НАТО ГЕНЕРАЛ: Само 7 дана нам треба да нападнемо пуном силом

NATO GENERAL: Samo 7 dana nam treba da napadnemo punom silom

22 januara 2015

general-bridlou-breedlove-stripescom 34Snage povišene borbene gotovosti unutar Snaga brzog reagovanja NATO, koje će alijansa u punom obliku stvoriti 2016. godine, mogu se rasporediti za sedam dana, saopštio je glavni komandant snaga NATO u Evropi američki general Filip Bridlov.

„Početna spremnost snaga povišene gotovosti – oko sedam dana. Dogovorili smo se da, ako naredba upozorenja ili obaveštajne informacije zahtevaju viši stepen gotovosti, vreme reagovanja ovih snaga možemo skratiti, kada dođe odgovarajuća naredba“, saopštio je novinarima Bridlov.

(Glas Rusije)

KOMENTARI8 komentara

 1. ARTILJERAC says:

  Samo vam 7 dana treba da popušite punim dahom.

 2. Dr Nedis says:

  Duh mrtvih i pobijenih indijanaca, kao i ostalih naroda Svijeta, neće vam dati...Putin je za vas pravedni kralj svijeta!

 3. Apis says:

  Ova nakaza za samo 7 dana može započeti katastrofu. Šta sledi posle i kakav je kraj te priče retki su evropljani koji će doživeti da svedoče. Ali je sasvim sigurno da posle toga nikad više ni Amerika neće imati snagu da otima i teroriše. Gospodo Razbojnici može vam se desiti da ruski generali budu prinudni upravnici u Berlinu, Londonu i Vašingtonu.

 4. Mare says:

  Mozete vi sve, naravno. Slicne snage vec imate pa nista od toga. Inace slabost jedne Armije pokazuje koliko jedinica za prakticno istu stvar poseduju. Normalnoj, jakoj Vojsci dovoljna je jedna formacija recimo tenkovskih jedinica koja bi bila rasporedjena gde se odredi. Stvaranje novih tenkovskih jedinica u okviru postojecih obesmisljavaju pojam tenkovskih jedinica. Tako je i sa drugim jedinicama.

 5. Nebojsa says:

  Bolesni umovi sta reci... svaki komentar suvisan...Svijet sa ovim umobolnicima je otisao u picku materinu .

 6. s@Ša says:

  Ne bi to možda za vas ni bio problem da vas Rusi neće spržiti nuklearkama za manje od sedam minuta u slučaju nekog napada,budala!

 7. Ljubomir Gjurceski says:

  Ovie sedumdesetidva dena nemozeja da ja porazat Srpskata vojska a pak za sedum dena ke intervenirale nekade. Taa banda narkomanska za sedum dena deset pati ke padnat vo kriza i ke potroshat eden ton koka. napred ke mozat da se dvizat sami kako magare koga trca po vrzan morkov.... Banda kriminalci...

 8. robert validzic says:

  nek ti je bog u pomoci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *