НАТО ГЕНЕРАЛ ОЛАДИО УКРАЈИНЦЕ: Нећемо да се замерамо Путину због Украјине и Крима!

NATO GENERAL OLADIO UKRAJINCE: Nećemo da se zameramo Putinu zbog Ukrajine i Krima!

9 jula 2020

Dođe li do vojnog sukoba između Ukrajine i Rusije – NATO neće intervenisati i otvoreno podržavati Kijev, izjavio je general Ben Hodžs.

Bivši komandant američkih oružanih snaga u Evropi dodatno je objasnio:

„Ne bih to očekivao, jer Ukrajina nije članica NATO. Međutim, pretpostavljam da će nekoliko zemalja biti veoma zabrinuto“.

Prema Hodžsu, mnoge zemlje – članice saveza, na primer Nemačka i Turska, ne žele da vrše pritisak na Moskvu, tako da se u slučaju konfrontacije između Rusije i Ukrajine, ne može očekivati fizička intervencija NATO.

Komandant ukrajinske mornarice Aleksej Neižpapa objavio je 5. jula da se njegova zemlja priprema za sveobuhvatne vojne operacije protiv Ruske Federacije.

KOMENTARI8 komentara

 1. Pravda stize polako ali sigurno stize says:

  Ode Donbas i ostalo kao i Krim 😂😂😂😂😂

 2. Nikola says:

  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 je'l to zbog instaliranih S-500 raketa na Krimu? Sad znate zašto niko ne sme da napadne Srbiju? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

 3. persida says:

  E, jesi naivan, pa zar mislis da bi Rusi sa Krima branili Srbiju. Oni su Kosovo prodali za pare (Malteski sporazum). Ne ocekujte nista dobro ni od Zapada ni od Rusije. To je u sustini jedna te ista kapitalisticka korporacija koja gleda samo sebe.

  • zaliv.net says:

   Vesto se krijes ali si se u par poruka na ovom sajtu odala, ti si hrvatica i ne cudi da toliko lajes i pljujes. Rusija podrzava Srbiju po pitanju Kosova, reci da su Rusi prodali Kosovo je toliko glupo i providno ali razumljivo iz perspektive iskompleksirane zene koja potice iz "lepe njihove". Ajd sad Perso u "lepu tvoju" ....

   • Istina oslobađa says:

    Rusija ne prodaje svetu zemlju, pomogla je Siriji, Iranu, Libiji, Kosovo je na listi rešavanja od kapitalističkih i globalističkih predatora ali sada još nije trenutak za intervenciju. Rusi će vratiti i Ukrajinu i Kosovo a u medjuvremenu ima da pukne Zapadni svet i njihov mehanizam, ubiće ga jeftina radna sila i migracije. Francuska, Nemačka i Englezka su sledeće zemlje, koje će pretrpeti velike gubitke. Posebno u ratu protiv migranata i pridošlica. Ako je ko siguran u Srbsku pokrajnu Kosovo i Metohiju to je Rusija sa njenim partrijarhom Kirilom Moskovskim. Zna se da će Rusija osloboditi Kosovo, zato i zapad uporno radi na prijemu Srbije u NATO pakt ali to se nikada neće desiti jer narod neće saradnju sa teroristima i ubicama dece. Ako neko nije upućen u odbranu Ruske federacije onda je bolje da ćuti, jel tako Persida? Nemate vi pojma šta je Krim i šta je Kosovo. Rusi su dva puta u istoriji ginuli za Evropu, 1999 godine jim je ista ta Evropa otvorila oči bombardujući Srbiju. Shvatili su Rusi da su na tapeti naroda koji će zapad eliminisati čim završe sa Srbijom zato je Rus počeo da se sprema. Sledeći put neće biti Rusije da miri i spašava Evropu jer je pogrešio u spašavanju Evrope. Sledeće spašavanje Rusa biće spašavanje Slovanskih naroda ostali narodi će se poubijati medjusobno. Naučili su lekciju Rusi, ostaviće Evropu na cedilu...Živi bili pa videli...

  • politikant says:

   Rusija nije prodala Kosovo (jeftin spin), čak je 2012 postojala verzija da se vojnim putem vrati u sastav Srbije, ali naša elita nije imala petlju za tako nešto. Kada pominjete rusku iѕdaju, verovatno mislite na Kozirjeva. To je tačno, neoliberalna Rusija (Jeljcin, Černomirdin, Kozirjev) jeste izdala Srbiju. Putin je to ispravio.

 4. Pumpacitorr says:

  Pa da, pogle njih kolko ih je-Rusija i Donbas, a pogle nas junacina kolko je manje-USA,NATO,Nemacka,Turska i katolici i djuvsi iz Ukrajine :-))))))))) Za nas junacine prava mera je izazivanje nereda u Srbiji,a ni nju vise ne smemo da napademo ako Srbi krenu ga zgaze siptare, hrvatiche i milogorce.

 5. test01 says:

  Ma nema da brines, zna vas cika Putin dobro, nece on da se ljuti na NATO humanitarce. Zna on dobro kako vi donosite demokratiju i sta vam je cilj

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *