručnjake iz odredjenih centara moći, jer billy je malo nervozan izgleda povodom ruskih eksperata a to već mnogo toga govori onima koji vole dedukciju i logiku:) 2:Virusna panika ni izbliza ne postoji u britaniji i USA u prvom momentu, mudri "čarobnjaci" sa zapada ZNAJU nešto izgleda što mi ne znamo i zato se prave kao da virusa nema u prvom momentu,wallstreet raste kao i obično farmaceutske koroporacije zaradjuju brda novca ma SVE je ako po starom, mašina za pravljenje lažnih para gori do usijanja zadnjih TRI meseca na zapadnim berzama, rakordni prinosi i skokovi berze DOSADA NEZABELEŽENI..Izgleda kao da oni imaju razradjen tretman (vakcina za ovako nešto ne postoji nit je moguće napraviti vakcinu to su bajke za malu decu) za lečenje i zaustavljanje bolesti i zato se smeškaju i ćute. 3:I sad dolazi do OBRTA situacije TAMO ,odjednom počinje panika i pad berze ali to i jeste moguća situacija i NAJVEROVATNIJA situacija sa biloškim oružjima, nagli obrti i nepredvidjene mutacije,jednom pušten agens postaje priča sama za sebe i može da pogodi i napadaća što se izgleda i DEŠAVA.Nivo gluposti i ZLA koji vlada u atlantskim institucijama i političkom vrhu je izgleda podcenio takvu mogućnost uverni od strane "stručnjaka"(zaprepašćujuće veliki broj "osoblja" tamo su u stvari "aparatičeci" koji samo jedu krofne za platu na poslu) da nema opasnosti za njih i tako sad pogrešna procena svojih mogućnosti i opasnosti koje proizilaze iz takvih postupaka dolaz na naplatu i atlantistima i to može žestoko da ih pogodi.Zašto rusija nema toliko zaraženih?Pa izgleda da su rusi posle fabrikovane "novičok" afere i ponašanja svetskih organizacija za hemijska i biološka oružja SHVATILI da predstoji jedan ovakav napad i držali na oku potencijalne izvodjače radova u rusiji,izgleda da su englezi potcenili saznanja ruske kontraobaveštajne službe u vezi njihove agenture i izgleda da operativci NISU uspeli u ZASEJAVANJU,zato u rusiji ima tako mali broj slučajeva, to je reana indukcija i prenos tog virusa prirodnim putem, kao recimo i kod nas što se dešava.Ali ako vas je neko ZAPRAŠIO koronom ima da se umire na hiljade i to je još jedan detalj u teoriji biološkog rata koji je po mom mišljenju (nije da je bitno mišljenje:) nisam javna ličnost iz zadruge) ovih dana prvi put globalno pokrenut u istoriji naše vrste.Nastavak u sledećoj epizodi " games of corona" serije:)Mislim da će tu biti još vrlo zanimljivih zapleta a rasplet će možda biti i EKSPLOZIVAN.Ako je ova moja mala "teorija" TAČNA posledice će biti KATASTROFALNE.

  2. sretko tomic says:

    I, dan će slave doći pobjeda bit će naša.Pravda stiže uvijek kasno.Hristos, medju svim pravednicima je najveći.Živjeo Putin a sa njim i Rusija,zemlja nebeska carska.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u