NATO dostavio ukrajinskoj vojsci moćne raketne sisteme!

NATO dostavio ukrajinskoj vojsci moćne raketne sisteme!

10 септембра 2014

339636_NATO-Missile-SystemAgencija Novorosinform je objavila informaciju da su u Harkov na aerodrom sletela dva američka vojna trasportna aviona „Herkules“ i dostavili oružje za ukrajinsku armiju.

Dostavljeni su raketni sistemi RSZO LAROM i Teruel-3 velike razorne moći. Reč je o multiraketnim sistemima.

Oružje je transportovano u pravcu Starobeljska, navodi ova agencija.

Već nekoliko dana, od NATO Samita u Velsu, kruže informacije da će određene NATO zemlje dostaviti oružje Ukrajini, što je niz zemalja NATO članica demantovao.

Jurij Lucenko, savetnik ukrajinskog predsednika, na svom FB profilu je objavio i listu zemalja koje će dostaviti oružje, ali su neke od zemalja to demantovale.

(Pravda)

KOMENTARI3 коментара

  1. zuba zubic says:

    KAO NIJE TO OCEKIVANO, ZASTO JE NOVORUSIJA PRISTALA NA "PRIMIRJE" KADA SU FASISTI OTVORENO GOVORILI DA CE DA SE PREGRUPISU?

  2. Rudy Franklin says:

    Па шта се другачији могло и очекивати??? Москва је присвојила КРИМ, као што су Албанци урадили са Косовом. Такође, иста Москва шаље добровољце и (до зуба) наоружава побуњенике. Сада када НАТО шаље оружје Украјини, које Русија није слала Србији за време НАТО-га бомбаровања и Косовске кризе, изгледа ми да су сви Срби, опе’ љути на НАТО, док СРПСКА влада једва чека да постане њена чланица... Па шта се другачије могло и очекивати од (данашњих) Срба???

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u