НАТО ДРХТИ ЗБОГ РУСА – НИЈЕ ИМ ЈАСНО ШТА СЕ ДЕШАВА! Појавило се 50 „СУМЊИВИХ“ бродова у ЕГЕЈСКОМ МОРУ!

NATO DRHTI ZBOG RUSA – NIJE IM JASNO ŠTA SE DEŠAVA! Pojavilo se 50 „SUMNJIVIH“ brodova u EGEJSKOM MORU!

26 avgusta 2018

Severnoatlantska Alijansa je predala obalskoj straži i Ratnoj mornarici Grčke spisak od 50 „sumnjivih brodova“ koji vrše izviđanja u Egejskom moru, duž obale zemlje, javlja list „Real“.

U članku se spominju ribarski brodovi, jedrenjaci i obični čamci koji navodno plove radi prikupljanja podataka. „Real“ javlja da su tim brodovima interesantni grčki vojni objekti i delatnost u njima, ali i kretanje Amerikanaca čije prisustvo je povećano na teritoriji Grčke, navodi se u članku pod nazivom „Špijunske igre u Egejskom moru“.„Nisu Rusi jedini u Egejskom moru, koje sve više podseća na ’američki poligon‘“, navodi se u članku.

Grčko-američke veze u vojnoj sferi su dostigle svoj vrhunac. Pre neki dan je obnovljen sporazum Grčke i SAD o raspoređivanju dronova MK-9, a zvanični Vašington istovremeno menja bespilotne letelice na avio-bazi u Larisi savremenijim modelima koji se koriste za izviđanja, između ostalog, i u Egejskom moru, piše list.

U listu se naglašava i da je pouzdanost Turske, kao članice NATO-a, „pod sumnjom“ kod američke strane.

Ranije je Ankara više puta dovela u pitanje teritorijalnu pripadnost niza grčkih ostrva i Lozanski sporazum kojim je određena granica savremene Turske.

(Sputnjik)

KOMENTARI5 komentara

 1. Dr.Drkar says:

  ako sateliti postoje kako vi tvrdite, koji mogu da vide i tablicu na autima, šta će vam onda dronovi i čamci za promatranje ???

  • doktrina soka says:

   Ocito lazu.

   • Dr.Drkar says:

    Zastrašivanje stanovništva ("mi vas gledamo i sve vidimo")

 2. Hruscov says:

  Ma sve je sumnjivo i onaj sa kokicama i onaj sa girosom...samo jos i Palma sa svojom teritorijom u Grckoj da upadne u oci zapada i opet Srbi krivi. Samo Palma zna kikboks...aha sta cete sad?

 3. PRVA LINIJA says:

  U STRAHU SU VELIKE OCI... DACE BOG DA VAM USKORO I RUSKI NAROD A I MI NAPLATIMO ZA SVA ZLA POCINJENA PREMA NAMA... SA KAMATOM... OLOSI...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *